Cand a mers la ecografie sa isi vada copilul, doctorul a inmarmurit: „La cum arata, eu va sfatuiesc sa-l avortati…”, insa nu l-a ascultat si, la nastere i-au dat lacrimile

Cei doi parinti asteptau cu nerabdare nasterea primului lor copil, insa nu s-au gandit nicio clipa ca acesta ar putea suferi de o problema medicala chiar inainte de nastere.

Sara Heller era la prima ei sarcina. La 24 de saptamani a mers la doctor pentru o ecografie, impreuna cu iubitul ei. Din pacate, vestile primite nu au fost bune. Micutul Brody suferea de o malformatie a buzelor si a boltei palatine. Buza superioara a acestuia era despicata in doua locuri, la fel si bolta palatina.


Sarah si Chris au fost socati de veste, insa au decis sa lupte pentru viitorul fiului, chiar daca medicii le-au dat si optiunea cea mai „usoara”, aceea a avortului.

„Este in regula sa fii mandra de fiul tau, indiferent de situatie. Am stiut ca vom putea sa ii oferim o viata normala, sa luptam alaturi de el ca sa arate ca orice alt copil”, a marturisit Sarah.

Din cauza acestor probleme, urma sa aiba probleme de vorbire si de alimentare pentru tot restul vietii. Singura sansa pentru o viata normala era o serie de interventii chirurgicale riscante, ce trebuie efectuate in primii ani de viata.

Cu ajutorul banilor primiti de la prieteni, Brody a fost operat in ianuarie 2017, in primele saptamani de viata, urmand ca o alta interventie chirurgicala sa aiba loc la varsta de 9 – 12 luni.


Iata cum arata Brody la opt luni:

Comentează