BĂRBATUL știa că SOȚIA lui nu intră NICIODATĂ pe Facebook, de aceea într-o zi s-a MÂNDRIT pe pagina lui că

Jason Hewlett este de meserie artist, dar este și tată și soț. El a comis ceea ce ar fi ultimul lucru pe care l-ai aștepta de la cineva care pare atât de fericit și mulțumit de viață. Deși bărbații abia recunosc în gând acest lucru, el a făcut-o pe Facebook. Recent Jason a recunoscut pe Facebook că și-a înșelat soția, dar nu în modul în care te-ai aștepta.

Iată traducerea cuvintelor lui:

,,Nu mă simt prea confortabil mărturisind acest lucru, însă astăzi eu parcă mi-am înșelat soția. Voi explica ce am în vedere. Eram într-un magazin, cumpăram câte ceva pentru mine. Când am mers la casa de marcat, am văzut o femeie, care stătea la rând. Era pur și simplu uimitoare. M-am gândit: Ce norocos este iubitul ei! Iar peste o clipă am înțeles că aceasta era soția mea.

Știți, era neobișnuit să-mi văd soția în același magazin, la aceeași coadă. Este ca și cum ai trăi și nu ai știi că ea poate fi în același loc, în același timp, alături, în altă mașină. Între noi mai era o femeie. De aceea, eu pur și simplu o urmăream pe iubita mea. Am decis să-i scriu un mesaj: Salut, frumoaso! Ce cumperi? Însă toate încercările de a-i atrage atenția au eșuat, deoarece ea căuta un tichet de reducere. De aceea, eu pur și simplu stăteam și mă gândeam tăcut la gândurile, pe care le aveam uitându-mă la soția mea.

Văd în fiecare zi cât este de frumoasă, dar, astăzi, neștiind că era în magazin, am privit-o cu alți ochi și nu mi-a venit să cred că sunt soțul ei. Eu chiar roșisem. Apoi am fost uimit de faptul că ea nu m-a observat. Este și bine, și rău în același timp. Bine, pentru că nu se uită în toate părțile, rău, deoarece nu m-a observat pe mine. Și dacă acesta nu eram eu? Mi-am amintit cât de greu a fost să o conving să vină la prima întâlnire. M-am gândit la faptul că era cât pe ce să renunț să-i câștig dragostea.

Pentru un minut am simțit tristețe și resemnare, exact ca atunci când am văzut-o pentru prima dată și am decis că niciodată nu o voi putea cuceri.

Mă simțeam incredibil de bine în acea zi, văzând-o independentă, frumoasă, blândă și puternică. Apoi ea a luat cumpărăturile și s-a îndreptat spre ieșire. N-am spus nimic, n-am încercat să o opresc, ci pur și simplu o priveam cum pleca, simțindu-mă mândru că ea este soția mea și că iubesc fiecare părticică din această femeie. Ea intră rar pe Facebook. De aceea, nu va vedea această postare, nu va afla că am înșelat-o într-un fel. Dar am hotărât să împărtășesc aceste gânduri cu voi, pentru că sunt sigur că și voi ați avut astfel de întâmplări, care să vă oblige să priviți alți ochi persoana iubită. Astfel de momente sunt neprețuite.”

Jason ne-a arătat și ne-a demonstrat cât de important este să îi privim pe cei dragi într-o lumină nouă pentru a ne reaminti cât de norocoși suntem că îi avem în viețile noastre, și cât de greu ne-a fost să ajungem aici.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Lege nou: toti romanii obligati sa-si schimbe buletinul incepand cu 15 iulie. Acesta este motivul si iata cum arata

Parlamentarii au iniţiat o nouă lege prin care cer schimbarea buletinelor din România. Astfel, cât de curând românii vor avea acte de identitate asemănătoare unor state din Uniunea Europeană.

