BOMBA CARE ARUNCA ÎN AER BĂNCILE ȘI ÎI AJUTĂ PE ROMÂNI TOTI CEI CARE AU CREDITE LA BANCI INCEPIND CU ANII 2006-2007 TREBUIE SA CEARA, DE URGENTA, BANCILOR

Sute de mii de romani pot recupera de la Banci sute de milioane de euro. NASUL TV a sarit in sprijinul a sute de mii de romani care au credite…

Sute de mii de romani pot recupera de la Banci sute de milioane de euro. NASUL TV a sarit in sprijinul a sute de mii de romani care au credite la Banci si risca sa fie executati silit de catre Mafia Executorilor Judecatoresti si Samsarilor de credite cica „neperformante”.

Iata cum:

1. Toti cei care au credite la Banci incepind cu anii 2006-2007 trebuie sa ceara, de urgenta, Bancilor, sa le precizeze in Scrisoare Oficiala daca propriul credit a fost externalizat catre un „srl” dintr-o alta tara sau paradis fiscal.

2. Daca s-a „intimplat” aceasta externalizare, atunci Banca trebuie sa va precizeze pentru citi ani creditul d-voastra a fost „externalizat”.

De ce?

Fiindca DOBINDA pe care ati platit-o, luna de luna, an de an, v-a fost perceputa ilegal in cazul „externalizarii” creditului in strainatate! BNR impune ca DOBINZILE sa fie platite doar catre ENTITATI care isi desfasoara activitatea in Romania si sint reglementate de catre BNR, dupa un set precis de norme si legi.

Exemplu:

Un client a platit 400 de franci elvetieni (sau alta moneda) lunar, timp de 7 ani, adica 84 de luni. Din cei 400, rata pentru principal este cam 50 de franci, restul de 350 de franci fiind dobinda.

Rezulta ca bietul roman are de recuperat de la Banca 29.400 de franci, DOBINDA transferata ilegal in strainatate de catre Banca!!!

Oameni buni, cereti banii inapoi! Bancile sint obligate sa vi-i dea! Din acesti bani va puteti plati creditul! Dar atentie, nu semnati orice tip de NOU CONTRACT cu Banca inainte sa consultati un avocat!

Ii multumesc invitatului meu, avocatul Adrian Cuculis, fiindca a descoperit aceasta mare frauda bancara! Practic vorbim de peste 3 MILIARDE de franci elvetieni care trebuiesc restituiti tuturor clientilor romani care s-au imprumutat in aceasta moneda !!!

Oameni buni, sint banii vostri si NASUL TV v-a aratat unde sint banii D-voastra! Iar Mugur Isarescu trebuie sa ajunga la puscarie pentru ca a tolerat aceasta mare frauda bancara!

Orice credit externalizat in alta tara decit Romania nu avea voie sa contina dobinda! Ati platit ca fraierii! Va inteleg, pina ieri eram si eu un fraier!

Sursa: Nasul.tv

3 comentarii

  • Când o să înveți să scrii corect românește poate o să te credem băi nașule, până atunci pune mâna și învață!

  • Pana la proba contrarie, nu va contrazic. Adica daca imi dati exact link-ul de la sursa, pentru ca eu pe Nasul TV nu am gasit asa ceva.

  • REȚEA DE CAPITAL CORPORATION FINANȚAREA
    Noi oferim împrumuturi private, comerciale și personale cu rată foarte scăzută a dobânzii anuale de numai 2%, în decurs de 5 ani la 20 de ani, durata de plata oricărei părți a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de la 5.000 € la 200,000,000.00 € EUROS.Our împrumut garantate și de securitate maximă sunt prioritățile noastre, persoanele interesate ar trebui să ne contactați astăzi prin e – mail: networkcapitalloan@financier.com