Aceasta femeie spune ca barbatul ei PITIC este cel mai FRUMOS om pe care l-a intalnit!

Acest cuplu, format din Mindie si Sean, s-a cunoscut prin intermediul unui prieten comun în anul 2009. Ambii calatoresc prin toata tara si tin discursuri motivationale.

Cu toate că, Sean nu masoara nici macar 1 metru inaltime, soția lui spune că este „unul dintre cei mai pasionali oameni, pe care i-am intalnit vreodata „.

10

Soțul ei suferă de osteogeneza imperfecta – mai frecvent cunoscuta sub numele de boala oaselor fragile.
Până la vârsta de 18 ani, Sean si-a rupt mai mult de 200 de oase din corpul său.

„Doar pentru că are o dezabiitate, nu înseamnă că nu avem o viata intima minunata”, a declarat Mindie pentru Kniss Barcroft Media. „Viata noastra intima este diferita. Trebuie sa recunosc ca nu este la fel ca, cu o persoana de inaltime normala,dar noi nu am intampinat nicio dificultate’, a mai spus aceasta.

Mulți oameni și-au exprimat opiniile cu privire la relația lor, de multe ori jignindu-l pe Sean, spunand ca el  nu este capabil sa performeze în dormitor ca un bărbat adevărat.

12

Unii oameni chiar au spus că Mindie este doar cu el pentru averea lui.

„A trebuit să explic totul clar”, a explicat ea. „Nu a fost dragoste la prima vedere, dar Sean este una dintre cei mai pasionali oameni pe care i-am întâlnit vreodată – este îngrozitor să se sugereze că soțul meu nu ma poate satisface. Nu există limitări în ceea ce privește relatiile noastre intime.

13

Sean a declarat ca a fost mirat de comentarile oamenilor mai ales că el este conștient de ce este capabil să faca in domitor.

Voi ce parere aveti despre acest cuplu?

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.