Noul tip de carte de identitate va fi în format ISO 7810, va avea o dimensiune similară permisului auto sau cardurilor bancare și de asemenea, va avea măsuri de siguranță și protecție sporite, dar și mai multe date informative.

Toata lumea este obligata sa isi schimbe BULETINUL pana la data de 15 IULIE 2017 .
În noile buletine, românii vor avea trecut numele ca și acum, codul numeric personal, grupa sanguină, dar și faptul că posedă sau nu permis de conducere auto și numărul asigurării sociale. În schimb, ADRESA nu va mai fi trecută pe actul de identitate.

Iniţiatorul legii, deputatul Mihai Aurelian, spune că lipsa adresei de pe actul de identitate reprezintă un mijloc de protecție a persoanei, în fața infractorilor care nu vor ști unde locuieşte respectivul, în acest fel ferindu-i familia sau pe el personal de eventuale întâmplări nefericite.

„O problemă stringentă o reprezintă opțiunea emiterii cărții de identitate, conferind posibilitatea cetățeanului care solicită noul document de a alege o carte de identitate care să nu conțină CIP-ul de memorie, respectând convingerea religioasă a fiecărui român care nu dorește să posede un astfel de document care sa aibă incorporat un astfel de CIP.

DISTRIBUIE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA TOATA LUMEA !

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Un lanţ de magazine IEFTINE DISPARE din România!

Cele 6 magazine XXL Mega Discount, deținute de REWE România, vor fi transformate în Penny Market în cursul anului 2017.

După o investiţie de aproape 4 milioane de eURO în managementul energetic al magazinelor din România, retailerul Penny Market a ajuns la peste 200 de magazine care sunt certificate conform ISO 50001, devenind astfel cea mai mare reţea alimentară şi de vânzare cu amănuntul din România care obţine aceasta certificare, a anunţat compania.

„A fost un proces de lungă durată – am început pregătirea în martie 2016 şi am fost pregătiţi pentru audit la începutul acestui an – ce a implicat foarte multe resurse şi dedicare din partea echipelor. Bineînţeles, planurile noastre nu se opresc aici şi vom continua planul nostru de investiţii şi inovare la nivel de sisteme de eficienţă energetică”, a declarat Daniel Gross, General Manager REWE Romania.

Planul de investiţii pentru 2017 include: testarea cu panouri fotovoltaice, pompă de caldură, iluminat natural, contorizare inteligentă pentru o parte din magazine, pentru sistemul frigorific, dar şi pentru măcelării. Potrivit unui comunicat de presă, prin obţinerea acestei certificări, compania îşi va îndeplini obligaţiile legale rezultate din Directiva UE privind eficienţa energetică care impun economisirea unor volume semnificative de energie în cadrul tuturor operaţiunilor, reducerea costurilor operaţionale, monitorizarea energetică eficientă la nivelul grupului REWE şi dezvoltarea în continuare a reputaţiei sustenabile.

În mod strategic, retailerul şi-a stabilit obiectivul de a reduce consumul mediu de energie cu 12% pe metru pătrat de spaţiu de desfacere în perioada 2014 – 2022 şi reducerea cu încă 23% a emisiilor specifice de CO2 pe metru pătrat în toate formatele de magazine. Pentru a creşte gradul de conştientizare a acţiunilor eficiente din punct de vedere energetic, toţi cei 4.000 de angajaţi ai magazinului au fost instruiţi şi implicaţi în proces.

Grupului german REWE a deschis primul magazin pe piaţa locală în anul 2005. În prezent, grupul deţine în România 200 de magazine Penny Market, cu o echipă de 4.000 de angajaţi. În plus, 6 dintre magazinele XXL Mega Discount, deţinute de REWE România, vor fi transformate în Penny Market în cursul anului 2017.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Au furat mireasa, iar apoi au violat-o în grup, unul după altul! Ce-a urmat apoi e un adevărat coșmar…

Ziua nuntii ar trebui sa fie cea mai frumoasa zi din viata unei femei. Din pacate o tanara a trait cea mai cumplita experienta, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa ajunga la altar.

