Anamaria Vasile

5 motive pentru care cei din zodia SCORPION sunt oameni de milioane și îi vrei mereu lângă tine

Nativul din Zodia Scorpionului este cel mai bun coechipier. Dacă navighezi în siajul lui tenace, vei ajunge departe. Află cum poți să-l cunoști și să-l cucerești.

Personalitate

Scorpionul este angajatul ideal: dă totul, muncește fără să se uite la ceas, rezolvă, mobilizează, raportează – totul, la același cost ca orice angajat mediocru din companie. Este potrivit ca lider de echipă, având o mare capacitate de mobilizare și coordonare. Uneori, este supraexploatat de angajator sau de superiorii ierarhici, ceea ce îi va pune sănătatea în pericol. În acest moment, s-ar putea să lase un mare gol în urma lui, plecând să muncească pe cont propriu, ca întreprinzător privat sau ca liber profesionist.

1. Directi

Te privesc direct in ochi si iti spun exact ce simt si care este parerea lor. Aceasta este prima trasatura caracteristica a Scorpionilor. Pot parea nemilosi, dar chiar nu sunt! Tot ce isi doresc este o relatie de prietenie simpla si lipsita de agitatie, o relatie fara zambete, cuvinte sau imbratisari prefacute. Aceasta calitate, total admirabila, ii face pe Scorpioni sa fie niste prieteni extraordinari, mai ales daca esti satul de persoanele care iti spun “Arati atat de bine.”, dar ceea ce cred cu adevarat este “Imbracata cu rochia aceasta arati cu 15 kilograme in plus.”

2. Grijulii

Scorpionii nu doar ca o sa iti spuna ca arati cu 15 kilograme in plus, dar vor face tot posibilul sa te scoata din rochia aia care nu ti se potriveste, desi tu o iubesti. Ei ar face orice pentru a-ti imbunatati aparitia. Scorpionii ar bate toate strazile orasului, doar ca sa gaseasca cadoul potrivit pentru persoana iubita si fac tot tipul de lucruri dragute pentru a-si surprinde partenerul. Daca iubesti macarea gatita acasa special pentru tine sau daca te topesti cand cineva isi aduce aminte sa iti cumpere ciocolata preferata, atunci clar o sa iti placa aceasta trasatura a Scorpionilor.

3. Pasionali

Desi sunt gelosi uneori, nativii Scorpion sunt in general foarte buni parteneri de viata. Nu prea ii incanta sa isi discute sentimentele, dar iti vor arata ce simt prin gesturi si priviri. Sunt foarte romantici, incredibil de pasionali, au un magnetism care te atrage instant, dar te poti baza pe ei si sunt dedicati partenerului de viata. Faptul ca sunt in cautarea unui anumit tip de relatie poate fi cea mai buna trasatura a acestora, mai ales daca si tu, la randul tau, esti persoana pe care o cauta. Asa ca nu rata un Scorpion fermecator, doar din cauza stereotipului acestei zodii.

4. Practici

Vorbind de caracteristicile interesante ale Scorpionilor, noi, celelalte semne zodiacale visatoare si naive, trebuie sa avem grija sa ii respectam cu sfintenie – nu iubesti faptul ca Scorpionii nu pot fi cumparati? Chiar si atunci cand sunt orbiti de pasiune si pe jumatate indragostiti, un Scorpion va vedea mereu dincolo de gesturile dragute, va detecta motivele si isi va exprima opinia despre acele lucruri fara sa clipeasca.

5. Ambitiosi

Scorpionii sunt destul de ambitiosi si nu se vor multumi niciodata cu mai putin decat pot sa faca, ceea ce insemna ca, in mod sigur, trebuie adaugata persistenta in lista de trasaturi specifice. Unui Scorpion nu o sa ii fie niciodata frica sa munceasca pentru ceea ce isi doreste, o sa accepte lucrurile cu bucurie si va indura toate imbunatatirile atat pe plan personal cat si pe cel profesional, atat timp cat il duce mai aproape de locul in care crede ca trebuie sa ajunga. Nu este o calitate rea deloc… mai ales in ziua de azi.

Femeia scorpion este dotată cu o mare rezistență psihică și cu abilitatea de a fi în raporturi bune cu toată lumea. Orice profesie i se potrivește. Poate mai puțin cele din domeniul educației, pentru că, în raporturile cu cei asupra cărora are autoritate, nu le lasă acestora loc de creativitate și de afirmare a propriei personalități.

Dragoste și căsnicie

Scorpionul este un partener fidel și un aliat prețios atâta timp cât îi împărtășești interesele și convingerile. Însă dacă se simte trădat, e bine să te ferești de mânia lui.

Bărbatul Scorpion are un farmec misterios și nu pare niciodată cu adevărat deschis. Nicio femeie nu se va bucura de întreaga lui încredere din primul moment. Trebuie să-i câștigi respectul pas cu pas, printr-un comportament ireproșabil. Tachinarea și oferirea cu parcimonie a afecțiunii nu sunt deloc indicate în relația cu un Scorpion. Este, oricum, o fire suspicioasă și dacă-i induci frustrări, va fi tentat să se răzbune, chinuindu-te și umilindu-te. Oferă-i totul sau nimic.

Femeia Scorpion iubește casa, iubește familia și se dăruiește total, dar o face în felul ei energic și absolutist. Este capabilă să-și modeleze partenerul, mai ales dacă acesta caută în ea o iubită dar și o mamă. Sub autoritatea unei femei Scorpion și cu sprijinul ei tenace și necondiționat, un bărbat poate realiza tot ce-și dorește (ea), de la o afacere de succes până la o strălucită carieră artisitică sau politică. La fel se poate spune și despre copiii unei mame Scorpion, cu condiția să nu le înăbușe personalitatea și să nu încerce să-i înghesuie în propriile ei tipare mentale.

Sănătate
Scorpionul beneficiază de multă vitalitate și putere de recuperare. Însă natura lui anxioasă, agitată, plină de intoleranțe și fobii îl poate împinge la dependență de alcool, tutun sau droguri. Este predispus la afecțiuni ale aparatului genital sau ale căii digestive. Este receptiv la infecțiile virale și bacteriene, fiind, de obicei, cel-care-aduce-gripa, la serviciu sau în familie. Sunt, de asemenea frecvente infecțiile bacteriene în căile respiratorii și la nivelul pielii, precum și reacțiile foarte puternice la înțepăturile de insecte. Femeile suferă frecvent de tulburări hormonale, iar bărbații, de afecțiuni ale prostatei.

Zodia Scorpionului este o zodie a secretomaniei și ocultismului, a devotamentului și a spiritului de echipă, dar și a răzbunării în caz de trădare.

Comentează