Anamaria Vasile

Bombă în showbiz! S-a aflat! Iată câștigătorul emisiunii „Ferma vedetelor”! Este unul dintre cei din poză, dar nu Cristi Mitrea: Cine este cel care pleacă acasă cu banii: Nu te așteptai la asta:

S-a aflat cine este câștigătorul emisiunii „Ferma vedetelor” pe de Pro TV. Pentru prima oară în istoria reality-show, câştigătoarea premiului de 50.000 de euro este o femeie.

Este vorba despre Tania Popa (45 de ani), o femeie aprigă şi una dintre actriţele venite în ţara noastră din Republica Moldova, scrie Click!. Fanii o pot vedea la Teatrul Naţional, la Teatrul Elisabeta, la Teatrul Metropolis sau la Godot.

Tania Popa a jucat în serialele precum “Meseriaşii”, “Cu un pas înainte” şi “Tanti Florica”, de la Pro TV, iar ultimele filme făcute au fost “America, venim” şi “Ana, mon amour”.

Pentru prima oară în istoria reality-show-ului difuzat de PRO TV, câştigătoarea premiului de 50.000 de euro este o femeie. La Cocani a câștigat George Vintilă, în Cipru a ieșit învingător Paul Ipate, iar acum, la Porumbacu de Sus (Sibiu), pe premiul cel mare a pus mâna o actriță.

Cel de-al treilea sezon de la “Ferma vedetelor” s-a filmat în primăvara anului trecut, în județul Sibiu, iar ceea ce vedem acum la televizor sunt, evident, înregistrări. Câștigătorul este păstrat la secret, până la finala de luna viitoare, însă Click! a aflat, în exclusivitate, numele fericitului care va fi mai bogat cu 50.000 de euro.În media s-a tot vehiculat numele lui Cosmin Natanticu, însă iată că adevăratul câștigător este o… câștigătoare.

Este vorba despre Tania Popa (45 de ani), o femeie aprigă şi una dintre actriţele venite în ţara noastră din Republica Moldova. Fanii o pot vedea la Teatrul Naţional, la Teatrul Elisabeta, la Teatrul Metropolis sau la Godot. Actriţa are doi copii, pe Dara, de 18 ani, şi pe Slavic, de 9 ani, iar anul acesta, pe 18 mai, va face cununia religioasă cu alesul ei, Vlaceslav, cu care s-a căsătorit civil acum un deceniu.

Dacă nu mergeți la teatru, Pe Tania Popa o știți și de la televizor, căci anul trecut a apărut la PRO TV, la emisiunea “România, jos pălăria!”, unde a fost căpitan de echipă împreună cu Cătălin Neamţu, Florin Busuioc fiind gazda show-ului. Multă vreme, actriţa a fost vedeta Antenei 1, participând la mai multe emisiuni, printre care și “Te cunosc de undeva”, în 2015, unde a concurat alături de Andreea Antonescu, Viorica și Marguerita din Clejani, Carmen Simionescu, Șerban Copoț, Florin Ristei, Adrian Enache, Nadir Tamuz și Cezar Ouatu.

Tania Popa a jucat în serialele precum “Meseriaşii”, “Cu un pas înainte” şi “Tanti Florica”, de la Pro TV, iar ultimele filme făcute au fost “America, venim” şi “Ana, mon amour”. Până acum a apărut în peste 20 de filme, dar şi în peste 20 de piese de teatru, alături de parteneri celebri. Pe actriţă o vedeţi în fiecare miercuri şi joi, la Pro TV, în reality-showul “Ferma Vedetelor”.

Comentează