A făcut infarct! Veste tulburătoare primită de Alexandru Arşinel. Pare urmărit de blestem

Marele actor Alexandru Arşinel este devastat, după ce, recent, doi oameni apropiaţi au murit în evenimente înfiorătoare, iar o a treia a suferit un infarct!

După dispariţia colegei de scenă, Stela Popescu, şi problemele cu legea cauzate de transplantul de rinichi efectuat de un medic acuzat de fraude de milioane, maestrul Alexandru Arşinel primeşte noi lovituri de la viaţă.


Când credea că lucrurile au intrat pe făgaşul normal, directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” a fost anunţat că un angajat al instituţiei, croitor, a murit în chinuri groaznice, după ce a suferit un accident rutier.

Înainte acest sinistru eveniment, actriţa Paula Rădulescu (foto jos) a suferit un infarct, însă, pentru a-l menaja pe Arşinel, afectat profund de dispariţia Stelei Popescu, actorii i-au ascuns acest lucru.


Arşinel a aflat, până la urmă, de problemele de sănătate ale Paulei Rădulescu, însă, din fericire, actriţa îşi revenise deja.

Ca un făcut, de parcă apropiaţii lui Arşinel ar fi urmăriţi de un blestem, în urmă cu doar câteva zile, un alt subaltern al actorului a sfârşit tragic. Bărbatul, abia trecut de 60 de ani, angajat cu state vechi la teatrul „Constantin Tănase”, unde de ocupa de recuzită, a decis să sinucidă.


Conform unor surse judiciare, sinucigaşul suferea de o bună bucată de timp de depresie, iar eforturile celor din jur de a-l determina să nu îşi ia viaţa au fost zadarnice.

Pe Stela Popescu și Alexandru Arșinel îi lega o prietenie de o viață înainte ca actrița să se stingă din viață fără nici un semn că ar fi bolnavă.

Chiar și așa, cei doi își făceau planuri să-și schimbe partenerii de scenă, pentru a face trecerea între generații și a da șansa și altor actori mai tineri să joace alături de ei.

„Am jucat cu o altă actriță, și Stela la fel. Voiam să facem o predare de ștafetă. Și o voi face. Cu Stela era coloana vertebrală ”, a mărturisit Alexandru Arșinel pentru Libertatea. În prezent, având în vedere că a trecut puțin timp de la moartea ei, actorul preferă să își țină momentan monologurile singur.

Altfel, Alexandru Arșinel s-a întors pe scenă la doar câteva zile după ce a fost externat, în urma unui infarct. Actorul spune că se simte mai odihnit la… teatru, decât acasă. „La spectacole mă odihnesc. În cursul săptămânii am probleme”, a adăugat acesta.

Alexandru Arsinel a inceput sa planga astazi, la Teo Show, cand a vorbit despre Stela Popescu. Recent, actorul a fost nevoit sa plece in Spania, la primul spectacol fara partenera sa de scena de-o viata!

„Stela a facut parte, in mod firesc, din viata mea, din familia mea. Eram ca soarecele si pisica, ne mai ciondaneam…

Acum cateva zile eram undeva si ma tot uitam dupa ea. O asteptam sa vina. Ma tot intrebam: ‘oare nu mai intra?’

Teatrul trebuie sa mearga mai departe, va merge mai departe!

Eram in Valencia, am intrat pe scena, am spus un monolog, am facut o iesire falsa, m-am intors si mi-am adus aminte ce trebuia sa spun: Stela Popescu!

Mi-am dat seama ca nu mai am cum sa o prezint pe Stela niciodata”, a spus Alexandru Arsinel, cu ochii in lacrimi, la Teo Show.

Stela Popescu se simtea mai obosita in ultima perioada. „Se simtea mai obosita, se mobiliza foarte mult la scena, facea un lucru pe care nu l-am vazut de multe ori: a cerut un scaun in culise.

Altadata era ca un vartej, venea repede, pleca val-vartej. S-a plans ca o lasa picioare!

A facut-o discret, nu se plangea niciodata ea! Ea mereu cauta sa faca de toate, era cautata de toata lumea”, a mai declarat actorul.

„Cuplul nostru nu avea cum sa reziste daca nu ne cream noi in jurul nostru o platosa de aparare!

Au fost multe incercari de destabilizare, mai ales dupa Revolutie!

Nu ma gandeam niciodata ca o sa traiesc sa o vad pe Stela murind”, a mai spus partenerul de scena de-o viata al Stelei Popescu.

Anamaria

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.