Anamaria Vasile

Baietelul lor plangea mereu inainte de somn si le spunea ca cineva vorbeste cu el noaptea si il sperie. Parintii l-au luat in ras pana s-au uitat pe camera de supraveghere

Au avut un SOC! E CUTREMURATOR ce i se intampla copilului

Doi tineri din Statele Unite au avut parte de un incident neplacut pe care au tinut sa il povesteasca pe retelele de socializare, pentru a trage un semnal de alarma. Totul a inceput in momentul in care acestia si-au cumparat un monitor pentru supravegherea copiului. Motivul? L-au mutat pe cel mic, in varsta de 3 ani, singur in camera lui si voiau sa il poata urmari si noaptea.

La scurt timp dupa noua achizitie baietelul le tot spunea ca, atunci cand e intuneric in camera, cineva vorbeste cu el. Parintii au crezut ca vorbeste prostii insa intr-o noapte, intamplator, in timp ce trecea pe langa camera lui, mama a auzit intr-adevar o voce groasa.

A intrat inauntru foarte speriata, crezand ca e cineva acolo, insa micutul era singur in patut. In cele din urma au reusit sa dezlege misterul! Sistemul de supraveghere era conectat la internet, insa parintii se pare ca au uitat sa ii seteze si o parola, astfel ca un hacker a preluat controlul lui. Acestaa inceput astfel sa se distreze si sa sperie copilul in timpul noptii, spunand prin intermediul difuzorului fel de fel de fraze infricosatoare, pe un ton ciudat.

Comentează