Au găsit-o moartă, într-un morman de fiare! Poliţiştii i-au văzut contul de Facebook: au încremenit!

Poliţiştii au găsit cadavrul unei femei de 32 de ani, strivit într-un morman de fiare. I-au luat telefonul, dar ce au văzut când i-au deschis pagina de Facebook i-a îngrozit!

La cei 32 de ani ai săi, Courtney Ann Sanford era considerată de mulţi o şoferiţă experimentată. Nimic nu lăsa de bănuit, însă, în acea zi blestemată, că, în momentul în care se urca la volanul maşinii sale, o va face pentru ultima dată, scrie realitatea.net.

După câteva zeci de minute de drum, la radio a început să răsune piesa sa favorită – „Happy”, de Pharell Williams. Era, se pare, într-o stare de spirit extrem de bună… În plus, melodia era preferata ei! Aşa că, fără să stea pe gânduri, a pus mâna pe telefon, şi-a făcut un selfie şi l-a postat pe Facebook. „Melodia asta mă face fericită”, a scris tânăra, sub fotografie.

A fost ultimul lucru pe care a apucat să-l mai facă, însă! În secunda următoare, a murit! Şi asta pentru că a făcut un lucru pe care mai toţi şoferii îl fac: când a tastat pe telefon, nu a tras maşina pe dreapta! Şi-a continuat drumul, neştiind că va fi ultimul!

Maşina sa s-a izbit violent de un TIR. Avea doar 60 de km/h, dar impactul a fost atât de puternic, încât a fost aruncată în şanţ şi, de acolo, într-un copac de pe marginea drumului. Ulterior, autoturismul a luat foc şi tânăra, prinsă între fiarele maşinii ca într-o menghină, n-a avut scăpare – a ars de vie, lăsând în urmă o familie îndurerată.

După ce poliţiştii i-au anunţat familia, aceştia şi-au dat seama că tânăra postase ceva pe Facebook tocmai la ora la care s-a produs accidentul. Când s-au uitat în telefonul pe care au reuşit să-l recupereze de la faţa locului, intact, oamenii legii au văzut că tânăra scrisese pe Facebook chiar în minutul în care a avut loc tragicul accident.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Cum se va schimba vremea in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo in perioada 10-23 iulie. Potrivit meteorologilor, sunt asteptate temperaturi de pana la 37 de grade, insotite de ploi cu caracter torential.

BANAT

Intervalul de prognoza va debuta cu o vreme caniculara, cu temperaturi maxime de 35…37 de grade si minime de 20…22 de grade, in medie regionala. In perioada 12-16 iulie valorile termice vor fi in scadere treptata de la medii diurne de 30…32 de grade spre 25…27 de grade la mijlocul lunii iulie, cu aceeasi tendinta la minimele nocturne, de la 17…19 grade spre 12…15 grade. Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de crestere a temperaturilor de o la zi la alta, vremea redevenind calduroasa, posibil caniculara in ultimele zile ale perioadei de referinta. Perioada cea mai ploioasa va fi intre 15-17 iulie, atunci cand vor fi posibile local si cantitati de apa mai insemnate. Pentru restul timpului, aversele se vor semnala pe spatii mai restranse, putand avea doar izolat caracter torential.

CRISANA

Debutul intervalului de prognoza va fi caracterizat de o vreme caniculara, cu temperaturi maxime de 35…36 de grade si minime de 21…22 de grade, in medie regionala. In perioada 12-16 iulie valorile termice vor fi in scadere treptata de la medii diurne de 29…31 de grade spre 24…26 de grade la mijlocul lunii iulie, cu aceeasi tendinta la valorile nocturne, de la 17…18 grade spre 12…14 grade. Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de incalzire a vremii de o la zi la alta, aceasta redevenind calduroasa, mai ales in ultimele zile ale perioadei de referinta. Perioada cea mai ploioasa va fi intre 15 si 17 iulie, atunci cand vor fi posibile local si cantitati de apa mai insemnate. Pentru restul timpului, aversele se vor semnala pe spatii mai restranse.

