Au mers cu cortul. In padure s-a apropiat de ei o pisica flamanda – au hranit-o. A doua zi, SURPRIZA

Un tata si baietelul sau, plecati sa petreaca o noapte in padure cu cortul, au avut parte de o experienta de neuitat.

La scurt timp dupa ce si-au asezat cortul, de cei doi s-a apropiat o pisica, vizibil flamanda. Nu aveau decat mancare pentru ei, asa ca i-au oferit cateva resturi, dar cei doi s-au gandit ca poate vor reusi sa prinda peste.

Pisica s-a „lipit” imediat de baietel si, pentru ca parea foarte blanda, dar slaba si flamanda, tatal si-a spus ca, probabil, este vorba de o pisica domestica, in mod clar obisnuita cu oamenii si foarte iubitoare.

Cand cei doi s-au trezit a doua zi, au avut parte de o surpriza uriasa. Pisica ii astepta cu trei puiuti de pisica si era la fel de iubitoare cu baietelul si cu tatal ca si in ziua precedenta. Tatal si fiul au pescuit toata ziua si pana la finalul zilei pisica a mancat pe saturate.

Pisica si cei trei pui ai sai au fost salvati din padure de tata si baietelul sau, cu totii intorcandu-se acasa. Si, pentru ca a fost dragoste la prima vedere, familia a decis sa ii pastreze pe toti puiutii de pisica, insotiti, evident, de mama lor. Iar tatal a decis sa faca publica povestea lor pe Imgur.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

A mers la spital pentru prima ecografie. Când medicul a văzut imaginea a înghețat, a trimis-o acasă și i-a spus să se roage la Cel de Sus. Ce s-a întâmplat la naștere

Kate Lucas și soțul ei aveau deja doi copii. Însă ei au hotărât să nu se oprească aici și să mai aducă un micuț pe lume. După ce a făcut testul de sarcină viitoarea mămică nu a fost deloc uimită de rezultatul pozitiv.

A sosit momentul primei ecografii. Fiind copleșită de sentimentele materne și de o fericire absolută, Kate a mers la doctor. Medicul, cu care ea se cunoștea de mult timp, glumea: „Poate ai iarăși gemeni?” Și iată că a ghicit! Într-adevăr, alături de inima lui Kate mai băteau două inimi. Însă, din păcate, această noutate nu a fost singura din acea zi.
Embrionii s-au separat abia după 8-13 zile de la fecundație. De aceea, între ei nu exista o membrană separatoare. Peste câteva zile acești copii puteau deveni gemeni siamezi. Și aceasta este doar o jumătate din problemă!

În sarcinile monocoriale există riscul ca cordonul ombilical al unui făt să se înfășoare în jurul celuilalt, provocând sufocarea acestuia. Probabilitatea supraviețuirii acestor gemeni era minimă.

Medicul a sfătuit-o pe Kate să nu se îngrijoreze, să țină totul în taină și să se lase în mâinile naturii… Însă ce fel de mamă ar putea proceda astfel? După săptămâna a 28-a de sarcină această mămică a stat 35 de zile în spital, luptând pentru viața micuților ei. Ea a născut prin cezariană. Când medicii au văzut cordoanele ombilicale, în sala de operații s-a lăsat o liniște mortală.

Cordoanele ombilicale erau înnodate, arătând ca o împletitură! Era greu de crezut că fetițele au putut supraviețui în astfel de condiții. Și, pe lângă aceasta, mai existau și alte probleme.

Gemenele s-au născut prematur, fiind foarte mici și slabe. Însă, din fericire, ele erau absolut sănătoase! Medicii au ales momentul potrivit. Dacă mai așteptau încă câteva ore, cordoanele ombilicale înnodate erau să le priveze pe micuțe de orice șansă de supraviețuire.

Chiar dacă nu aveau nevoie de incubator, micuțele se aflau în continuare pe secția de terapie intensivă. Medicii și părinții erau îngrijorați, deoarece doar 1% din acest tip de gemeni supraviețuiesc până la urmă. Totuși, priviți-le pe aceste prințese! Rezultatul nu s-a lăsat mult așteptat.

Harper și Cleo au acum 8 ani. Ele sunt cele mai bune prietene, chiar dacă au caractere foarte diferite. Acum fetițele nu-și mai amintesc cât de complicată a fost apariția lor pe această lume.

Aceste două micuțe sunt o adevărată minune. Distribuie această istorie și inspiră-ți prietenii să-și trăiască viața, indiferent de șansele mici de reușită!

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Cum se va schimba vremea in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo in perioada 10-23 iulie. Potrivit meteorologilor, sunt asteptate temperaturi de pana la 37 de grade, insotite de ploi cu caracter torential.

BANAT

Intervalul de prognoza va debuta cu o vreme caniculara, cu temperaturi maxime de 35…37 de grade si minime de 20…22 de grade, in medie regionala. In perioada 12-16 iulie valorile termice vor fi in scadere treptata de la medii diurne de 30…32 de grade spre 25…27 de grade la mijlocul lunii iulie, cu aceeasi tendinta la minimele nocturne, de la 17…19 grade spre 12…15 grade. Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de crestere a temperaturilor de o la zi la alta, vremea redevenind calduroasa, posibil caniculara in ultimele zile ale perioadei de referinta. Perioada cea mai ploioasa va fi intre 15-17 iulie, atunci cand vor fi posibile local si cantitati de apa mai insemnate. Pentru restul timpului, aversele se vor semnala pe spatii mai restranse, putand avea doar izolat caracter torential.

