Anamaria Vasile

Andra a făcut mărturisiri. A regretat enorm că nu a putut face asta, dar visul i s-a îndeplinit! Cum s-a întâmplat

Andra a făcut mărturisiri. Cântăreaţa a spus cum arată o zi din viaţa ei, dar a vorbit şi despre marele său regret, că nu a putut merge la concertul lui Robbie Williams de la Bucureşti.

În cele din urmă, visul de a-l urmări live pe Robbie Williams i s-a îndeplinit într-un stil măreţ.

„Nu am mult timp liber, dar asta se programează din timp. Dacă ştii că vine Robbie Williams, te duci.

Numai dacă nu eşti gravidă în opt luni şi asta mi s-a întâmplat când a fost Robbie Williams în România.

Eram cu câteva zile şi am zis, ok, nu mă pot duce… Riscam să o nasc pe Eva la Robie Williams”, a povestit Andra la Antena Stars.

Visul de a-l vedea live pe Robbie Williams s-a împlinit la Budapesta, de ziua artistei.

Cântăreaţa a avut parte de o surpriză enormă, celebrul artist cântându-i „La mulţi ani!” pe scenă.

ndra a vorbit despre cum arată o zi din viaţa ei. „M-am trezit de dimineaţă, du copiii la grădiniţă, schimbă scutece, tot aşa…

Şi apoi du-te la interviuri şi eşti liber, după aceea vine pac acasă iar, schimbă, spală vase, nu este ca şi cum fac doar asta, dar eu fac din plăcere ceea ce fac.

Mi se pare că este extraordinar, că sunt răsplătită pentru ceea ce fac”, a spus Andra.

„Sunt o persoană foarte optimistă, sunt o persoană care şi atunci când e mai greu zic tot cu zâmbetul pe buze: „hai, lasă, o să fi mai bine”(…)

Când îi văd pe copiii mei, nu că zâmbesc, sunt fericită de-a dreptul.

Mă agăţ de momentele astea frumoase care mi se întâmplă în viaţă şi Slavă Domnului sunt multe.

Am fost binecuvântată şi am primit ceea ce mi-am dorit”, a mai mărturisit Andra.

Comunicarea şi respectul definesc iubirea noastră. Nu avem secrete. Mă deranjează multe lucruri la Cătălin, cel mai important este telefonul, sunt deranjată că este dependent de telefon. O căsnicie este şi despre compromisuri.

El este genul de om care mă motivează să fiu mai bună. Foarte mulţi oameni au o impresie greşită despre Cătălin, dintre noi doi, el este mai credincios, mai bun, mai pozitiv, râde mai mult, este partea bună dintre noi doi.

Mă faci să plâng…”, a declarat Andra, izbucnind în lacrimi. ”Peste 50 de ani ne vedem într-un azil de bătrâni, jucând cărţi cu prietenii noştri”

Cătălin a vorbit despre cât de mult o admiră pe soția lui și cât de implicată este ea în viața de familie, căutând mereu să aducă fericire pe chipurile celor dragi.

“Eu cred că e vorba de sinceritate, de respect şi de comunicare. Mă enervează că nu am mai mult timp să petrec cu familia, prietenii.

Eu sunt mai introvertit, în schimb Andra spune imediat ce o deranjează. Andra este o persoană cu o intuiţie foarte puternică, de multe ori am ajuns la vorbele ei. Cea mai mare fericire a Andrei este să îşi vadă familia fericită”, a mărturisit Cătălin Măruţă, fiind vizibil emoţionat.

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. Cri doi s-au căsătorit la Târgu-Jiu, nunta lor fiind una de poveste.

Zeci de persoane au participat la cununia civilă a celor doi, când admiratorii artistei au avut surpriza să afle că pe artistă o cheamă de fapt Alexandra Irina Mihai.

Atât Andra, cât și Cătălin Măruță au fost cât se poate de frumoși, de relaxați și au radiat de fericire, ca orice cuplu aflat într-una dintre cele mai fericite zile din viața lor.

La câteva zile de la cununia civilă, Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit religios. La nuntă au avut nici mai mult nici mai puțin de 800 de invitați.

Comentează