Acesta este unul dintre cele mai cautate preparate din lume. Dupa ce am vazut cum se fabrica….. Bleah!

Hotdog-ul a devenit un simbol al Americii. Este o mancare perfecta atunci cand esti la un meci de baseball. Copiilor le place place foarte mult. Mustarul, maioneza, ceapa, muraturile, cartofii prajiti, ardeii si rosiile fiind insotitori de nadejde ai carnatului intr-un hot dog.

Cu siguranta ai  mâncat un hot dog, sau o duzina, sau o mie. Cu toate acestea, probabil nu sti cum sunt facuti. Într-adevăr, hot dog-ul este foarte gustos, dar foarte nesanatos. Constituie una dintre mesele cele mai nesănătoase. Majoritatea sunt produsi in masa si sunt încarcati cu aditivi, cum ar fi siropul de porumb, grăsimi animale, și glutamat monosodic. Cea mai rea parte …. o mulțime din ceea ce se pune intr-un hot dog nu este listat pe eticheta. Acest lucru se intampla deoarece daca lumea ar afla adevarul i-ar putea determina pe multi sa renunte la placerea de a-l manca.

De aceea va prezentam acest articol in care puteti afla toate informatiile ascunse in privinta acestor preparate.

102615-ss-hot-dog-types-04-img

Multe companii mari fac aceste alimente dintr-un amestec de carne, cum ar fi carnea de porc, de vita, sau de pui. In acest video poti vedea cum sunt facuti hotdogii. Intr-o fabrica de hot dog, tone de carne de porc sunt amestecate in vase uriase de metal cu zeama care rezultă dupa ce carcasele de pui sunt presate pe gratare de metal si amestecate cu apa. Rezultatul este amestecat cu conservati pudra, arome, colorant, apoi scufundat in apa, inainte de a fi introdus in membrane de plastic pentru a fi preparat si ambalat. (Cand citesti aceste randuri parca nu iti mai este pofta de acest preparat, nu-i asa?)

S-a demonstrat stiintific ca hot dog-ul creste riscul de cancer la intestine. Socant, nu-i asa?

Urmareste acest clip si apoi spune daca o sa mai mananci aceste gustoase, dar nesanatoase preparate. Pe noi ne-a pus pe ganduri.

Comentează