Anamaria Vasile

Adriana Bahmuţeanu, clipe de coşmar. A ajuns cu unul dintre băieţi la spital. “Am stat cu sufletul la gură şi…” Ce s-a întâmplat cu cel mic:

Adriana Bahmuţeanu a trecut prin momente foarte dificile în cursul zilei de joi.

Vedeta a fost nevoită să meargă cu unul dintre băieţi la spital, însă, din fericire, medicii au rezolvat problema. Iar prezentatoarea TV a ţinut să le mulţumească prin intermediul contului personal de socializare.

”Mulţumesc medicilor de excepţie cu ajutorul cărora am depăşit astăzi un moment dificil din viaţa noastră! Cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie ce se întâmplă în sufletul unei mame când ştie că puiul ei nu se simte bine!

Iar eu am pus întotdeauna pe primul plan sănătatea şi siguranţa copiilor mei şi chiar dacă am stat cu sufletul la gură şi am avut emoţii, până la urmă totul a ieşit perfect şi am plecat acasă fericiţi şi sănătoşi!

Mulţumesc doamnei doctor Adina Zamfir şi personalului medical pentru răbdarea şi înţelegerea cu care ne-au îngrijit!!! Şi bunului Dumnezeu care ne iubeşte!”, a scris Adriana Bahmuţeanu.

Motivul incredibil pentru care Silviu Prigoană a renunțat la hainele negre după 15 ani

Timp de 15 ani nu a ieșit din hainele negre. Toată lumea credea că Silviu Prigoană e în doliu sau că vrea să mascheze kilogramele în plus, dar iată că din 2014 au apărut culorile în viaţa lui. Afaceristul şi-a reînnoit toată garderoba, iar cel mai important pion în această transformare a fost soția sa, Mihaela.

După divorțul de Adriana Bahmuțeanu, afaceristul Silviu Prigoană (53 de ani) s-a transformat total. A slăbit 40 de kilograme, a renunțat la mustață, dar mai ales la vestitele haine negre, care parcă deveniseră o uniformă. Timp de 15 ani, costumele, cămașa, pantofii, cureaua, până și șireturile milionarului au fost doar negre, iar oamenii bănuiau că Prigoană nu iese din doliu, după ce prima lui soţie, Viorica, s-a stins din viaţă în 1994, la doar 30 de ani.

Dar iată că marți, 10 octombrie, la lansarea clinicii Oanei Zăvoranu, Silviu i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a apărut la brațul frumoasei sale soții, în haine colorate. Toată schimbarea se datorează Mihaelei, femeia cu care se iubește din 2014, dată care coincide cu marea transformare. Aceasta i-a oferit toate motivele pentru care ar trebui să arunce la gunoi hainele vechi. ”Am purtat haine negre 15 ani.

Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieșeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortați cu cureaua de la ceas, cămașa nu e nu știu cum, tot felul de băgători de seamă. Și atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greșesc. În rest, nu a avut nici o conotație funerară. Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viața asta, am renunțat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustața și mi-am tras o blondă, ca să vei ce modificări substanțiale”, a declarat Silviu Prigoană pentru Click!, în stilul său glumeț.

Pantalonii și sacourile XXL au fost donate, iar pe umerașele din șifonier au apărut cămăși și costume pline de culoare. Mihaela spune că e mult mai încântată de Silviu Prigoană de acum. ”I-am spus lui Silviu că viața e plină de culoare și m-a ascultat. Îi stă mult mai bine în haine deschise, în nuanţe calde. De trei ani nu mai poartă negru”, ne-a mărturisit aceasta.

S-a însurat a şaptea oară

După cea mai discutată și controversată relație din showbiz-ul autohton, cea cu Adriana Bahmuțeanu, omul de afaceri Silviu Prigoană și-a găsit liniștea în brațele Mihaelei Botezatu, cu care s-a și căsătorit în martie 2016. Destul de discreți, cei doi s-au logodit în Las Vegas și s-au căsătorit în mare secret, chiar în 8 martie, după cum doamna Prigoană a declarat pentru Kanal D: „Da, este adevărat!

Ne-am căsătorit la o mănăstire departe de București, în luna martie, pe 8, de Ziua Femeii. A fost un cadou pentru mine și o ceremonie foarte restrânsă, doar noi și nașii. Silviu a divulgat secretul, dar nu vrem să vorbim prea mult despre noi”. Silviu Prigoană a devenit ginere pentru a şaptea oară, în timp ce Mihaela a fost mireasă pentru a două oară. Ea are trei copii din mariajul anterior, iar afaceristul are patru băieţi.

Reactia de milioane a lui Silviu Prigoana dupa ce a aflat ca Adriana Bahmuteanu si-a facut operatie de rejuvenare vaginala! „Asa ceva?! Noaptea mintii…Mai trebuie sa ne anunte cand…”

De acesta data, insa, efectele si rezultatele interventiei sale nu vor pot putea fi sesizate si nici comparate in fotografii de tip „inainte si dupa”, Adriana Bahmuteanu fiind supusa unei interventii de rejuvenare vaginala. Pe scurt, prin aceasta procedura, vedeta tv si-a infrumusetat zona vaginala, stergand semnele lasate de sarcinile si nasterile pe care le-a avut si cele ale imbatranirii acestei zone.

Contactat de WOWbiz.ro, Silviu Prigoana a avut o reactie de milioane si, chiar daca este divortat de vedeta tv si teoretic nu ar mai trebui sa il afecteze ce face fosta sa sotie, afaceristul s-a aratat deranjat de noua nebunie facut de Adriana. Afaceristul pare sa fie deranjat, insa, nu de operatia in sine, ci de faptul ca Adriana Bahmuteanu vorbeste cu atata nonsalanta despre aceste interventii intime.

“Aaaa! Asa ceva?! Noaptea mintii… Acum urmeaza sa ne mai anunte cand ii vine ciclul menstrual si gata! Nu e posibil sa ai copii la scoala, unul mare in clasa a 3-a si tu sa faci publice informatii de acest fel?! Poti sa iti faci ce vrei, dar e o chestiune care te priveste pe tine si atat. Din respect pentru copiii tai si pentru ca ei sa nu fie pusi intr-o situatie delicata la scoala, de catre colegi, ar trebui sa invete ca unele lucruri nu se spun. N-am ce sa mai zic….”, a declarat Silviu Prigoana pentru WOWbiz.ro.

Potrivit site-urilor clinicilor estetice, rejuvenarea vaginala este o interventie „banala”. Ea presupune combinarea unor proceduri precum vaginoplastia (ingustarea vaginului) si/sau labioplastie ori vulvoplastie (remodeloarea labiilor sau a vulvei). Este o interventie populara in randul persoanelor care doresc o reconturare dupa nastere, pierdere drastica in greutate sau imbatranire.

Comentează