Anamaria Vasile

Adela Popescu, pusa la punct de Babi Minune! Blonda l-a intrebat pe manelist cat a castigat din cersit! Raspunsul incredibil dat de artist

Adela Popescu s-a consacrat ca actrita in telenovelele produse de Acasa TV, la fel ca si manelistul Babi Minune.

Babi Minune a ajuns un manelist de succes. Adela Popescu a jucat in mai multe productii de la Acasa TV si, in postura de vedeta a postului, l-a avut ca invitat, acum multi ani, pe Babi Minune, care aparuse si el in telenovela “Regina”.

Babi Minune avea doar 12 ani si fusese adus in platou pentru a canta o melodie ce aparea si in film.

Inainte de prestatie, Adela Popescu l-a luat pe dupa umeri pe Babi si i-a spus:

“Eu am auzit ca ai trait in satra si ca mergeai pe strada si cerseai. Ai strans ceva?”. Foarte sigur pe el, pustiul i-a dat peste nas Adelei:

“Am crescut intr-o casa saraca, darapanata, dar imi placea foarte mult. Si nu cerseam, vindeam”.

Adela Popescu s-a remarcat ca actrita de telenovele

Te-ar putea interesa si:

Concertele lui Fuego de Crăciun, anulate! Veste teribilă primită de…

Fuego si-a anuntat fanii ca va anula concertele pe care urma sa le sustina, desi acestea sunt sold-out, dat fiind faptul ca Romania este in doliu national.

Fuego a recunoscut ca nu a fost o decizie deloc usoara, dar ca nu a avut de ales. De asemenea, Fuego a exprimat condoleate oficiale fata de Casa Regala a Romaniei.

Dragii mei, dupa cum bine stiti, sunt artistul care-si respecta publicul si care incearca cu fiecare aparitie sa dovedeasca profesionalism!

Din pacate, natura evenimentelor din ultimele zile ma face sa aman concertele mele din cadrul turneului national „Scrisoare de decembrie”, de maine, 14 decembrie, de la Tulcea si de poimaine, 15 decembrie, de la Constanta.

Acestea vor fi reprogramate, in aceleasi conditii, la aceleasi sali si ore de incepere, pe datele de 28 decembrie, la Tulcea si 29 decembrie, la Constanta!

Recunosc ca nu a fost o decizie simpla, pentru ca ambele sali sunt sold-out, pentru ca am o echipa de peste 20 de oameni care-si intrerup activitatea, dar eu sunt omul responsabil care respecta anumite principii si care totodata se supune legilor.

Doliul national prevede interzicerea oricaror manifestari culturale publice, iar asta ma determina sa aman reprezentatiile, exprimandu-mi si condoleantele oficiale fata de Casa Regala a Romaniei”, a scris Fuego, pe pagina sa de Facebook.

Fuego si-a cerut scuze in fata fanilor: „Astfel, voi concerta pe 28 decembrie, de la ora 19.00, la Tulcea (Teatrul Jean Bart) si pe 29 decembrie, de la ora 19.30, la Constanta (Casa de cultura a Sindicatelor)!

Imi cer scuze pentru disconfortul creat, sper sa intelegeti hotararea, dar consider ca e cea mai buna decizie intr-o tara pe care-o vrem civilizata si in care trebuie sa respectam anumite legi oficiale.

Pe data de 16 decembrie voi sustine concertul de la Buzau, cu jumatate de ora intarziere, de la ora 20.00, la Teatrul George Ciprian, incercand totodata sa adaptez si

repertoriul, mesajele mele fiind potrivite cu perioada sarbatorilor ce se apropie!

Va doresc zi linistita!”.

Comentează