A fugit de acasă, şi-a pus toată familia în cap şi s-a căsătorit în secret. Nicoleta Guţă si-a distrus relatia cu tatăl şi acum e acum. A meritat? Avem imaginile cu ea şi soţul care spun totul

Iubirea îi prieşte! Cât de fericiţi sunt Nicoleta Guţă şi soţul ei, după ce s-au căsătorit în secret: „Înfloriţi pe zi ce trece”

Nicoleta Guţă şi Ionică Bangala s-au căsătorit în secret în anul 2017, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Nu doar că au strârnit admiraţia fanilor, dar partenerul „Reginei manelelor” o şi răsfaţă! Internauţii au observat că iubirea le prieşte.

Nicoleta Guţă şi soţul ei trăiesc o minunată poveste de dragoste. Nu doar că se pozează mai mereu împreună, iar Ionică Bangala o răsfaţă aşa cum doreşte „regina manelelor”, dar şi internauţii au observat cât de mult le prieşte iubirea.

„Vă salutăm👐şi vă 😘cu mare drag!!!😘💋”, a scris soţul Nicoletei Guţă în dreptul fotografiei postate.

Fotografia postată pe reţelele de socializare de soţul artistei a strâns sute de like-uri, dar şi comentarii frumoase care fac referire la relaţia lor.

„Sunteţi foarte frumoşi, să aveţi parte de sănătate, bucurii şi multă fericire!!!”, „Înfloriţi pe zi ce trece. Să vă fie de bine”, au scris aceştia.

Actualul soţ al Nicoletei Guţă, cel puţin în lumea virtuală, a fost martor într-un proces de furt. Ionică Bangala are o afacere cu maşini la mâna a doua, iar în urmă cu şase ani a trecut prin momente grele. El a fost martor la un furt care a avut loc la o firmă din Câmpulung. În 2011, actualul soţ al artistei locuia acolo, iar la Judecătoria Câmpulung a fost deschis un proces penal, în care Ionică Bangala a fost citat ca martor.

Soţul Nicoletei Guţă nu s-a prezentat la câteva termene, aşa că judecătorii au hotărât să fie adus cu poliţia din Zârneşti, localitate în care s-a mutat ulterior.

Nicoleta Guţă este fata cunoscutului cântăreţ de manele, Nicolae Guţă. Are 32 de ani şi s-a născut la Petroşani. A urmat cariera tatălui său şi este şi ea cântăreaţă. Pe 2 octombrie 2017, Ionică Bangala, un bărbat din Petroşani care are o afacere cu maşini, a anunţat pe Facebook că s-a căsătorit cu Nicoleta Guţă.

Nicoleta Guţă este extrem de iubită şi de răsfăţată de soţul ei. Aceasta a primit cadou o maşină extrem de scumpă cu care se mândreşte şi pe care şi-a dorit-o extrem de mult.

Manelista a primit cadou o maşină extrem de scumpă de la soţul ei. Este un bolid de lux care costă aproximativ 100.000 de euro.

Ionică Bangala, soţul manelistei, a vrut să o impresioneze pe aceasta aşa că nu s-a uitat la bani. I-a dăruit maşina preferată. Deşi a fost greu să se hotărască, pănă la urmă Nicoleta Guţă a decis ce maşină îşi doreşte, un bolid de lux de culoare galbenă. Preţul automobilului ajunge la 80.000-100.000 de euro, în funcţie de anul fabricaţiei.

Manelista este mai fericită ca niciodată de când a primit acest cadou şi s-a fotografiat lângă maşină, asortându-şi ţinuta cu culoarea automobilului.

Comentează