Anamaria Vasile

Are 52 de ani: „Acesta e secretul mariajului meu”

Rudele ei sunt în stare de ŞOC de când au aflat ce face această femeie!

O femeie de 52 de ani, cu soț, copii și nepoți acasă, a recunoscut că îi place tare mult să facă sex cu necunoscuți și că aceste experiențe i-au făcut căsnicia mai puternică și a făcut-o să se simtă mai sigură pe sine.

Jackie Melfi și John, soțul ei, ambii de 52 de ani, au parte de o viață intima deschisă. Invită deseori alte persoane la ei în dormitor pentru a avea parte de partide fără limite. Cei doi au devenit swingeri la scurt timp după ce s-au cunoscut, atunci când John a introdus-o pe soția sa în această lume, notează Mirror.

Bărbatul a avut parte de prima experiență de amor în trei atunci când era doar un adolescent, iar asta i-a deschis apetitul pentru a încerca mai mult și pentru a-și deschide chiar și o afacere în domeniu. John deține mai multe cluburi în care oameni căsătoriți vin să facă schimb de parteneri pentru o partidă fără obligații, așa numiții swingeri.

Jackie, mamă a șase copii și bunică pentru cinci nepoți, a recunoscut că idea nu i-a surâs la început, dar acum, această practică a schimbului de parteneri a făcut-o să se simtă mai puternică și mai încrezătoare, și că succesul mariajului ei se datorează acestor experiențe.

“Asta mă menține tânără. Acest stil de viață m-a încurajat să spun da mai des și să încerc lucruri noi în viață. Am învățat să renunț la multe și nu mai sunt interesată de ce spun ceilalți. Am fost încurajată să fiu deschisă din punct de vedere intim, iar asta m-a dat pe spate”, a declarat femeia, mândră de schimbările pe care ea le-a resimțit după ce a început aceste practici.

Uneori, cei doi soți își fac surprize și aduc în patul lor o a treia persoană alături de care să împartă o experiență de neuitat. Mai mult, când soțul a fost plecat din oraș, acesta și-a lăsat nevasta pe mâinile unui prieten care a avut misiunea de a o ține ocupată și fericită.

Comentează