Anamaria Vasile

Au fost 3 ani în care nu au vrut să mai audă unul de altul. Acum și-au sărbătorit împăcarea și nu ascund asta. Raoul și Mirabela și-au recunoscut sentimentele pentru prima dată în fața tuturor! Ce spun despre relația lor și imaginile cu cei doi

După mai bine de trei ani în care au fost „despărțiți”, Raoul și Mirabela Dauer s-au împăcat și au urcat din nou pe aceeași scenă.

Cei doi artiști au început anul împreună, pe meleaguri străine. Acest lucru s-a întâmplat după ce, vreme de trei ani, aceștia nu au vrut să mai audă unul de celălalt. El spunea că artista îl sufoca, motiv pentru care a decis să renunțe la colaborarea lor. Pe de altă parte, Mirabela afirma că nu-l mai suporta lângă ea, iar acesta ar fi fost motivul pentru care relația lor profesională a fost afectată.

Cu toate acestea, cei doi au lăsat totul în urmă și au urcat din nou pe aceeași scenă. Au făcut asta în fața unei săli pline, în aplauzele tuturor. În plus, Mirabela și Raoul au fost iar chemați în Israel. Au vizitat din nou locurile sfânte, cum o mai făcuseră și altă dată. Artistul a fost însă însoțit și de prietena sa. Recent, acesta declarase despre actuala iubită, pe care a cunoscut-o la un eveniment, că intenționează să se căsătorească cu ea.

În ciuda animozităților din trecut, atât Raoul, cât și Mirabela, nu au ascuns faptul că între ei a existat o legătură specială. Nu o idilă, ci o relație în care ambii au ținut unul la altul.

„Pentru mine a fost şi este un om apropiat sufletului meu”, a mărturisit artistul.

La rându-i, Mirabela a declarat: „Poate s-a dezmeticit că după toată familia lui, eu am ţinut cel mai tare la el. Am fost singurul om care a ţinut la el după părinţii lui”.

Mirabela Dauer si Raoul au format un cuplu muzical care parea de nezdruncinat. Colaborarea lor profesionala a fost fructuoasa pentru ambele parti, acestia avand o sumedenie de turnee, contra unor onorarii considerabile, atat in tara cat si in strainatate. Ei bine, in 2014, lumea muzicala s-a zguduit, artistii anuntand ca o vor lua pe drumuri separate, dupa 11 ani de succese impreuna.

Speculatiile, cum era de asteptat, nu au intarziat sa apara. S-a vorbit despre o relatie mai mult decat profesionala, infidelitati, gelozii si, nu in ultimul rand, despre neintelegeri de ordin financiar.

„De obicei, artistul plateste compozitorul, dar Mirabela nu m-a platit pentru vreo piesa. A fost o relatie speciala, in care am considerat ca fac o investitie intr-o prietenie si o colaborare solida. Profesional, mi-am scris bucata de istorie lânga Mirabela Dauer. Ce a fost frumos s-a consumat”, spunea Raoul acum ceva timp.

Despre aceasta ruptura s-a discutat mult in showbiz si nu putini au fost aceia care au bagat mana in foc ca Mirabela si Raoul au retras definitiv ambasadele.

Noi avem insa dovada ca indragitii solisti sunt din nou in relatii bune, cei doi fiind surprinsi intr-un mall bucurestean in urma cu cateva zile.

Comentează