Află ce culoare te reprezintă în funcţie de data naşterii!

Alege ziua ta de naștere din lista de mai jos și citește ce spune culoarea.

23 decembrie până la 1 ianuarie = Roșu
2 ianuarie până la 11 ianuarie = Orange
12 ianuarie până la 24 ianuarie = Galben
25 ianuarie până la 03 februarie = Roz
04 februarie până la 08 februarie = Albastru
9 februarie până la 18 februarie = Verde
19 februarie până la 29 februarie = Maro
1 martie până la 10 martie = Aqua
11 martie până la 20 martie = Verde deschis (culoare lime)
21 martie = Negru
22 martie până la 31 martie = Violet
1 aprilie până la 10 aprilie = Navy
11 aprilie până la 20 aprilie = Argintiu
21 aprilie până la 30 aprilie = Alb
1 mai până la 14 mai = Albastru
15 mai până la 24 mai = Auriu
25 mai până la 03 iunie = Cream
04 iunie până la 13 iunie = Gri
14 iunie până la 23 iunie = Grena
24 iunie = Gri
25 iunie până la 4 iulie = Roșu
05 iulie până la 14 iulie = Orange
15 iulie până la 25 iulie = Galben
26 iulie până la 04 august = Roz
05 august până la 13 august = Albastru
14 august până la 23 august = Verde
24 august până la 2 septembrie = Maro
03 septembrie până la 12 septembrie = Aqua
13 septembrie până la 22 septembrie = Verde deschis (culoare lime)
23 septembrie = Culoarea măslinului
24 septembrie -October treilea = Mov
04 octombrie până la 13 octombrie = Verde Navy
14 octombrie până la 23 octombrie = Argintiu
24 octombrie-noiembrie 11 = Alb
12 noiembrie până la 21 noiembrie = Auriu
November22nd până la 1 decembrie = Crem
02 decembrie până la 11 decembrie = Gri
Decembrie 12th- 21 decembrie = Grena
22 decembrie = Turcoaz

Roșu

Drăguți și simpatici. Sunteți pretentioşi dar întotdeauna îndrăgostiţi … vă place să fiţi iubiţi. Veseli, dar puteţi avea „toane” uneori.
Crem

Competitivi și sportivi. Nu-ți place să pierdeţi și sunt mereu vesel! Sunteți de încredere. Alegeţi dragoste cu atenție. Dar, odată ce ați găsit un partener, nu îi vei da drumul pentru o lungă perioadă de timp.

Albastru

Suntet interesaţi în principal de aspect si au standarde ridicate atunci când aleg un partener. Iti place sa fii lider, și este ușor pentru tine de a face noi prieteni.

Gri

Sunt atractivi. Nu îţi ascunzi sentimentele, dar, poti fi egoist uneori. Vrei sa fii observat,  ai bun simt al umorului.

Verde

Te intelegi bine cu oameni noi, nu eşti o persoană timidă … Iti place sa fii iubit.

Auriu

Știi ce e bine și ce e rău.

Roz

Tu mereu încerci să fii cel mai bun în toate. Dar tu nu sunt ușor de mulțumit. Ai gânduri negative, și te uiți pentru dragoste romantica ca într-un basm.

Galben

Sunteți dulce și inocentă și de încredere de mulți oameni. Sunteți de obicei, lider în relații. De a lua decizia de bună și de a face alegerea potrivită la momentul potrivit. Tu mereu viseaza la o relatie romantica.

Maro

Sunteți inteligent, și știi ce e bine. Îți place să facă lucrurile merg pe drumul, ceea ce poate provoca, uneori, probleme prin faptul că nu gândesc la sentimentele altor oameni. Dar tu ești pacient atunci când vine vorba de dragoste … Odată ce face rost de persoana potrivită, e greu să găsești o dragoste mai bună.

Portocale

Sunteți responsabil pentru propriile acțiuni, și tu știi cum să trateze oamenii. Ai întotdeauna obiective pentru a ajunge, si sunt competitive. Când vine vorba de prietenie, vi se pare greu să ai încredere în cineva, dar odată ce ați găsit prietenul din dreapta, ai încredere în ei pentru totdeauna.

Violet

Sunteți misterios, niciodată egoist și ușor de interesat de lucruri. ziua ta poate fi trist sau fericit, în funcție de starea de spirit. Sunteți popular printre prietenii tăi, dar poți acționa prost uneori, și uită lucrurile ușor. Cauți oameni care sunt de încredere.

Lămâie verde

Sunteți calm, dar a subliniat cu ușurință. Veți obține gelos cu ușurință, și se plâng peste lucruri mici.

Argint

Sunteți imaginativ și timid, dar îți place să încerci lucruri noi. Iti place sa te provocare și tu înveți lucruri noi cu ușurință. Viața ta de dragoste este dificil și confuz.

Negru

Îți place să fii provocat și sunt foarte curajos. Dar, nu-ți plac schimbările din viața ta. Și odată ce ați lua o decizie, ai în acest fel pentru o lungă perioadă de timp să păstreze.

oliv

Sunteți cald și lumina inima. Se pare că sa curga bine cu prietenii și familia. Nu-ți place violența și știu ce-i drept. Sunteți un fel și vesel, și tu nu invidie alți oameni cu ușurință.

Maro

Sunteți activ și sportiv. Este greu pentru alte persoane să devină aproape cu tine, dar te îndrăgostești ușor. Odată ce ați afla că nu poți obține ceva, renunți și lăsați merge cu ușurință.

Albastru

Ai stima de sine scazuta, si foarte pretentios. Sunteți artistice și ca să se încadrează în dragoste, dar te iubesc cu mintea si nu inima ta.

bleumarin

Sunteți atractive, și iubesc viața ta. Ai sentimente puternice față de tot și sunt foarte ușor de distras. După ce te superi pe cineva, greu sa pentru tine să-i ierte.

alb

Visati si au obiective in viata ta. Veți obține cu ușurință gelos și câteva lucruri fac o mare impresie pe tine. Sunteți foarte gândit de alții.

apă

sentimentele schimbă brusc și cu ușurință. Esti sincer, dar cred că alți oameni prea ușor. Este greu să găsești dragostea potrivită pentru tine, și te pierzi în dragoste ușor, uneori, să fie rănit.

Comentează