A ieșit din clasă în timpul PAUZEI, MAMA nu avusese ce să îi pună LA PACHET, cutia era GOALĂ….

Într-o zi un băiat dintr-o familie săracă a mers la școală, și, în timpul pauzei de masă, și-a deschis cutia unde mama îi punea de obicei câte ceva de mâncare pentru prânz. Dar a fost foarte trist, cutia era goală. Între timp colegii lui se bucurau de mâncarea lor, pe care părinții le-o pregătiseră de acasă.

Totuși, băiatul nu a putut să ceară ceva de mâncare unui coleg, era prea mândru pentru a face asta. De aceea a și sperat că nimeni nu va observa că el nu are nimic de mâncare în acea zi. Era hotărât să păstreze secretul.

În cele din urmă băiatul a decis să părăsească sala de clasă și să se plimbe în jurul școlii, era foarte obosit și înfometat. Pentru a-și mai liniști stomacul s-a hotărât să bea apă, dar nu l-a ajutat prea mult.

În cele din urmă băiatul s-a întors în clasă și și-a luat de pe masă cutia pentru prânz pentru a o pune la loc în ghiozdan. Dar a fost uimit de cât de greu era recipientul! Când a deschis cutia el a fost extrem de bucuros, iar noi nu ne-am mai putut stăpâni lacrimile. Copilul vostru ar face un astfel de gest? Haideți să încercăm să îi creștem în acest spirit1

Privește clipul de mai jos care reprezintă o reconstituire a acestei povești care a atins mult inimi pentru că este atât de simplă și tocmai de aceea minunată. Uite de ce spun asta:

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

O ambulanță din Vaslui solicitată să consulte un mort, în sicriu, pregătit de înmormântare! I-au pus oglinda sub nas și…supriză!

O familie din Vaslui a solicitat interventia unui echipaj SMURD, dupa ce li s-a parut ca mortul pe care se pregateau sa il conduca pe ultimul drum, ar fi, de fapt, viu.

Intamplarea a avut loc in localitatea vasluiana Vovriesti, comuna Bacesti. Inital, cadrele medicale au crezut ca e vorba de o gluma proasta, insa la insistentele familiei, acestia s-au deplasat la fata locului pentru a consulat „mortul-viu” – un batran in varsta de 84 de ani, decedat de doua zile.

Rudele decedatului sustin ca intr-una din zile batranul ar fi miscat un deget. Mai mult, una din fiicele barbatului a luat o oglinda si a asezat-o in dreptul fetei.

Din cauza diferentei de temperatura, oglinda s-a aburit, iar rudele acestuia au fost ferm convinsi ca tatal lor traieste, desi statea nemiscat de doua zile.

Barbatul murise in spital, iar dupa doua zile in care a stat la morga, trupul lui a fost luat de rude. Cadrele medicale au fost nevoite sa dezbrace defunctul, sa il scoata din sicriu si…sa il consulte!

„Ne-am deplasat la fata locului. Mortul era asezat în sicriu. I s-a fãcut o electrocardiogramă, iar familia a văzut cã inima nu-i mai bătea”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, conform Adevarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*