Anamaria Vasile

Cabral a facut ANUNTUL despre casnicia lui cu Andreea Ibacka. „Imi dau seama cât de amărât sunt. M-a luat bestia la 30 de ani si acum imi spune ca… „

Cabral a vorbit despre casnicia lui cu Andreea Ibacka! Ce a marturisit despre sotia lui, dupa 5 ani de mariaj si 10 de relatie.

Cabral este indragostit lulea de sotia lui. El si Andreea Ibacka sunt casatoriti de cinci ani si se inteleg de minune. Cabral a postat un mesaj amuzant pe Facebook care se refera la casnicia lor.

,,După ce-am băut o carafă de sangria îmi dau seama cât de amărât sunt… m-a luat bestia la 30 de ani, un boboc de floare, o garoafă despletită, un tradafir neîntinat… şi-acum îmi spune Andreea Ibacka că la 40 sunt numai bun de Programul Rabla Pentru Soţi!

Apăi e corect, după ce mi-a mâncat tinereţile?! Apropo, ştiţi ceva bun pentru varice, maică?’’, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

Când s-a măritat cu Cabral, era una dintre cele mai frumoase femei din România! Acum, nici prietenele n-o mai recunosc. Cum arată Andreea Ibacka, la 4 ani după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Andreea Pătrașcu a dispărut în 2013 din lumina reflectoarelor, odată cu terminarea emisiunii „Casa Ibacka”, show pe care l-a prezentat alături de soțul ei, Cabral. Iar cei care nu au mai văzut-o de atunci vor avea, cel mai probabil, o mare surpriză!

Povestea de dragoste dintre Andreea și Cabral pare a fi desprinsă dintr-un film hollywoodian. Totul a început în 2008. El venea după o căsnicie eșuată cu Luana, iar ea avea doar 22 de ani și multe aspirații. Cabral era, bineînțeles, vedeta postului Acasă TV, unde prezenta „Poveştiri de noapte” şi, totodată, actor de telenovele.

Tocmai terminase de filmat „Iubire ca în filme” şi se pregătea pentru un nou proiect. Era vorba despre „Inimă de ţigan”, unde juca unul dintre rolurile principale alături de Nicoleta Luciu, Denis Ştefan şi o tânără debutantă, care urma să fie aleasă printr-un casting riguros. Aceasta s-a dovedit a fi Andreea Pătraşcu, studentă la vremea aceea la Finanţe-Bănci. Între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste care a culminat, în 2011, cu iminenta căsătorie.

Au colaborat și pe plan profesional, fiind protagoniști, în 2013, ai emisiunii „Casa Ibacka”, care avea să se dovedească, din păcate pentru ei, a fi un eșec pe linie, drept pentru care Andreea a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Acum, soția lui Cabral se ocupă de blog-ul ei, din care câștigă bani frumoși – nu la fel de frumoși ca salariul lui Cabral, dar nici de aruncat -, și uimește pe zi ce trece. Asta pentru că a slăbit enorm.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

E oficial! Cabral și soția lui sunt în culmea fericirii! Bravo ei că a reușit!

E oficial! Soţia lui CABRAL a câştigat procesul

Soţia lui Cabral a fost prinsă anul trecut de poliţiştii de la Rutieră după ce a forţat semaforul, motiv pentru care agenţii i-au suspendat permisul de conducere. Andreea nu s-a lăsat, a contestat măsura în instanţă, iar recent a avut câştig de cauză.

Ea a depus acţiunea în instanţă în luna septembrie a anului trecut, iar primul termen a avut loc la începutul acestui an. Recent, magistraţii au pronunţat verdictul. ”Admite plângerea.

Anulează procesul-verbal şi înlătură sancţiunile dispuse. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cerere ce se va depune la Judecătoria Sector 3”, se arată în decizia instanţei.

Cel mai vesel cuplu din showbiz-ul autohton este, cu siguranţă, cel format din Cabral (38 de ani) şi Andreea Ibacka (30 de ani). Cei doi s-au cunoscut la muncă, în urmă cu opt ani. Click! îţi spune cum a început povestea lor de dragoste şi cât de îndrăgostiţi mai sunt după atâția ani de relație.

În urmă cu opt ani, Cabral se prezenta cu o căsnicie eșuată cu Luana Ibacka, o fiică, Inoke, era vedeta postului Acasă, unde prezenta „Poveştiri de noapte” şi era actor de telenovele. Tocmai terminase de filmat „Iubire ca în filme” şi se pregătea pentru un nou proiect.

Era vorba de „Inimă de ţigan”, unde juca unul dintre rolurile principale alături de Nicoleta Luciu, Denis Ştefan şi o tânără debutantă, care urma să fie aleasă printr-un casting riguros. Aceasta s-a dovedit a fi Andreea Pătraşcu, studentă la vremea aceea la Finanţe-Bănci.

Deşi cei doi nu jucau prea mult împreună, se aflau pe acelaşi platou de filmare, repetau împreună şi au ajuns să se cunoască foarte bine. N-a trecut mult și între Cabral și tânăra blondă și fâșneață s-a înfiripat ceva. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, au povestit surse de pe platourile de filmare la vremea aceea.

Cei doi au continuat să filmeze împreună pentru „Regina” dar şi pentru alte proiecte, cum ar fi sezonul doi din emisiunea „În al nouălea cer”, în 2008, iar în 2011 s-au căsătorit. În 2013 au lansat un alt proiect împreună, „Casa Ibacka”, o emisiune în care erau gazdele, dar care nu a rezistat mult.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x