Anamaria Vasile

A topit grăsimea fără pic de sport. 😮 Îi mai scapă și câte o masă noaptea la 2, dar are un truc. Cum a reușit Magda Ciumac să slăbească 25 de kilograme: „Am început să mănânc…”

Magda Ciumac a trecut printr-o transformare uluitoare după ce s-a îngrășat, dar apoi a reușit să dea jos 25 de kilograme.

Magda Ciumac, cunoscută pentru mariajul cu scântei pe care l-a avut cu luptătorul Tolea Ciumac, are astăzi o siluetă foarte armonioasă, dar nu i-a fost ușor să ajungă să aibă un trup ca tras prin inel.

În urmă cu câțiva ani, Magda Ciumac a luat în greuate, însă s-a ambiționat și s-a pus pe slăbit, reușind să scape de kilogramele în plus. Acum are o siluetă impecabilă și arată foarte bine în costum de baie.

Magda Ciumac, care urmează să se mărite cu un miliardar, dezvăluia și care a fost dieta cu ajutorul căreia a scăpat de greutatea deranjantă.

”Cu voință am slăbit peste 20 de kilograme în șase luni Nu fac nici sport, însă poate mă apuc. Am început să mănânc puțin și des. De exemplu mănânc dovlecei, iaurt slab, brânză de vaci, mere, ananas. Nu mă pot abtine de la dulciuri și nu pot să beau apă. Beau un pahar, maxim.

Mănânc și pizza, doar dacă comandă Sasha Alexander (n.r. fiul ei), maxim două felii. În rest consum sushi, orez, ghimbir, supă. Gătesc și eu când am timp. Nu respect nimic din păcate. Mănânc când îmi e foame, inclusiv la 2 noaptea”, a explicat Magda Ciumac.

Magda Ciumac a făcut câteva mărturisiri care au șocat întreaga Românie. Bruneta și-a refăcut viața și, mai mult, este gata să se căsătorească și să o ia de la început.

Deși povestea de dragoste dintre ea și Tolea Ciumac s-a terminat cu scandaluri de proporții şi cu numeroase reproşuri, Magda Ciumac pare că îşi doreşte să înceapă o nouă etapă în viaţa sa, informează Spy News.

Bruneta susține că va ajunge la altar cu o persoană influentă din Italia. Viitorul soț al Magdei este perceput ca fiind un lider al masonilor. „Am fost cerută de nevastă zilele trecute.

Am zis DA! Domnul este un fost primar. Ne înţelegem foarte bine. Ne-am mai văzut acum 5 ani, tot într-un aeroport și ne-am amintit, după 5 ani că ne cunoaştem. Are cam toată lumea la picioare, deoarece este şeful masonilor din Italia”, a declarat Magda Ciumac, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Magda a dorit să reamintească telespectatorilor momentele în care a fost sechestrată. „În momentul în care am primit custodia, eu nu am mai apărut deloc. Ăla a fost momentul în care l-au arestat. Să îl întrebaţi unde am fost timp de 30 de zile. Am fost sechestrată. Tolea are plângeri făcute. Eu nu îmi voi da copilul niciodată, Doamne fereşte! (…) Am conversaţii pe Facebook, acolo unde Tolea şi o prietenă se sună şi îşi trimit inimioare. Alina mi-a scris de pe contul lui Tolea. Se lăuda cu tot ce a primit de la Tolea. I-am spus să nu îmi mai trimită poze”, a adăugat Magda Ciumac în cadrul aceleiași emisiuni.

*magda*

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x