Când au văzut de sus acest avion ascuns printre copaci, s-au apropiat de el și au intrat

Bruce Campbell, în vârstă de 66 ani este Un inginer american care a transformat un aeronavă uriașă tip Boeing 727 într-o casă de vacanță. Așa zisa locuință este situată în mijlocul pădurii, unde bărbatul trăiește de 15 ani.

Bruce a cumpărat un avion comercial retras din uz. A plătit pentru el, în anul 1999, 100.000 de dolari. A „cazat” nava într-o pădurice proprie de lângă Portland, Oregon. Apoi a cheltuit încă 120.000 pentru a-și amenaja o casă în interiorul avionului.

Avionul este mobilat complet: are bucătărie, baie, duș. De 15 ani, inginerul s-a retras în noua sa locuință de la țară și nu vrea să audă de întoarcerea în „lumea civilizată”. Acest om demonstrează care este puterea creativității oamenilor! A dat dovadă de măiestrie și inteligență când a organizat tot spațiul din avion, astfel încât acesta să fie confortabil și comod!

Un inginer din Oregon a transformat un avion Boeing 727 intr-o locuinta primitoare in mijlocul padurii. Bruce Campbell locuieste in avion timp de sase luni pe an. In 1999, fostul inginer a avut o viziune: sa „salveze” avioanele care nu mai erau functionale si sa le refoloseasca. Campbell spune ca aceasta „sarcina” face parte din obiectivul vietii sale.

Avionul are atat aripi cat si tren de aterizare, care este sprijinit de piloni. Bruce Campbell spune ca a luat decizia de a se muta in mijlocul padurii pentru ca simtea ca asa isi indeplineste obiectivul in viata.

„Al meu (n.red. obiectivul in viata) este sa schimb comportamentul omenirii in aceasta mica nista”, a afirmat Campbell.

Campbell avea putin peste 20 de ani cand a cumparat cu 23.000 de dolari terenul pe care si-a asezat avionul. Planul sau initial era sa isi construiasca o casa in interiorul unui camion care transporta marfa, dar a hotarat ca un avion ar fi o idee mai buna, scrie HuffingtonPost.

Barbatul a luat decizia de a-si cumpara Boeing-ul dupa ce a auzit o stire despre un frizer din Mississippi care adoptase acelasi stil de viata. Acum, dupa ce a cheltuit 220.000 de dolari si a muncit ani de zile, Campbell este convins ca daca ar trebui sa o ia de la capat, ar face totul la fel. Mai mult, barbatul spune ca intentionaeaza sa cumpere un alt avion, un Boeing 747, si sa se mute in Japonia, unde locuieste celelalte sase luni din an.

Campbell munceste sa restaureze unele dintre caracteristicele originale ale avionului, incepand cu cabina de pilotaj, grupul sanitar, iluminatul cu LED-uri si unele locuri pentru pasageri.

Chiar daca este incantat de stilul sau de viata, Campbell admite ca tranzitia nu a fost usoara. In timp ce restaura avionul, acesta a locuit ani de zile intr-o casa mobila. In momentul in care aceasta a fost infestat cu soareci, acesta a decis sa se mute in avion, desi ii lipsea o autorizatie de constructie.

In cele sase luni pe care le petrece in avion, Campbell duce o viata modesta, dormind pe o salta si spalandu-se intr-un dus improvizat. Acesta gateste la cuptorul cu microunde, dar consuma in cea mai mare parte a timpului conserve si cereale.

La aproape 100 de metri pătrați, spațiul este confortabil și deloc înghesuit. Cel mai interesant element este podeaua transparentă. Cea originală a fost înlocuită cu panouri de plexiglas, permițând vizitatorilor să vadă tot mecanismul de funcționare al avionului. Campbell are, de asemenea, o mulțime de spații depozitare în cală și folosește rezervorul de apă original pentru a alimenta utilitățile precum mașina de spălat.

Dorința americanului a fost aceea de a transforma avionul într-un spațiu locuibil, dar, în același timp să-i păstreze desing-ul original.

Inspirat de pasiunea sa pentru avioane, Bruce Campbell, un bărbat din Oregon, SUA, a transformat un Boeing 727-200 într-un spațiu numai al lui, unde se poate relaxa înconjurat de lucrurile care îi plac cel mai mult. Totuși, în loc să transforme avionul într-o casă locuibilă, el și-a adaptat stilul de viață astfel încât să poată locui înăuntrul aparatului de zbor.

În loc să convertească avionul într-o locuință modernă, Bruce s-a folosit de echipamentul deja existent și l-a adaptat nevoilor sale. Astfel, cabina piloților poate fi folosită drept cameră pentru citit, în timp ce în baia originală a fost instalat un dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*