Bautura care îți curăță toxinele din colon. Durează 5 minute să o faci și să o bei!

Sistemul nostru digestiv prelucreaza peste 100 de tone de alimente in cursul unei vieti! Din cand in cand e bine sa-i dam o pauza! Aceasta reteta de detoxifiere va ajuta sa eliminati toxinele in mod natural!

Cel mai important lucru pe care il puteti face ca sa tineti bolile la distanta este sa va curatati intestinele de toxine, de depozite fecale, mucus si alti paraziti.
Ca rezultat al prelucrarii a aproximativ 40.000 de litri de lichid si 100 de tone de produse alimentare,

pe care intestinele noastre le proceseaza in timpul vietii noastre, vom acumula in organism mai mult de 13 kilograme de deseuri, fecale si depozite toxice, care ne otravesc sangele si sunt daunatoare pentru corpul nostru. Probleme de sanatate precum: constipatia constanta, diabetul, bolile de ficat si rinichi, metabolismul perturbat, artrita, cancerul,

greutatea excesiva, starea proasta a pielii, parului si unghiilor ne arata ca intestinele noastre nu functioneaza asa cum ar trebui.
Mai mult decat atat, toate substantele nutritive ramase din alimentele consumate, cum ar fi vitaminele, apa si electrolitii, prin colon pot fi aduse inapoi in organism pentru ca acesta sa le poata utiliza.

Toate aceste proceduri importante nu vor avea loc in cazul in care functia colonului este impiedicata si astfel se pot aduna toxine si deseuri care duc la numeroase probleme de sanatate. Expertii medicali sustin ca digestia alimentelor dureaza de la 24 de ore pana la 44, deci mancarea are nevoie de acest timp pentru a trece din intestine in colon.

Prin urmare, organismul are nevoie de 70 de ore pentru a procesa alimentele care sunt lipsite de substante nutritive si se acumuleaza ca deseuri in colon. In aceste cazuri, o persoana care sufera de constipatie si miscari neregulate ale colonului si are dureri intestinale poate experimente de multe ori aceste simptome:

-diaree, durere de stomac, gaze, balonare, indigestie,constipatie
-dureri articulare si muscular

-infectii vaginale, imunitate slaba, eruptii cutanate, probleme ale vezicii urinare

-anxietate, memorie slaba, depresie, oboseala, modificari ale dispozitiei

Retetele de curatare a colonului sunt extreme de eficiente in stimularea colonului si imbunatatesc sanatatea in ansamblu. Va sugeram urmatoarele 2 retete care ofera efecte uimitoare in mai putin de 15 zile.

Reteta de curatare a colonului cu uleiuri esentiale:

Ingrediente:

-10 picaturi de ulei esential de lamaie si menta
-sucul de la o lamaie organica
-350 ml de apa
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele și consuma amestecul de 3 ori pe zi timp de două săptămâni. In fiecare zi se prepara acest amestec.

Reteta de curatare a colonului cu sirop de artar
Ingrediente:
-sucul proaspat de la 1 lamaie organica
-2 linguri de sirop de artar
-1/2 lingurita de pudra cayenne
-350 ml de apa

Preparare:

Tot ce trebuie sa faceti este sa combinati toate ingredientele enumerate mai sus si sa consumati amestecul de 4 ori pe zi timp de 2 saptamani. In fiecare zi se face acest amestec.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Boală cruntă de care suferă sute de mii de românce. „Nu te omoară, dar nici nu te lasă să trăieşti”

Afectează 10-15% din femei în timpul anilor de reproducere şi a doua cea mai frecventă cauza a infertilititati. Nu te omoară, dar nici nu te lasă să trăieşti

Endometrioza este considerată un fel de ”cenuşăreasa” a bolilor ginecologice, deoarece nici în momentul de faţă, cu tot progresul ştiinţific, medicina nu a reuşit să ofere o explicaţie completă şi logică pentru aceasta afecţiune.

Endometrioza este o boală progresivă, iar 30% până la 40% din femeile cu endometrioză devin infertile.

Durerea fizică alături de cea sufletească, dată de incapacitatea de a avea copii, aduc cu sine depresie, oboseală, apatie, izolare.

Endometrioza constă în dezvoltarea endometrului, a mucoasei care tapetează pereţii interni ai uterului, în cu totul altă parte decât la locul potrivit precum la nivelul ovarelor, a trompelor uterine, pe peretele abdominal intern, vezica urinară, intestin; uneori poate ajunge până la plămâni, măduva spinării şi chiar la creier.

”Sub influenţa hormonilor, endometrul se măreşte în fiecare lună pentru a primi o sarcină, iar în lipsa acesteia endometrul se elimină şi astfel se declanşează menstruaţia. În timpul menstruaţiei, celulele endometriale sunt eliminate, dar mucoasa din afara uterului nu are nicio modalitate de a părăsi corpul şi se inflamează, se poate rupe sau forma ţesut cicatrial dureros, care provoacă durere şi dinsconfort. În mod normal normal menstruaţia este asociată cu durere înainte de a începe faza de sângerare propriu zisa, iar ea dispare în ziua a doua a menstruaţiei. La femeile care suferă de endometrioza durerea continua toată perioada de sângerare şi inclusiv după, de aceea este foarte important să se prezinte la un consult amănunţit atunci când se sesizează durere înainte şi în timpul menstruaţiei, dureri sau tulburări intestinale, pelviene, în timpul sau după actul sexual sau mişcări intestinale sau urinare dureroase în timpul perioadelor menstruale. Pentru unele femei durerea este atât de mare încât ajunge să le afecteze şi viaţa de zi cu zi”, explica dr. Silviu Istoc, medic specialist Obstetrica-Ginecologie.

Care sunt cauzele endometriozei

Cauzele rămân încă necunoscute, există doar posibile teorii. Ce se ştie sigur este că boala e strict legată şi agravată de hormonii feminini (estrogeni). Unii cercetători spun că la menstruaţie ţesutul menstrual este împins retrograd în trompele uterine, intra în cavitatea abdominală şi de acolo se implantează la nivelul pelvisului, determinând astfel simptomele endometriozei. Deoarece în timpul menstruaţiei ţesutul sângerează la fel ca endometrul, sângele poate cauza iritaţii ale ţesuturilor învecinate care se inflamează şi formează chisturi sau cicatrici. Majoritatea medicilor sunt de acord cu faptul că aproape toate femeile au menstruaţie retrograda prin trompe, însă doar cele care au probleme de imunitate ajung să dezvolte endometrioza.

Alte teorii atestă inclusiv predispoziţia ereditară de apariţie a endometriozei. De obicei, dacă mama are boala, fiica o va dezvolta, dar într-o formă mai severă. De asemenea, s-a demonstrat că endometrioza apare şi la femeile cu histerectomie (uter scos, ce duce la dispariţia menstruaţiei) sau, în cazuri rare, la bărbaţii cărora li s-a administrat hormoni estrogeni după operaţia de prostată.

Sunt bănuite şi disfuncţiile imunitare (boli autoimune), dar nu se ştie dacă acestea se încadrează la cauze sau la consecinţe ale bolii. Mai sunt şi teorii legate de toxinele din mediu şi din alimentaţie ce au efect asupra nivelului hormonilor reproducători, şi distrug membrana celulară.

Redactia

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.