Acest baietel si-a jignit tatal. Ce a facut barbatul? INCREDIBIL

La suparare, un baietel si-a jignit tatal. Reactia barbatului te va lasa fara cuvinte. Este cea mai incredibila lectie de viata pe care am invatat-o vreodata.

A fost odata un baietel care era foarte rau si, uneori, ajungea chiar sa isi jigneasca si tatal. Tatal lui i-a dat o punga de cuie si i-a spus ca de fiecare data cand se enerveaza si isi pierde cumpatul, sa bata cu ciocanul un cui in gard.

In prima zi, baiatul a batut 37 de cuie in gard.

In urmatoarele saptamani, in timp ce incerca sa isi controleze furia, numarul de cuie batute zilnic a scazut considerabil. Si-a dat seama ca mai degraba se linisteste decat sa se duca la gard pentru a mai bate cuie.

Intr-un final, a venit si ziua in care baiatul nu s-a mai enervat deloc. El i-a spus tatalui sau despre asta, iar tatal i-a sugerat sa scoata cate un cui pentru fiecare zi in care va fi capabil sa isi tina in frau temperamentul.

Zilele au trecut, iar baiatul a reusit sa scoata toate cuiele batute in gard.

Tatal si-a luat fiul de mana si l-a dus la gard, apoi i-a zis: “Te-ai descurcat de minune, fiule, insa uita-te la gaurile din gard. Gardul nu va mai fi niciodata la fel. Cand esti furios si spui lucruri urate, acestea lasa o cicatrice exact ca si gaurile.

Atunci copilul a inteles ce putere au avut cuvintele lui. S-a uitat in ochii tatalui sau si i-a spus:

Tati, sper sa ma poti ierta pentru toate ranile pe care ti le-am facut.

Bineinteles ca te iert.”, i-a spus tatal.

Poti infige un cutit intr-un om si apoi sa il scoti. Nu va conta cat de mult timp iti vei cere scuze, rana va ramane acolo pentru totdeauna. Asigurati-va ca va controlati temperamentul inainte de a spune ceva ce veti regreta mai tarziu.

Aceasta poveste circula pe internet; autorul este necunoscut. Sursa material: inspirationpeak.com

 

2 comments

  • Hahahahahaha… ce gluma proasta…!
    Prietene, inca una din asta si te-ai scos… om te faci!

    Apropos…. vezi ca printre povestile copilariei si lectiile din clasele I -IV era una in care se vorbea despre fix aceleasi lucruri…. adica tatal pentru fiecare fapta rea a fiului batea cate un cui in usa… cand fiul a aflat de ce era usa plina de cuie, a decis sa faca fapte bune pana o sa scoata toate cuiele din usa, iar cand le-a terminat de scos, s-a dus mandru la tatal lui si ii spune ca nu mai sunt cuie in usa…. la care tatal il inteeaba… da fiule, dar gaurile?
    Aceeasi poveste, nimic nou sub soare… numai ca altii o stiu de la 10 ani… altii o afla abia la 20…30…….. dar asta e… se poate trai si fara…. fara multe….

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.