Terry Gobanga, o femeie din Nairobi, Kenya, a scris o carte inspirata din viata ei care nu a fost tocmai roz. Intr-un interviu pentru BBC, Terry a povestit ca totul a inceput in ziua in care trebuia sa se marite, dupa ce un grup de barbati au rapit-o si au violat-o.

„În timp ce mă întorceam spre casă, am trecut pe lângă un tip care stătea pe capota unei maşini. Dintr-o dată, m-a apucat din spate şi m-a aruncat pe bancheta din spate. Mai erau doi bărbaţi înăuntru, şi au pornit la drum. Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă”, a relatat femeia pentru BBC.

In timp ce se lupta sa scape, Terry a ajuns sa fie injunghiata in stomac, iar apoi, s-a prabusit inconstienta pe asfalt. Cativa vecini au vazut-o si au reusit sa o salveze. Convinsi ca a murit, acestia au vrut sa o transporte spre morga, insa Terry a reusit sa se semne vitale intre timp, astfel incat, au trimis-o direct la spital.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

„Ma numesc Andreea, am 24 de ani și sunt într-o mare problemă. Am o relație de un an cu un băiat, dar de ceva vreme am întâlnit un bărbat însurat. Ne-am văzut, îl doresc de nu mai pot. Acum a părut partea delicată..” Nu a șocat-o când a aflat cine e fiul lui, nu faptul că are o nevastă. Doar să vezi:

Dragă Adela,
Ma numesc Andreea, am 24 de ani și sunt într-o mare problemă. Am o relație de aproape un an cu un băiat care, în ultimul timp, s-a schimbat foarte mult.

E rece, indiferent, se enervează tot timpul pe mine din orice. Relația dintre noi s-a răcit de aproximativ 2 luni, dar nu am curaj să pun punct. Acum câteva zile, am cunoscut un bărbat. Un bărbat care m-a făcut să simt fluturi în stomac de la prima vedere. Am început să vorbim, să ne vedem, să iesim etc. El vrea ceva mai mult de la mine. Vrea să avem practic o relație. Să îi fiu amanta mai exact pentru că el e un barbat însurat și are și un copil de 16 ani.

Recunosc că și eu îl vreau foarte mult, mă gândesc la el tot timpul, dar eu îl vreau doar pentru mine. Însă problema este că nu știu dacă el e dispus să își lase soția pentru mine sau caută doar o aventură. Și dacă îl intreb acum după doar câteva zile, nu vreau să creadă că sunt o copilă. Dar eu îl vreau pe acest bărbat și îmi e foarte greu să mă mai abțin să nu fac dragoste cu el. Îl doresc prea mult. Niciodată nu am dorit atât de mult un bărbat!

Adela răspunde:

Dragă Andreea,
Înţeleg că îl doreşti foarte tare pe acest bărbat, însă trebuie să realizezi ce anume din ființa ta îl vrea atât de tare. Spui că vrei să faci dragoste cu el – ok, chiar dacă el e însurat, îţi poţi permite o aventură. Însă în legătură cu restul, nu pot să-ţi dau un răspuns decisiv. Nu poţi să forţezi pe nimeni să divorţeze doar pentru că tu îţi doreşti foarte mult.

Gândeşte-te cât de veche este relaţia sa de cuplu, cât de multe are de împărţit împreună cu soţia lui, în afară de copil. Ai fi că un bebeluș care s-a trântit în mjlocul camerei şi ţipă că vrea o jucărie… care, din păcate, nu e a lui. Ce să-ţi zic? Zii „mulţumesc” că ai avut prilejul să te bucuri şi tu de ea şi mergi mai departe.

