Anamaria Vasile

A rămas însărcinată, când a născut a dat copilul și, înainte de asta, a făcut un ultim gest

ADOLESCENTA a rămas însărcinată, când a născut a dat copilul spre ADOPȚIE, dar înainte să îl dea i-a făcut UN ULTIM LUCRU care a șocat-o pe mama adoptivă. Uite ce i-a făcut copilului timp de 3 luni de zile

Kaleena Pysher este o mamă din Alaska în vârstă de 19 ani care și-a dat copilul spre adopție datorită, spune ea, ,,lipsei de experiență de viață”.

Fata era în ultimul an de liceu, avea 18 ani, atunci când a descoperit că e însărcinată cu fiica sa, Raylie, în februarie anul trecut. Nu se simțea pregătită, așa că a optat imediat pentru a o da spre adopție fiindcă considera că ar fi fost egoist din partea ei să își crească copilul, datorită lipsei de experiență. Când era însărcinată în numai 4 luni, ea deja își alesese familia care-i va adopta copilul.

După ce Raylie s-a născut, în noiembrie, familia adoptivă a luat-o acasă după ce i-au mulțumit mamei pentru cadoul uluitor făcut. Totuși, adolescenta nu s-a oprit aici. După ce a auzit despre beneficiile laptelui matern, Kaleena știa că trebuie să încerce să o hrănească cât mai mult pe Raylie.

Ce a făcut? A decis să își pompeze cât mai des laptele pentru a-l trimite familiei adoptive, a făcut asta timp de trei luni de zile, chiar dacă îi provoca durere. Iată ce declară ea: ,,Fac asta din iubire. Pentru că vreau tot ce e mai bun pentru fata mea”. Kaleena, care uneori chiar și sângerează în timp ce folosește pompa, îndură totul cu stoicism și se gândește numai la binele fetei.

După ce Kaleena a născut cu 9 zile înainte de termen, a ținut-o în brațe și a hrănit-o pe cea mică, dar imediat ce noii părinți au ajuns la spital, ea le-a pus copilul în brațe: ,,Voiam ca fiica mea să-și creeze o legătură cu ei. Ei o vor crește. Când un copil este hrănit cu lapte matern, beneficiile sunt uluitoare. Am decis că vreau ca bebelușul meu să aibă parte de cele mai bune opțiuni și să fie capabil să crească cu ce e mai bun de partea lui”.

FIUL ei dispăruse în 1995, fusese RĂPIT, dar 21 de ani mai târziu a PRIMIT UN TELEFON care i-a schimbat viața. A ÎNCEPUT să PLÂNGĂ în hohote: ,,Sunați la POLIȚIE!”. Uite CINE ERA la TELEFON și ce i-a zis

Maria Mancia a pățit în 1995 ceva ce este, probabil, cel mai îngrozitor coșmar al oricărui copil. Femeia s-a întors acasă ca de obicei, dar a descoperit că fiul ei, Steven, de numai 1 an dispăruse fără urmă din casa ei din California. Femeia și-a dat rapid seama că cel mic fusese răpit. Și, pentru ca lucrurile să fie și mai rele, cel care îi intrase în casă era cineva pe care îl cunoștea foarte bine.

Răpitorul luase toate actele copilului, inclusiv o fotografie a ecografiei sale. În cele din urmă a reieșit că Steven fusese răpit de către fostul iubit al Mariei, cel care era și tatăl copilului. Dar în afară de asta, nimeni nu știa unde l-a dus, era de parcă ar fi dispărut fără urmă. Tot ce-i mai rămăsese sărmanei mame era o poză pe care o avea mătușa ei, aceasta i-o trimisese pentru ca Maria să aibă ceva care să-i amintească de copil și să aibă o imagine care ar putea ajuta poliția să-l aducă înapoi.

Dar într-o zi, 21 de ani mai târziu, ceva neașteptat s-a petrecut într-un oraș îndepărtat, ceva care va ajuta poliția să rezolve cazul fiului Mariei. Un cetățean american pe nume Steven se înscrisese pentru a studia Dreptul într-o școală din Puebla, Mexico. Când poliția a primit această informație, au decis să-l contacteze pe tânăr pentru a afla mai multe despre trecutul său.L-au întrebat despre tatăl lui biologic, și li s-a răspuns că plecase. Apoi o analiză ADN a demonstrat clar că Steven era fiul pierdut al Mariei. Steven nu știa că fusese răpit când era mic, nu știa că mama lui era în viață și că își dedicase întreaga viață găsirii lui. Nu știa nici că mai avea 4 frați care de-abia așteptau să îl cunoască.

Când mama l-a reîntâlnit, cei doi au izbucnit în lacrimi. Steven a declarat: ,,Am trăit în tot acest timp fără mama, apoi am aflat, după atâția ani că ea trăia, dar în altă țară, am fost copleșit”.