Anamaria Vasile

Bianca Dragusanu a vorbit IN DIRECT despre despartire si divort: „Nu mi se pare un capat de lume…”

Bianca Dragusanu a ales sa vorbeasca astazi despre relatiile care nu functioneaza si care se termina cu o despartire sau un divort.

„Era la radio azi dimineata o psiholoaga care vorbea despre divorturi si despre cum iti poti da seama daca relatia ta se duce pe drumul asta. Despartirea face parte din cercul iubirii, acum e, acum nu mai e, asta-i viata.

Nu mi-a placut modul tragic cum au fost prezentate lucrurile. Divortul e un nou inceput, nu-i asa? (…)

Divortul nu e ceva iesit din comun, poate fi mereu un inceput mai bun. Nu e un capat de lume. Daca a ales pe altcineva, fruntea sus si mergi pe drumul tau, nu te umili.

Daca nu il mai iubesti, te scuturi frumos, iti vezi de drum si iti cauti fericirea. Dupa despartire suntem mai frumosi, mai radiosi ca oricand”, a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.

Ce e de facut atunci cand simti ca relatia ta se destrama? Ce poti face sa o salvezi? Cum il tii langa tine pe iubitul care vrea sa plece?

„Relatia mea atarna de un fir de par rupt”. Asta mi-a spus de dimineata o fata de la mine de la atelier. Mi-a cerut un sfat.

Ce sa faca sa il aduca pe iubi al ei inapoi? Mi-a povestit de jocuri, tertipuri, urzeli pe care le facesa il mai prinda din cand in cand.

E disperata pentru ca nu ii iese! Mi-am amintit de cele trei reguli de aur ale iubirii care functioneaza intotdeauna. Sunt scrise de psihologi, nu de mine, stati linistiti ca nu le inventez eu!

Nu forta pe cineva sa te iubeasca. Oamenii nu sunt obligati sa raspunda reciproc la sentimentele pe care le ai pentru ei. Trebuie sa alegi alegerea si sentimentele oamenilor din jurul tau. Daca esti iubita vei simti asta.

Citeste si: Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „Niciodata nu o să pun gura pe așa ceva” . Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!

Daca ai dubii, intuitia nu te insala. Cand incepi sa ai dubii, ce crezi? Intuitia chiar nu te insala! Daca petrece cu tine foarte mult timp, te respecta si vrea sa iti indeplineasca dorintele.

Cand simti ca te iubeste, nu ai nevoie nici de sfaturi, nici ajutor de la cei din jur.

Daca nu te mai iubeste, nu il tine cu forta. Asta e cea mai mare greseala din relatie. Nu e nimeni obligat sa te iubeasca vesnic indiferent de cati copii i-ai facut sau daca ati cladit impreuna un imperiu economic”, a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.

Bianca Drăgușanu a avut de-a lungul anilor, relații cu mai mulți bărbați, însă cel lângă a reușit să rămână și să-și formeze o familie este Victor Slav, cel cu care trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani.

Comentează