A ieșit din clasă în timpul PAUZEI, MAMA nu avusese ce să îi pună LA PACHET, cutia era GOALĂ….

Într-o zi un băiat dintr-o familie săracă a mers la școală, și, în timpul pauzei de masă, și-a deschis cutia unde mama îi punea de obicei câte ceva de mâncare pentru prânz. Dar a fost foarte trist, cutia era goală. Între timp colegii lui se bucurau de mâncarea lor, pe care părinții le-o pregătiseră de acasă.

Totuși, băiatul nu a putut să ceară ceva de mâncare unui coleg, era prea mândru pentru a face asta. De aceea a și sperat că nimeni nu va observa că el nu are nimic de mâncare în acea zi. Era hotărât să păstreze secretul.

În cele din urmă băiatul a decis să părăsească sala de clasă și să se plimbe în jurul școlii, era foarte obosit și înfometat. Pentru a-și mai liniști stomacul s-a hotărât să bea apă, dar nu l-a ajutat prea mult.

În cele din urmă băiatul s-a întors în clasă și și-a luat de pe masă cutia pentru prânz pentru a o pune la loc în ghiozdan. Dar a fost uimit de cât de greu era recipientul! Când a deschis cutia el a fost extrem de bucuros, iar noi nu ne-am mai putut stăpâni lacrimile. Copilul vostru ar face un astfel de gest? Haideți să încercăm să îi creștem în acest spirit1

Privește clipul de mai jos care reprezintă o reconstituire a acestei povești care a atins mult inimi pentru că este atât de simplă și tocmai de aceea minunată. Uite de ce spun asta:

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

O ambulanță din Vaslui solicitată să consulte un mort, în sicriu, pregătit de înmormântare! I-au pus oglinda sub nas și…supriză!

O familie din Vaslui a solicitat interventia unui echipaj SMURD, dupa ce li s-a parut ca mortul pe care se pregateau sa il conduca pe ultimul drum, ar fi, de fapt, viu.

Intamplarea a avut loc in localitatea vasluiana Vovriesti, comuna Bacesti. Inital, cadrele medicale au crezut ca e vorba de o gluma proasta, insa la insistentele familiei, acestia s-au deplasat la fata locului pentru a consulat „mortul-viu” – un batran in varsta de 84 de ani, decedat de doua zile.

Rudele decedatului sustin ca intr-una din zile batranul ar fi miscat un deget. Mai mult, una din fiicele barbatului a luat o oglinda si a asezat-o in dreptul fetei.

Din cauza diferentei de temperatura, oglinda s-a aburit, iar rudele acestuia au fost ferm convinsi ca tatal lor traieste, desi statea nemiscat de doua zile.

Barbatul murise in spital, iar dupa doua zile in care a stat la morga, trupul lui a fost luat de rude. Cadrele medicale au fost nevoite sa dezbrace defunctul, sa il scoata din sicriu si…sa il consulte!

„Ne-am deplasat la fata locului. Mortul era asezat în sicriu. I s-a fãcut o electrocardiogramă, iar familia a văzut cã inima nu-i mai bătea”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, conform Adevarul.

Anamaria

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.