Află ce spune poziţia în care câinelui tău doarme despre el?

Câinii noștri știu totul despre iubire necondiţionată, loialitate, și pritenie. Și, la fel ca oamenii, fiecare dintre ei are o personalitate unică.
Noi știm că fiecare proprietar de câine  este interesat să afle mai multe despre cel mai bun prieten a lor, așa că am decis să publicăm câteva informații valoroase despre poziția de somn a câinelui tău. Acesta poate dezvălui multe despre prietenii noștri mici.

6

Când un câine doarmne în această poziţie şi se pare că a leşinat? Nu-ți face griji, câinele este foarte bine; ei dorm această poziţie pentru încerca să se relaxeze cât mai repede posibil.
Câini care dorm în această poziție sunt fericiţi, și se simt în siguranță și relaxaţi. În plus, aceşti câini se adaptează la situații noi mai ușor.

1

În cazul în care câinele doarme în această poziție, înseamnă că sunt foarte confortabili cu mediul lor și să se simt în siguranță. Aceşti câini sunt, de obicei, fericiţi, fără griji, şi foarte loiali.

2

Această poziție este, probabil, cea mai comună. Câini dorm aşa pentru a menţine căldura corpului lor. În cazul în care câinele alege această poziție sunt cel mai probabil blânzi şi iubitori.

3

Câini care dorm în această poziție, cu membrele lor întinse pe burtă au o personalitate puternică. Ei sunt întotdeauna plini de energie, foarte ușor de motivat și foarte fericiţi. Pozitia este mai tipică pentru pui decât pentru câinii adulți.

4

De fiecare dată când vezi câinele tău dormind în această poziție, vei începe să râzi. Credeti sau nu, această poziţie este foarte confortabilă pentru ei. Aceşti câini sunt foarte încrezători şi sigur pe ei înșiși și sunt mulțumiți cu familiile lor. Câini care preferă aceasta poziţie tind să fie foarte relaxaţi și independenţi.

5

În cazul în care animalul tău de companie alege să doarmă în această poziție, înseamnă că nu este complet relaxat. Această poziție este de pregătire pentru somn mai profund. Acei cățeluși care iubesc această poziție sunt de multe ori cele mai energici şi aventuroşi, mereu gata să se distreze cu tine. De obicei, ei au personalităţi foarte dulci, cu toate că ei pot fi un pic timizi.

 

Comentează