TRANSILVANIA

Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme calduroasa, iar in dupa- amiaza de 11 iulie in sud-vestul regiunii va fi canicula; media temperaturilor diurne va fi de 31…34 de grade, iar a celor nocturne de 15…18 grade. Apoi, dupa data de 12 iulie, vremea se va racori apreciabil, astfel ca la mijlocul lunii iulie vor fi medii ale valorilor maxime de 22…24 de grade si ale minimelor de 10…15 grade. Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de crestere a temperaturilor de o la zi la alta, vremea redevenind local calduroasa. Probabilitatea pentru averse va fi relativ ridicata in cele mai multe dintre zile, incepand din 11 iulie, iar in intervalul 15-17 iulie ploile vor fi mai frecvente si local mai insemnate cantitativ.

MARAMURES

Intervalul de prognoza va debuta cu o vreme calduroasa, cu temperaturi maxime de 32…34 de grade si minime de 16…18 grade, in medie regionala. In perioada 12-16 iulie valorile termice vor fi in scadere treptata pana la medii diurne de 23…25 de grade si nocturne de 10…13 grade. Pentru a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de crestere a temperaturilor de o la zi la alta, vremea redevenind local calduroasa. Probabilitatea pentru averse va fi relativ ridicata in cele mai multe dintre zile, incepand din 11 iulie, iar in data de 12 iulie si in intervalul 15-17 iulie ploile vor fi mai frecvente si local mai insemnate cantitativ.

MOLDOVA

Vremea calduroasa va persista in primele zile in special in sudul regiunii; media temperaturilor maxime va fi de 31…34 de grade, iar a celor minime de 16…19 grade. Apoi, dupa data de 13 iulie, vremea se va racori, astfel ca la mijlocul lunii iulie vor fi valori diurne de 22…25 de grade si nocturne de 12…14 grade, mediat pe regiune. Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de crestere a temperaturilor de o la zi la alta, vremea redevenind local calduroasa. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicata in perioadele 12-13 si 16-18 iulie, cand pe arii restranse vor si cantitati de apa mai insemnate.

DOBROGEA

Vremea calduroasa va persista in primele zile ale intervalului de referinta in mare parte a regiunii, cu exceptia litoralului, in timp ce in vestul regiunii izolat va fi canicula. Media regionala a temperaturilor maxime va fi de 28…30 de grade, iar a celor minime de 18…21 de grade. Apoi, in perioada 14 -17 iulie, vremea se va racori, astfel ca vor fi valori diurne de 25…28 de grade si nocturne de 16…19 grade, in medie. Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de crestere a temperaturilor de o la zi la alta, vremea redevenind local calduroasa. Probabilitatea mai mare pentru averse va fi in data de 13 iulie si in perioada 16-17 iulie.

MUNTENIA

Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme calduroasa, iar in 11 si 12 iulie dupa-amiaza local va fi canicula. Mediat pe regiune, vor fi temperaturi maxime de 32…35 de grade si minime de 16…20 de grade. Apoi, in intervalul 13-17 iulie, vremea se va racori apreciabil, astfel ca sunt anticipate medii ale valorilor diurne de 26…29 de grade si ale celor nocturne de 13…16 grade. Din data de 18 iulie, estimarile indica din nou o tendinta de crestere a temperaturilor, vremea redevenind calduroasa. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicata in jurul datei de 13 iulie si in perioada 16-18 iulie.

OLTENIA

Intervalul de prognoza va debuta cu o vreme calduroasa, local caniculara, cu temperaturi maxime de 34…36 de grade si minime de 18…21 de grade, in medie regionala. In perioada 13-16 iulie valorile termice vor fi in scadere treptata de la medii diurne de 30…32 de grade spre 26…29 de grade, cu aceeasi tendinta la minimele nocturne, ce vor cobori pana la de la 14…17 grade. Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de crestere a temperaturilor de o la zi la alta, vremea redevenind calduroasa. Probabilitatea pentru averse locale va fi mai ridicata in jurul datei de 13 iulie si in perioada 15-17 iulie.

LA MUNTE

Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme calda, cu valori peste cele climatologic specifice; in medie, vor fi temperaturi maxime de 19…24 de grade si minime de 10…16 grade. Apoi, in intervalul 12-17 iulie, vremea se va racori apreciabil, astfel ca sunt anticipate medii ale valorilor diurne de 14…18 grade si ale celor nocturne de 6…10 grade. Din data de 18 iulie, estimarile indica din nou o tendinta de crestere a temperaturilor. Probabilitatea pentru averse va fi ridicata in majoritatea zilelor din perioada de referinta, acestea avand o distributie locala, iar in intervalele 12-13 iulie si 15-17 iulie va ploua pe arii extinse si in cantitati mai insemnate.

Cristiana

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d blogeri au apreciat: