Anamaria Vasile

Ce fel de viață ai în funcție de zodie. Ce zodii au un destin presărat cu necazuri

Berbec

Vei distruge tot ce vei contrui, pentru ca apoi să reconstruieşti totul mai bine. Îţi va fi foarte greu să te stabileşti într-un loc, pentru că eşti într-o căutare continuă.


Trebuie să înţelegi că neliniştea pe care o ai nu va dispărea într-un oraş anume, ci ţine de puterea ta interioară să o elimini. Eşti înestat de independenţă, iar această dorinţă îţi transformă destinul într-un carusel.

Vrei să fii cel mai bun în tot ce faci şi ai calităţi de lider, aşa că te aşteaptă o carieră de succes. Nu vei avea o problemă să faci bani, dar vei trece prin câteva cumpene financiare. Cel mai bine ţi se potrivesc meseriile care presupun asumarea unor riscuri, precum poliţist, procuror, pilot de curse, pompier, pădurar sau om de afaceri.


Taur

Eşti o persoană conservatoare, muncitoare şi puternică. Vei evolua încet în carieră, dar sigur. Până la 40 de ani, vei reuşi să ai un cont în bancă pe care să te poţi baza la bătrâneţe.


Nativii acestei zodii sunt înţelegători şi au multă răbdare, o calitate care îi va ajuta să treacă uşor peste obstacole. Pentru ei, eşecul este o oportunitate să descopere noi căi spre succes şi nu au nicio probleme să renunţe la un vis, dacă li se pare că nu are şanse să se împlinească.

Familia este totul pentru ei şi vor avea una numeroasă. Cel mai bine li se potrivesc meseriile din domeniul financiar, dar vor face performanţă şi în mediul artistic.

Gemeni

Tu vei face doar ce îţi vei dori şi nu vei fi dispus să faci compromisuri în niciun moment al vieţii tale. Eşti plin de idei şi ştii să intri în contact cu oamenii care te-ar putea ajuta să îţi îndeplineşti obiectivele.

Pentru că te pricepi foarte bine la cuvinte şi la dat sfaturi, ai putea face carieră în literatură sau în afaceri.

Te mişti rapid, gândeşti repede şi iei decizii fără să stai mult pe gânduri, aşa că vei fi foarte apreciat în domeniul tău. Meseriile potrivite pentru tine sunt jurnalist, poet, agent de turism sau profesor.

Rac

Eşti o persoană precaută şi te gândeşti foarte bine, înainte să iei o decizie. Când o faci, însă, nu mai dai înapoi. La începutul vieţii nu vei avea foarte mult succes, dar vei munci din greu pentru a ajunge unde îţi propui.

Esti predispus spre o viaţă sedentară şi nu te vei simţi confortabil decât în preajma oamenilor apropiaţi. Îţi va fi foarte greu să ai încredere în oameni, motiv pentru care nu vei avea foarte mulţi prieteni.

Cel mai bine ţi se potrivesc meseriile din domeniul hotelier sau al artelor. Dacă vei reuşi să scapi de teama de necunoscut şi de stilul de viaţă sedentar, ai şanse să călătoreşti şi să vezi locuri exotice.

Leu

Toată viața ta vei căuta să fii în centrul atenției. Ai o pasiune pentru lux și îți dorești cu ardoare să faci parte din elita societății.

Încrederea pe care o ai în tine te va ajuta să îți faci cu ușurință o carieră în domeniul artelor sau afacerilor. Dacă nu ajungi faimos, vei face orice îți va sta în putință pentru a te învârti în cercul celebrităților. Vei fi extrem de nefericit dacă nu vei cunoaște succesul și vei duce o viață mediocră.

Fecioară

Ești o persoană organizată și nu îți place să îți asumi riscul. Pentru că ai tendința de a te subestima, vei ocupa funcții care sunt sub capacitatea ta. Vei căuta mereu să evoluezi, iar în a doua parte a vieții ai toate șansele să cunoști succesul.

Îți place să contribui în comunitatea din care faci parte și vei fi mai itneresant să îi ajuți pe ceilalți, decât să te îmbogățești. Cel mai bine ți se potrivesc meseriile de arhitect, designer, specialist în calculatoare, matematician, om de știință, bancher sau psihoterapeut.

Balanță

Nu ești interesat de bunuri materiale și pui mai mult preț pe oamenii pe care îi cunoști. Îți place să îți faci prieteni și să întreții relații de tot felul, dar la un moment dat, destinul tău va cunoaște o schimbare. Sunt puține șanse să te îmbogățești, dar ai un simț aparte în domeniul artistic sau al modei și ai mari șanse să lucrezi în aceste domenii.

Nu prea te obosești muncind, dar reușești să te faci remarcat prin farmecul tău personal. Indiferent de câți bani vei câștiga, nu vei avea niciodată destui, pentru că îți place să cheltui. Ești o persoană flexibilă, așa că ești capabil să faci tot felul de meserii, de la jurnalist, la cântăreț, florăreasă, grădinar sau fashion designer.

Scorpion

Tu nu vei avea o viață ușoară, dar nu îți vei pierde răbdarea în niciun moment. Banii sunt foarte importanți pentru tine, așa că toate relațiile tale le vei lega în funcție de asta.

Ai o sexualitate debordantă și ești pasionat de ocultism și conspirații. Pentru că ești o persoană creativă și puternică, vei avea succes ca om de știință, ginecolog, chirurg, sexolog sau medium.

Săgetător

Ești o persoană optimistă și țintești mai sus decât majoritatea. Îți place schimbarea și vei încerca mai multe meserii, până când vei găsi una care să îți satisfacă dorința de aventură.

Destinul tău este marcat de schimbări neașteptate și experiențe inedite, nu neapărat într-un sens rău. Cel mai bine ți se potrivesc meseriile de pilot, om de afaceri, agent de turism sau lider spiritual.

Capricorn
Ești o persoană perseverentă și răbdătoare și chiar dacă ești înceată, vei ocupa poziții mai bune decât ceilalți nativi.

Ești un om ambițios, dar vei cunoaște succesul abia în a doua parte a vieții. Nu ești norocos sau extrovertit, dar muncești din greu și ai viziune. Cel mai bine ți se potrivesc job-urile de manager, bacher, om de știință, geolog sau ministru al Educației.

Vărsător

Viața ta este plină de schimbări datorate firii tale însetate de libertate și independență. Nu îți place monotonia și nu îți este teamă să o iei de la capăt.

Vei avea o evoluție socială fluctuantă și o vei face pe calea cea dreaptă, pentru că nu ești genul de persoană căreia să îi pese doar de ea.

Ești un idealist și nu vrei să faci niciun compromis, pentru a ajunge unde îți dorești. Ai o inteligență ridicată și ești potrivit pentru a fi pilot, electronist, astronaut sau neuro-chirurg.

Pești

Destinul tău este marcat de indecizii, dar ești o persoană flexibilă și îți vei găsi locul oriunde. Nu ești motivat de partea materială a vieții și obișnuiești să visezi mai mult decât trăiești.

În unele momente vei avea bani, în altele, vei avea probleme financiare. Vei cunoaște succesul ca muzician, dansator, actor, preot sau medium.

Comentează