A mers la MEDIC să afle sexul viitorului BEBELUȘ. Când a văzut rezultatele ecografiei, a ÎNCREMENIT!

A mers la MEDIC să afle sexul viitorului BEBELUȘ. Când a văzut rezultatele ecografiei, a ÎNCREMENIT! Femeia a început SĂ PLÂNGĂ: „Doamne, de ce mă pedepsești așa?!”

Keri McCartney și soțul ei Chad au fost în culmea fericirii în momentul în care au aflat că vor avea un copil.

Sarcina femeii a decurs fără probleme până în săptămâna 23, când viitoarea mămică s-a dus cu emoție la o nouă ecografie pentru a afla dacă va avea băiețel sau fetiță. Doar că, în momentul în care s-a uitat pe monitor, Keri a observat sub făt o formațiune ciudată, asemănătoare unei bile.

Insistentă, a început să îl întrebe pe doctor ce este aceea și dacă e ceva în neregulă cu bebelușul ei. În cele din urmă, medicii i-au dat tinerei mămici o veste cutremurătoare: copilul avea o tumoră uriașă, care îi punea viața în pericol, deoarece îi bloca fluxul de sânge primit de la mamă.

Singura soluție pentru această situație neplăcută era o operație chirugicală, fără ca sarcina să fie întreruptă. Cu toate că șansa de supraviețuirea era de doar 10%, părinții au decis să riște și să accepte intervenția.

După o operație lungă, care a durat nu mai puțin de patru ore și care a implicat scoaterea și băgarea înapoi în abdomen a copilului, tumoarea a fost îndepărtată.

Keri a născut peste 10 săptămâni și, din fericire, fetița lor a venit pe lume perfect sănătoasă. Cea mică a primit numele de Macie Hope, al doilea prenume traducându-se din limba engleză ca „speranță”.

CITEȘTE ÎN CONTINUAREA URMĂTORUL ARTICOL

Mamele care nasc prin cezariană nu doar că nu sunt lăudate așa cum merită, ba dimpotrivă, de foarte multe ori sunt blamate pentru modul în care copiii lor au venit pe lume Iată cum sunt de fapt, mamele care nasc prin cezariană:

Trei lucruri neștiute despre femeile care nasc prin cezariană

Mamele care nasc prin cezariană nu doar că nu sunt lăudate așa cum merită, ba dimpotrivă, de foarte multe ori, sunt blamate pentru modul în care copiii lor au venit pe lume. Un fotograf celebru care se axează pe suprinderea în imagini a nașterii, a decis că este momentul să fie recunoscute, așa cum se cuvine și mămicile care nasc prin cezariană, pentru că, așa cum spune însuși fotograful, acestea sunt „frumoase și puternice”.

Despre nașterea prin cezariană deseori se crede că este o intervenție chirurgicală de rutină, însă din contră, această este considerată a fi o intervenție chirurgicală majoră, astfel că, la fel că alte intervenții chirurgicale majore, și cezariana implică o serie de riscuri, atât pentru mamă cât și pentru copil. Mamele care nasc prin cezariană sunt puternice Nu sunt multe mămici care să spună că cezariană este modul în care și-au dorit să nască.

Unele mame care au născut prin cezariană au avut câteva săptămâni se să pregătească psihic pentru această operație, însă majoritatea nu au la dispoziție decât câteva zile, în cel mai bun caz sau chiar ore sau câteva minute. Brusc, tot ce își imaginaseră despre venirea pe lume a copilului lor se schimbă radical iar planul nașterii dispare și nici măcar nu știe cât timp va trece după naștere până își va putea strânge la piept copilul. În cazul nașterii prin cezariană, riscurile nu dispar o data cu venirea pe lume a bebelușului.

Că în cazul oricărei operații și în cazul nașterii prin cezariană, medicii nu pot ști dacă totul a fost în regulă decât după ce trece complet efectul anesteziei. În plus, mai este un detaliu pe care puțini îl cunosc. În timpul operației, mamele care nasc prin cezariană sunt conștiente, nu simt durere datorită anesteziei, însă simt toate mișcările pe care medicul le face în pântec.

Este un sentiment neplăcut, invaziv despre care dacă nu știi dinainte, poate fi chiar traumatizant. Atât din punct de vedere emoțional cât și fizic, mamele care nasc prin cezariană sunt atât de puternice și această de putere nu este nevoie doar în ziua nașterii. Această putere trebuie să o aibă și în săptămânile, lunile și anii care urmează nașterii, timpul în care corpul lor se vindecă.

Momentul în care devenim mame vine la pachet cu o multitudine de cicatrici. O parte din ele sunt emoționale, iar altele fizicie.

Mamele care nasc prin cezariană, adesea, au ambele tipuri de cicatrici. Cu toate acestea, cicatricile lor sunt mărturii puternice ale puterii și curajului de care au dat dovadă atunci când ai adus pe lume copiii.

Astfel că, dragi mămici, purtați-vă cicatricile cu mândrie, nu le ascundeți pentru că nu orice femeie are privilegiul de a fi marcate de o cicatrice care să îi reamintească mereu cât de puternice și minunate sunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*