Anamaria Vasile

Acum isi permite orice, insa Andra a plecat de jos si a muncit mult sa ajunga unde este. Uite-o pe artista cum isi castiga banii drept chelneriţă într-un bar: Era blondă „spălăcită” si nu arata deloc asa cum arata acum. Iata imaginile:

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, este o mamica de nota 10 si o femeie extrem de frumoasa.

Pentru a ajunge ceea ce este astăzi – soţia lui Măruţă, dar şi una dintre cele mai buni voci ale industriei noastre muzicale, dacă nu chiar cea mai bună -, Andra a fost nevoită să treacă peste multe obstacole.

Viaţa lui a fost tocmai roz pentru actuala cântăreaţă la început. Pe numele ei real Alexandra Irina Mihai, Andra a venit pe lume la data de 23 august 1986, în Câmpia Turzii din judeţul Cluj.

Şi nu i-a fost deloc uşor, însă, ambiţioasă din fire, a găsit soluţia salvatoare, îmbinând plăcutul – cariera muzicală, aflată la început – cu utilul. Ea a acceptat sa joace rolul unei chelnerite pentru o emisiune, iar la vremea respectiva, imaginile au facut senzatie.

Aspectul ei fizic era total diferit de cel de acum – un blond „spălăcit” deloc estetic -, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai jos.

Andra, imagini de colectie! Uite-o cum arata in tinerete cand facea pe chelnerita intr-un restaurant! Doamne, cat de mult s-a schimbat!

Astazi, la o emisiune de televiziune, au fost prezentate niste imagini cu artista de pe vremea cand abia se lansa in cariera muzicala.
Ea a acceptat sa faca pe chelnerita pentru o emisiune de televiziune, iar, la vremea respectiva, imaginile au facut senzatie. Astazi au fost prezentate din nou, iar fanii au avut ocazia sa isi aminteasca de modul in care arata Andra inainte sa devina atat de clebera precum e acum.

Imaginile au fost prezentate la TV intr-un moment totusi destul de nepotrivit, chiar de Ziua Femeii. Realizatoarea emisiunii probabil a incercat intr-un fel sau altul sa „faca misto” de concurenta si a ales sa dea la TV imagini foarte vechi cu sotia celui cu care concureaza ca format de emisiune si time band pentru suprematia audientelor.

Soţia lui Cătălin Măruţă este acum o divă în adevăratul sens al cuvântului. Iată însă că, în trecut, ca mai toate cântăreţele dornice de celebritate, şi Andra a făcut anumite sacrificii.

Înainte de a deveni soţia lui Cătălin Măruţă şi de a da lovitura în industria muzicală autohtonă, Andra – pe numele ei complet Alexandra Irina Mihai – era o tânără cântăreaţă în căutarea celebrităţii. Cu o voce de aur, însă aflată abia la început….

Şi acest început nu a fost unul tocmai uşor. Motiv pentru care nu puţine au fost cazurile în care Andra a renunţat la anumite principii şi, odată cu ele, la hăinuţe, apărând mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată în videoclipuri, la petrecerile mondene, pe scenă sau în anumite pictoriale dedicate sexului tare.

Explicaţia artistei?! „De unde bani?! Nu aveam bani pentru haine atunci. Este ca şi cum mi-ar fi ruşine de ceea ce am făcut. Aştia am fost, nu trebuie să ne fie ruşine cu ce am trăit. Nu am făcut nimic rău, pur şi simplu nu am ştiut. De asta zic, este întotdeauna loc de mai bine, să învăţam”, povesteşte Andra.

Comentează