Anamaria Vasile

2018, anul care va schimba radical aceste 3 zodii. Le va marca pe viaţă!

Anul care vine va schimba aproape radical viata catora dintre zodii. Vor avea parte de intamplari care le vor marca existenta, ceea ce inseamna ca 2018 va deveni un an de referinta in viata lor.

Iata cele 3 zodii pentru care 2018 va reprezenta o piatra de hotar:

Sagetator

Sagetatorul adora libertatea si ii place sa se implice in orice proiect, iar anul care vine tocmai asta ii va aduce: o lucrare importanta de care va fi responsabil. Poate fi acel proiect personal la care a visat de ani buni si care ii va aduce castiguri si faima.

Gemeni

Visurile nativului Gemeni se indeplinesc in 2018. Toate acele dorinte pe care le-a adunat ani la rand si pentru care a muncit asiduu isi gasesc implinirea in anul care vine. Este perioada in care vede in sfarsit cum sub ochii sai se petrec lucruri minunate: viata sentimentala devine armonioasa, portofelul plin, iar imaginea sa sociala devine tot mai puternica.

Rac

Agitatia, tumultul ultimilor doi ani se incheie in 2018. Lucurile intra toate pe fagasul normal, conflictele se aplaneaza, iar viata sentimentala se limpezeste, ceea ce ii stimuleaza Racului creativitatea, fantezia. Va pune pe picioare un business sau o va lua de la capat intr-un domeniu nou, cert este ca va face ceva ce ii place cu adevarat.

HOROSCOP 2018: Urmează un ciclu de 9 ani karmici. Ce zodii au noroc cu carul anul viitor, cine este lovit de ghinion

2018 va fi anul numarul 1 din punct de vedere numerologic. Cifra 1 este cifra noilor inceputuri, cifra revolutiei. Majoritatea semnelor zodiacale o vor lua de la zero. Iata cum sunt afectate din punct de vedere numerologic nativii, scurt pe doi.

In anii karmici 1, avantajati sunt Leii, Fecioarele, Taurii, Gemenii si Capricornii, adica unii din cei mai caposi nativi din zodiac. Aceste zodii sunt puternic influentate de cifra 1 in viata deoarece isi doresc sa fie lideri in tot ceea ce fac. Exceptie fac Berbecii, care nu vor avea un an 2017 usor.

In anii karmici 2, avantajati sunt Racii, Pestii, Scorpionii si Varsatorii, firile mai sensibile, mai plapande, mai afectuoase dintre zodii. Vor avea parte de revelatii din punct de vedere sentimental.

In anii karmici 3, cei avantajati, mai ales din punct de vedere financiar, sunt Fecioarele, Balantele, Taurii, Capricornii si Leii, adica zodiile care au o ambitie de neoprit.

In anii karmici 4, cei care o duc bine sunt Scorpionii, Sagetatorii, Berbecii, Leii si Pestii. Cifra 4 este o cifra duala, contine doi de 2, iar asta inseamna o ambivalenta in toate domeniile vietii.

In anii karmici 5, avantajati sunt Capricornii, Gemenii, Scorpionii, Balantele si Berbecii. Acestia au ocazia sa devina faimosi, sa castige proiecte importante, sa isi ridice statutul social.

In anii karmici 6, cei care se vor bucura cel mai mult de viata reusind sa bifeze tot ce isi doresc vor fi Leii, Fecioarele, Gemenii, Taurii si Balantele.

In anii karmici 7, au numai lucruri bune in cale Racii, Fecioarele, Scorpionii si Pestii, zodiile cu o misiune divina in aceasta lume.

Te-ar putea interesa si: În spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie şi mai puternică.

Dar cum afli dacă femeia de lângă tine are şanse reale la titlul „Consoarta Perfectă”? Înainte să meargă la o întâlnire, bărbaţii ar trebui să afle care este semnul zodiacal al femeii pe care o plac şi să facă o mică cercetare, potrivit site-ului womenzodiac.com.