CRISANA

Debutul intervalului de prognoza va fi caracterizat de o vreme caniculara, cu temperaturi maxime de 35…36 de grade si minime de 21…22 de grade, in medie regionala. In perioada 12-16 iulie valorile termice vor fi in scadere treptata de la medii diurne de 29…31 de grade spre 24…26 de grade la mijlocul lunii iulie, cu aceeasi tendinta la valorile nocturne, de la 17…18 grade spre 12…14 grade. Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de incalzire a vremii de o la zi la alta, aceasta redevenind calduroasa, mai ales in ultimele zile ale perioadei de referinta. Perioada cea mai ploioasa va fi intre 15 si 17 iulie, atunci cand vor fi posibile local si cantitati de apa mai insemnate. Pentru restul timpului, aversele se vor semnala pe spatii mai restranse.

TRANSILVANIA

Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme calduroasa, iar in dupa- amiaza de 11 iulie in sud-vestul regiunii va fi canicula; media temperaturilor diurne va fi de 31…34 de grade, iar a celor nocturne de 15…18 grade. Apoi, dupa data de 12 iulie, vremea se va racori apreciabil, astfel ca la mijlocul lunii iulie vor fi medii ale valorilor maxime de 22…24 de grade si ale minimelor de 10…15 grade. Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de crestere a temperaturilor de o la zi la alta, vremea redevenind local calduroasa. Probabilitatea pentru averse va fi relativ ridicata in cele mai multe dintre zile, incepand din 11 iulie, iar in intervalul 15-17 iulie ploile vor fi mai frecvente si local mai insemnate cantitativ.

MARAMURES

Intervalul de prognoza va debuta cu o vreme calduroasa, cu temperaturi maxime de 32…34 de grade si minime de 16…18 grade, in medie regionala. In perioada 12-16 iulie valorile termice vor fi in scadere treptata pana la medii diurne de 23…25 de grade si nocturne de 10…13 grade. Pentru a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de crestere a temperaturilor de o la zi la alta, vremea redevenind local calduroasa. Probabilitatea pentru averse va fi relativ ridicata in cele mai multe dintre zile, incepand din 11 iulie, iar in data de 12 iulie si in intervalul 15-17 iulie ploile vor fi mai frecvente si local mai insemnate cantitativ.

MOLDOVA

Vremea calduroasa va persista in primele zile in special in sudul regiunii; media temperaturilor maxime va fi de 31…34 de grade, iar a celor minime de 16…19 grade. Apoi, dupa data de 13 iulie, vremea se va racori, astfel ca la mijlocul lunii iulie vor fi valori diurne de 22…25 de grade si nocturne de 12…14 grade, mediat pe regiune. Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de crestere a temperaturilor de o la zi la alta, vremea redevenind local calduroasa. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicata in perioadele 12-13 si 16-18 iulie, cand pe arii restranse vor si cantitati de apa mai insemnate.

DOBROGEA

Vremea calduroasa va persista in primele zile ale intervalului de referinta in mare parte a regiunii, cu exceptia litoralului, in timp ce in vestul regiunii izolat va fi canicula. Media regionala a temperaturilor maxime va fi de 28…30 de grade, iar a celor minime de 18…21 de grade. Apoi, in perioada 14 -17 iulie, vremea se va racori, astfel ca vor fi valori diurne de 25…28 de grade si nocturne de 16…19 grade, in medie. Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de crestere a temperaturilor de o la zi la alta, vremea redevenind local calduroasa. Probabilitatea mai mare pentru averse va fi in data de 13 iulie si in perioada 16-17 iulie.

MUNTENIA

Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme calduroasa, iar in 11 si 12 iulie dupa-amiaza local va fi canicula. Mediat pe regiune, vor fi temperaturi maxime de 32…35 de grade si minime de 16…20 de grade. Apoi, in intervalul 13-17 iulie, vremea se va racori apreciabil, astfel ca sunt anticipate medii ale valorilor diurne de 26…29 de grade si ale celor nocturne de 13…16 grade. Din data de 18 iulie, estimarile indica din nou o tendinta de crestere a temperaturilor, vremea redevenind calduroasa. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicata in jurul datei de 13 iulie si in perioada 16-18 iulie.

OLTENIA

Intervalul de prognoza va debuta cu o vreme calduroasa, local caniculara, cu temperaturi maxime de 34…36 de grade si minime de 18…21 de grade, in medie regionala. In perioada 13-16 iulie valorile termice vor fi in scadere treptata de la medii diurne de 30…32 de grade spre 26…29 de grade, cu aceeasi tendinta la minimele nocturne, ce vor cobori pana la de la 14…17 grade. Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o tendinta de crestere a temperaturilor de o la zi la alta, vremea redevenind calduroasa. Probabilitatea pentru averse locale va fi mai ridicata in jurul datei de 13 iulie si in perioada 15-17 iulie.

LA MUNTE

Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme calda, cu valori peste cele climatologic specifice; in medie, vor fi temperaturi maxime de 19…24 de grade si minime de 10…16 grade. Apoi, in intervalul 12-17 iulie, vremea se va racori apreciabil, astfel ca sunt anticipate medii ale valorilor diurne de 14…18 grade si ale celor nocturne de 6…10 grade. Din data de 18 iulie, estimarile indica din nou o tendinta de crestere a temperaturilor. Probabilitatea pentru averse va fi ridicata in majoritatea zilelor din perioada de referinta, acestea avand o distributie locala, iar in intervalele 12-13 iulie si 15-17 iulie va ploua pe arii extinse si in cantitati mai insemnate.

Redactia

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.