Anamaria Vasile

Carmen Harra a prezis moartea Ionelei Prodan. Ce spunea despre artistă în urmă cu o lună întrece orice imaginație

În urmă cu aproape o lună, celebra clarvăzătoare Carmen Harra a vorbit cu îngrijorare despre Starea Ionelei Prodan.

Artista era pe atunci internată de doar câteva zile. Harra și-a exprimat teama că artista de muzică populară nu este deloc bine, deși familia susținea că nu ar fi în stare gravă. Astfel, Carmen Harra a prezis moartea Ionelei Prodan, cred fanii acesteia.

Mama Anamariei Prodan a murit luni (16 aprilie), la vârsta de 70 de ani. Carmen Harra a prezis moartea Ionelei Prodan, cred mulți simpatizanți ai celebrei clarvăzătoare. Într-adevăr, aceasta a vorbit despre starea regretatei artiste, în urmă cu aproape o lună. La acea vreme, nimeni nu știa cât de gravă e boala cu care se confruntă cântăreața de muzică populară.

„E numai emoţional şi stresul care duce la starea de oboseală. Dar, fizic, nu este nimic concret rău cu Anamaria Prodan. Şi, bineînţeles că trece peste asta şi este un semn de alarmă să aibă mai multă grijă de ea. Că nu se poate să te ocupi de toată lumea şi să te neglijezi pe tine. Doar n-a avut grijă de ea, atâta tot. Cel mai îngrijorată sunt de mama ei, vă spun sincer. Ionela Prodan trebuie să aibă mare grijă de ea. Ea are o perioadă dificilă. Acolo e problema mare, la Ionela”, a declarat Carmen Harra, în urmă cu o lună, în cadrul unei emisiuni tv.

Anunțul oficial al medicilor

„Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea și controlul funcțiilor vitale, cât și asigurarea confortului fizic și psihic adecvat situației date”, se arată în comunicatul transmis de spital. Decesul a fost înregistrat, luni, 16 aprilie, la ora 21, iar cauza decesului a fost stop cardiorespirator iresuscitabil.

Ionela Prodan a murit. Responsabilii spitalului Elias au anunțat care este cauza decesului celebrei cântărețe de muzică populară, conform observator.tv.

Medicii au anunţat că regretata artista de muzică populară, Ionela Prodan, a murit la ora 21.00, iar cauza decesului este pancreatita acutizată.

Ionela Prodan a fost internată mult timp în spital, în Bucureşti, iar Anamaria Prodan nu s-a dezlipt de mama sa nicio clipă. Vedeta a fost cea care a anunţat că mama sa a murit, fiind ultima persoană care a vizitat-o pe artista de muzică populară la spital .

Ionela Prodan a murit. Cântăreața de muzică populară va fi înmormântată în costum popular și trupul neînsuflețit va fi depus marți, la cimitirul Bellu, de la ora 16.00.

Ce este cancerul pancreatic, boala de care a murit Ionela Prodan, în seara zilei de luni, 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de fiica sa, Anamaria Prodan, pe pagina sa de Facebook.

Ionela Prodan a murit, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale.

Cancerul pancreatic, care e compus din patru cancere diferite, apare la nivelul pancreasului, organ aflat în abdomen, în spatele stomacului și care secretă enzime digestive și hormoni care reglează metabolismul glucozei.

Cancerul pancreatic, din păcate, prezintă un risc ridicat de mortalitate, deoarece se extinde rapid în corp și este greu de detectat în stadii incipiente. Mai nou, cancerul pancreatic poate fi descoperit cu un simplu selfie.

Simptomele acestui tip de cancer apar de obicei atunci când boala este într-un stadiu destul de avansat și nu tumora nu mai poate fi extirpată în totalitate. Vezi în cine lovește cancerul de pancreas!

Comentează