Unele femei pot fi soţii ideale, în timp ce altele sunt mai potrivite pentru distracţie sau prietenie. După câteva cercetări astrologice, detaliile ascunse despre personalitatea sa nu vor mai fi un secret.

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femeia Berbec, gospodină desăvârşită

Femeile Berbec sunt extrem de pozitive, optimiste şi muncitoare. După câteva întâlniri, dacă este convinsă că meriţi, te va surprinde cu iscusinţa ei gospodărească şi-ţi va găti o friptură demnă de restaurantele cu stele Michelin.

Nativele acestei zodii pot fi foarte bune soţii şi mame. Cu toate acestea, sunt destul de temperamentale şi impulsive şi nu acceptă să ocupe locul al doilea în viaţa bărbatului pe care îl iubesc.

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femeia Gemeni este sufletul familiei

Femeile născute sub semnul Gemenilor se dedică întru totul familiei şi se pricep de minune să se facă adorate. Le plac provocările şi bărbaţii care pleacă des în delegaţii de serviciu, fiind foarte independente.

Deşi are o personalitate extrem de plăcută, are defectele ei. De exemplu, în cazul „războaielor” din cuplu, arma ei preferată este sxul. Este suficientă o lenjerie sxy şi te va face să uiţi complet că ţi-a golit conturile bancare ca să redecoreze sufrageria.

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femeia Rac, binefăcătorul din umbră

Nativele Rac se încadrează în categoria soţiilor perfecte. Aceste femeii îşi vor aştepta întotdeuna soţii cu zâmbetul pe buze şi cina aburindă pe masă. Le place să îşi ajute partenerul să strălucească şi nu ţin neapărat să îşi vadă numele trecut pe diplomele de merit sau trofeele câştigate de acesta, cu ajutorul lor.

Îi place stabilitatea şi păstrează orice are o importanţă sentimentală cât de mică, de la poze, la şerveţelul cu care te-ai şters la gură atunci când ţi-a gătit prima dată. Totuşi, poate fi uneori extrem de dramatică şi o şantajistă sentimentală de primă clasă.

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femeia Fecioară este extrem de grijulie

Fecioarele au o afinitate pentru bărbaţii fără spirit de aventură. Dacă eşti profesor sau doctor şi te dedici muncii tale fără a căuta adrenalină, va fi soţia perfectă pentru tine. Este foarte blândă, grijulie şi conectată la realitate.

Cu toate acestea, crede în Feţi Frumoşi, în întâlniri predestinate şi dragoste adevărată. Defectele ei constau în faptul că poate deveni pisăloagă, critică şi răutăcioasă, mai ales dacă îţi laşi şosetele prin bucătărie, nu în sertăraşul pe care ţi l-a ordonat cu atâta grijă.

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femeia Scorpion împarte totul cu bărbatul iubit

Nativele Scorpion sunt firi extrem de puternice. Sunt încrezătoare şi rafinate, prietenoase, dar totodată rezervate.

Ar merge până în pânzele albe pentru familie şi îi place să împartă totul cu bărbatul de lângă ea. Nu se dă la o parte când vin vremuri grele. Totuşi, are un orgoliu de neclintit şi o înfrângere verbală din partea ei va fi mai rea decât o bătaie cruntă.

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femeia Peşti se transformă în „rechin“ ca să-şi protejeze bărbatul

Pentru femeia Peşti, fericirea partenerului este extrem de importantă, dar are, la rândul ei, nevoie de un cavaler care să o protejeze de lumea rea. Este foarte altruistă, devotată şi înţelegătoare şi, deşi pare slabă şi neajutorată, are o structură de oţel.

Se poate transforma cu uşurinţă dintr-un peştişor neajutorat într-un rechin de temut pentru cel pe care îl iubeşte. Totuşi, personalitatea ei naivă şi escapistă o transformă deseori într-o adevărată martiră, o bocitoare profesionistă care va uda toate piesele de mobilier din casă cu lacrimile sale necontenite.

Comentează