Anamaria Vasile

Bunica lui murise de 6 ani și el sorta lucrurile din garaj, dar în acel moment rudele au văzut un seif vechi. Când l-au deschis au avut cea mai mare surpriză din viața lor… Uite ce le ascunsese bunica

Un utilizator al rețelei Reddit a făcut publică o descoperire care i-a luat pe nepregătite întreaga familie: la 6 ani de la moartea bunicii sale el sorta lucrurile vechi din garajul ei atunci când a dat peste un vechi seif care doar el costa aproape 3.000 de dolari. Dar suprizele abia începeau, când l-au deschis au fost uimiți.

După ce au încercat să găsească cifrul seifului au observat că acesta era scris pe o grindă a garajului. Înăuntrul seifului totul părea că este setul unui HOȚ: acolo au găsit puști și pungi bancare.

Dar bunicuța nu fusese hoț, ci avea o colecție impresionantă de monede de argint, majoritatea de un dolar, care fusese eliberate la sfârșitul anilor 1800. Într-un colț era un document care atesta vechimea monedelor: aproximativ 125 de ani.

Puștile bunicuței erau următoarele: pe lângă pușca Winchester 30/30 și carabina de calibru 410, în seif era păstrat permisul de port-armă. Probabil bunica știa să le folosească, în timp ce familia sa nici nu bănuia așa ceva!

Iată câteva fotografii ale descoperirii care le va aduce ceva bunăstare mebrilor familiei dacă se vor decide vreodată să vândă monedele:

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x