Aceasta Bautura Ucide Celulele Canceroase in 3 Luni

Un articol de Cristian Iacov

Se spune ca mai mult de jumatate din populatia Romaniei va dezvolta la un moment dat cancer, insa ceea ce oamenii deocamdata nu realizeaza este faptul ca trupurile noastre sunt facute sa se ajute singure in multe din aceste situatii grave. Exista mai multe modalitati naturale de a vindeca multe conditii de sanatate, iar cancerul nu este o exceptie!

Astazi avem pentru voi o reteta naturala care a fost testata si a functionat cu adevarat, reteta care a ajutat un chinez, cunoscut sub numele de domnul Seto, care a suferit de cancer pulmonar. Aceasta reteta i-a fost recomandata de un pasionat al medicinei naturiste, reteta prin intermediul careia cancerul pulmonar s-a vindecat.

Aceasta bautura simpla, dar delicioasa si extrem de sanatoasa este plina de vitamine si minerale, abundenta in antioxidanti. Studiile au dovedit ca un consum ridicat de legume si fructe poate reduce riscul de a dezvolta cancer, precum si alte boli. –

Iata retata:

ngrediente

2 Sfecle rosii de marime medie

2 Morcovi

1 Mar

Mod de preparare:

Spalati bine marul, curatati sfecla si morcovii de coaja. Spalati legumele din nou si faceti-le cuburi pentru a putea sa le adaugati in storcator. Treceti toate componentele prin storcator. Va rezulta un suc extrem de bun si plin de vitamine. Cu o lingura de lemn amestecati din nou sucul pentru a deveni omogen si consumati-l pe loc.

Este foarte important sa utilizati fructe si legume organice.

Sucul trebuie consumat dimineata pe stomacul gol, iar dupa consum nu mai trebuie sa mananci sau sa bei nimic timp de 30 de minute.

Consuma acest suc zi de zi timp de 3 luni si cancerul va fi indepartat.

Iata motivele pentru care este bine sa consumi acest suc :

contine sfecla rosie

contine morcovi

contine mere

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. – See more at: http://www.secretele.com/2015/02/aceasta-bautura-ucide-celulele.html#sthash.lbPdGYVA.dpuf

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.