Acest suc te va ajuta sa scapi de sforait. Este simplu de preparat!

Sforaitul face parte dintre provocarile care pot sa apara in viata de cuplu. Stim foarte bine cat este de important sa avem un somn adanc si odihnitor noaptea. Din pacate daca avem un partener care sforaie acest lucru este aproape imposibil. Este extrem de frustrant si pe termen lung poate afecta serios o relatie de cuplu.

Unul dintre lucrurile care contribuie la sforăit este excesul de mucus. În cazul în care  puteți reduce cantitatea de mucus care se acumuleaza in gat si nari, căile respiratorii se vor elibera, acest lucru putand reduce sau poate chiar putand opri sforăitul cu totul. Una dintre cele mai simple și, de asemenea cele mai delicioase, modalități prin care puteti scapa de sforait, este consumul de sucuri naturale.

O mulțime de oameni se straduiesc sa consume 5 portii  de fructe și legume pe zi, si de multe ori nu reusesc, dar transformarea lor in suc asigura consumul optim de fructe si legume. Pentru a obține rezultate satisfacatoare sucul ar trebui să se consume pe stomacul gol, cu aproximativ o jumătate de oră înainte de a mânca ceva solid. Faptul că stomacul este gol, înseamnă că nu este nimic altceva în el care să interfereze cu procesul de digestie, asfel digestia va fi accelerata.

In acest articol veti gasi o reteta delicoasa de suc pe care merita sa o incercati.

snoringjjuiceb

Ingrediente
2 Mere
2 morcovi
¼ lămâie
1 „baton de ghimbir

Instrucțiuni

Puneti ingredientele intr-un blender si amestecati-le bine. Amintiți-vă că, atunci când este posibil, toate ingredientele trebuie sa fie ecologice.

Există numeroase alimente care sunt renumite pentru faptul ca provoaca sforait . Cauzele sforaitului pot fi:

Consumul de alcool etilic în exces
Consumul a prea multa ciocolata
Consumul de alimente  prajite in exces
Consumul produselor  alimentare bogate in faina
Consumul de alimente prea mult prelucrate.

Prin eliminarea acestor alimente sau cel puțin prin reducerea cât mai mult posibil a consumului lor, și consumarea, în loc, a sucurilor proaspăt preparate care conțin ingrediente naturale, neprelucrate, veți simti o reducere a cantitatii de mucus depus la nivelul căilor respiratorii, și  acest lucru va ajuta la atenuarea sforăitului.

Comentează