Anamaria Vasile

A decis să nu mai facă amor cu bărbații, după ce într-o seară a avut parte de o experiență unică. „A venit spre mine și am simțit cum…”

A decis să nu mai facă amor cu bărbații, după ce într-o seară, în timp ce se afla în casa logodnicului său a simțit o prezență neobișnuită.

Așa că femeia a decis să provoace fantoma. S-a îmbrăcat sexy, într-un neglijeu, și s-a retras într-o cameră pentru a aștepta ca fantoma să-și facă apariția. În cele din urmă aceasta a venit, iar cei doi au avut parte de cea mai tare partidă de amor.

Potrivit britanicei Amethyst Realm relația celor doi a durat, însă în cele din urmă a decis să întrețină relații amoroase și cu alte fantome. De atunci au trecut 12 ani, iar femeia a renunțat să se mai culce cu bărbați ăn viață. Însă a cunoscut fizic, în total 15 fantome.

Întrebată dacă experiențele sale se finalizează cu orgasm, femeia răspunde prompt: ”Pentru mine, da!”, scrie Daily Mail.

TE POATE INTERESA SI: E unic în lume. S-a născut un băiețel sănătos, frumos și… RAR. Caz fără precedent

Un bebeluș adus pe lume în China de o mamă surogat s-a născut la patru ani după ce părinții săi au murit într-un accident de mașină, relatează BBC News.

Cuplul își înghețase câțiva embrioni viabili și voia să aibă un copil prin fertilizarea in vitro. După accidentul fatal, părinții celor doi soți au dus o adevărată bătălie legală pentru a li se permite să utilizeze embrionii și au reușit în cele din urmă să câștige dreptul în instanță.

În luna decembrie, o mamă surogat a adus pe lume primul copil al cuplului decedat. Este un caz fără precedent la nivel mondial, care ar putea duce la o reglementare mai clară a modului în care pot fi folosiți embrionii în cazul decesului.

Bunicii copilului au trecut peste mai multe obstacole și după ce au obținut dreptul de a utiliza embrionii, inclusiv pentru a găsi o mamă surogat, întrucât această practică este ilegală în China. În cele din urmă, ei au găsit în Laos o mamă surogat care a acceptat să poarte sarcina.

Păstrarea embrionilor prin congelare (crioprezervare) este posibilă în centrul nostru de Reproducere Asistată și ne va permite să îi folosim în viitor pe cei care sunt în surplus. Sperăm ca în acest mod să crească procentul de sarcini dintr-un singur ciclu de tratament, posibilitate ce permite femeii să efectueze un transfer repetat de embrioni cu minimum de efort din punct de vedere economic și sentimental, printr-o singură stimulare ovariană.

Astfel, când se recoltează mai multe ovule și se fecundează mai mult de 4 din ele, embrionii în surplus pot fi congelați (crioprezervați).

Aceștia se pot păstra pentru transferul de embrioni în viitor, pacienta nemaitrebuind să suporte impactul medicamentos al unei stimulări ovariene.

În cazul obținerii unei sarcini la prima încercare și a nașterii unui copil, cuplul poate avea și alți copii printr-un transfer de embrioni crioprezervați ulterior.

Embrionul uman se congelează cu succes fie în faza de zigot (pronucleu), fie după diviziunea celulară.

Embrionii se păstrează în azot lichid la temperatura de -196˚C și rămân nealterați un interval foarte mare de timp. Tehnologia modernă permite ca 80% din embrionii crioprezervați să supraviețuiască după dezghețare.

Șansele de reușită după transferul de embrioni congelați sunt aceleași ca și cele după transferul de embrioni proaspeți.

Studiile recente efectuate pe plan internațional nu raportează procente crescute de anomalii embrionare după dezghețare față de fertilizarea in vitro sau concepție naturală.

Comentează