Adriana avea 220 KG în 2015 și se ruga să nu moară în somn. A slăbit 140 KG și zice că e foarte simplu! Cum arată acum, la doar 80 KG și ce dieta minune a urmat

Cu ambiţie se pot muta munţii din loc! O demonstrează o femeie care a reuşit ceea ce pentru majoritatea reprezintă ceva de domeniul irealului: a slăbt 140 de kilograme într-un an şi jumătate!

În 2015, Adriana avea 39 de ani şi 220 de kilograme. Dar şi doi copii de crescut – un băiat şi o fetiţă.

„Mă rog la Dumnezeu în genunchi cum sunt aşa, să mă trezesc a doua zi, să nu mor în somn, să rămână copiii mei pe drumuri”, mărturisea femeia la vremea respectivă.

Ambiţionată de acest lucru, s-a pus pe slăbit. Mai întâi, a apelat la chirurg, după care la nutriţionist şi a urmat o dietă foarte strictă, bazată doar pe legume şi fructe. Urmarea?

Acum, după un an şi jumătatea de regim, cântăreşte 82 de kilograme şi nu numai că a slăbit enorm, ci a ajuns foarte aproape de greutatea ideală!

Totodată, şi-a îndeplinit un alt vis, acela de a se angaja, un vis irealizabil la 220 de kilograme, dar devenit realitate la 82 kg.

Sunt un om împlinit şi la muncă, şi acasă. Dimineaţa mă trezesc la 5, le fac de mâncare la copii, plec la muncă, vin de acolo, spăl, dau de mâncare la păsări, la porc.

Sunt un om normal în totalitate”, mărturiseşte Adriana.

Te-ar putea interesa si:

Esti sofer? Atunci vestea asta te va bucura enorm

Guvernul a decis azi, prin ordonanta de urgenta, sa plafoneze punctul-amenda la 145 de lei, aceasta valoare urmand sa fie pastrata pe tot parcursul anului 2018.

Salariul minim este de 1.450 de lei, ceea ce inseamna ca un punct-amenda e 145 de lei.

De la 1 ianuarie 2018, salariul minim va fi de 1.900 de lei, ceea ce inseamna ca un punct-amenda ar ajunge la 190 de lei.

Cu toate acestea, Guvernul a aprobat azi un proiect de ordonanta de urgenta care prevede stabilirea unei valori fixe a punctului-amenda contraventionala privind circulatia pe drumurile publice.

„Astfel, pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2018, se plafoneaza punctul-amenda la suma de 145 lei, cat este in prezent, fara a se majora in functie de salariul minim brut pe economie garantat in plata”, scrie intr-un comunicat al Executivului.

Decizie cruciala la Guvern pentru banii romanilor

Guvernul a luat decizia cruciala pentru banii romanilor in 2018.

Proiectul de buget, aprobat in sedinta Executivului, se bazeaza pe o crestere economica de 5,5%, a anuntat premierul Tudose, care a mai afirmat ca este pentru prima data cand PIB-ul Romaniei depaseste 200 de miliarde de euro.

Documentul vorbeste insa si despre masuri de austeritate in institutiile de stat, in conditiile in care Consiliul European a avertizat ca exista riscul depasirii pragului de 3% pentru deficit.

Seful Guvernului a anuntat ca prioritare in anul 2018 vor fi sanatatea, educatia si investitiile publice.

Conform proiectului de buget, guvernantii spera sa obtina anul viitor venituri estimate la 287,5 miliarde lei, cu 30,9 miliarde lei mai mari fata de 2017.

Iar deficitul bugetar se va incadra in tinta impusa de pana la 3%.

Seful PSD, Liviu Dragnea s-a declarat foarte multumit de proiect si a anuntat ca va intra cat mai repede in procedura adoptarii in Parlament.

Proiectele de lege privind bugetul de stat si cel al asigurarilor sociale de stat pentru 2018 vor ajunge la aprobare pe masa lui Klaus Iohannis, dupa ce vor trece de Parlament.

 

Comentează