Dacă el îşi părăseşte soţia pentru tine înseamnă că, la un moment dat, va fi gata să te părăsească şi pe tine pentru altcineva. Chiar şi dacă ți-ai construi împreună cu el o viaţă, chiar şi dacă i-ai face un copil! Cât despre iubitul care a devenit brusc distant, poate că i-ar face bine o pauză, să-şi dea seama cât de mult te iubeşte cu adevărat. Şi în dragoste, ca şi în afaceri, hotărârile înţelepte se iau pe termen lung.

TATĂL a ÎNCUIAT-O într-o CUȘCĂ timp de 13 ani, i-a INTERZIS să plângă, să râdă, să vorbească. A legat-o de un scaun. Când a fost SALVATĂ oamenii de știință nu și-au CREZUT OCHILOR: ,,Așa ceva NU SE POATE nu e om”.

Un caz UNIC în LUME. Uite cum arăta fata și CE FĂCEA

Pe data de 4 noiembrie 1970, un buletin de știri anunța că polițiștii din suburbia Arcadia a Los Angelesului au luat în custodie o fetiță de 13 ani care a fost ținută într-o asemenea izolare de către părinții ei încât nici măcar nu a învățat să vorbească. Fata încă purta pampers, și scotea doar sunete de copil mic atunci când un asistent social a descoperit-o.

Printre primii care au văzut-o pe fată s-a numărat și sergentul Frank Linley: ,,Știam deja că are 13 ani. M-am uitat o dată la ea, nu era mai mare decât fiica mea care tocmai împlinise 7 ani.” Totul se petrecuse în casa familiei. Tatăl, Clark, se izolase de lume după ce mama lui fusese lovită și ucisă de către un șofer care a fugit de la locul faptei. După ce i s-a întâmplat asta, lucrurile în casa lui nu au mai fost niciodată la fel.

Sergentul Linley continuă: ,,În casă era complet beznă, toate draperiile și jaluzelele erau trase, nu exista nicio jucărie, nu erau haine, nimic care să indice că acolo locuia un copil. Camera copilului era în spatele casei, fereastra fusese acoperită. Mobila camerei era o cușcă cu un capac ca pentru pui, înăuntru era o oliță și un fel de dispozitiv făcut acasă, care semăna cu o cămașă de forță, acesta fusese folosit pentru legarea fetei”.

Timp de 13 ani Genie, care a fost numită astfel în presă – acesta fiind numele pe care i-l dăduseră cei care aveau grijă de ea după ce fusese salvată, dar numele adevărat nu i-a fost niciodată dezvăluit, a trăit în acest fel. Noaptea era legată de pat, ziua era legată de oliță. În acest timp, Clark, tatăl ei, i-a ordonat soției sale, Irene, să nu vorbească niciodată cu ea. Femeia era aproape oarbă din cauza cataractei și era prea speriată pentru a i se împotrivi. Când poliția i-a interogat, niciunul nu a vrut să vorbească despre familia lor și nici nu dădeau semne că ar fi înțeles întrebările.

Clark s-a asigurat că tăcerea era permanentă. Înainte de proces, s-a împușcat mortal.

Între timp oamenii de știință erau uimiți de cazul fetei, la un an de la descoperirea și salvarea ei, Genie devenise curioasă, nu mai era persoana sălbatică și speriată, dar ea nu va putea învăța niciodată să vorbească fiindcă centrii nervoși din creierul ei care sunt responsabili pentru vorbire și limbaj nu au fost suficient de bine stimulați, astfel încât daunele asupra creierului ei sunt ireparabile.

Acum Genie locuiește într-un azil pentru adulți din Los Angeles. Ea urmează ceea ce a obținut mama ei în cadrul unui proces: nu are voie să îi vadă nici pe cei care au salvat-o mai demult și care au însemnat atât de mult pentru ea.

Cazul ei este unic, măcar pentru faptul că, în ciuda vieții sale tragice, Genie i-a ajutat pe oamenii de știință să afle că capacitatea limbajului nu se formează de la sine, și dacă nu se formează în copilărie, această capacitate poate fi pierdută pentru totdeauna.

 

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d blogeri au apreciat: