Ce s-a intamplat cu acest caine dupa ce stapanul l-a aruncat de la etajul 22! Minunile chiar exista!

Ce suflet trebuie sa ai ca sa faci asa ceva? Probabil nu exista loc in lume in care animalele de companie sa nu fie maltratate, insa ceea ce a facut un proprietar este de neinteles.

Omul nu a vrut sa mai cheltuie bani pe tratamentul cainelui sau bolnav, motiv pentru care s-a gandit sa adopte o rezolvare simpla si cruda a problemei: l-a luat si l-a aruncat in ghena, de la etajul 22.

Patrupedul a fost gasit de un muncitor in stare critica. Desi nu parea a avea nicio sansa omul l-a luat si l-a dus de urgenta la o clinica veterinara. Pare greu de crezut dar catelul a rezistat, trecand cu bine de o operatie lunga si riscanta.

Incet, incet starea lui de sanatate s-a imbunatatit iar in cele din urma s-a recuperat complet.

Povestea lui l-a emotionat atat de tare pe directorul clinicii incat acesta a decis sa il adopte. Acum Patrick are parte de un camin adevarat si de o familie iubitoare!

O poveste asemanatoare: Tocmai îl îngropaseră, dar atunci o pisică albă necunoscută a apărut de nicăieri și dădea târcoale mormântului. Oamenii s-au strâns, au încercat să o alunge, dar pisica a făcut ceva care i-a lăsat pe toți în lacrimi

Totul s-a petrecut la moscheea Al-Hidayah din Kelibang din Langkawi, ce s-a petrecut aici, mai precis comportamentul extrem de straniu al unei pisici care s-a ,,autoinvitat”la o înmormântare, a făcut înconjurul lumii.

Se pare că filmarea ar fi fost realizată și postată pe internet chiar de nepotul celui decedat. Milioane de oameni au văzut filmulețul și nu le-a venit să creadă, pare mai degrabă o scenă de film.

Pisica și-a făcut apariția la mormânt și a refuzat să-l părăsească, din câte se pare, totul a fost cu atât mai ciudat cu cât mormântul era al unui iubitor de animale.

Soffuan CZ, un participat și martor al evenimentului straniu cu pisica albă, a povestit: ,,La înmormântare, pisica albă s-a apropiat și a început să dea târcoale mormântului. Bunicul meu era mare iubitor de pisici”.

În ciuda eforturilor neobosite ale rudelor îndererate, felina nu s-a lăsat cu niciun chip alungată, dacă cineva o trăgea, se culca pe jos pentru a nu putea fi apucată.

Același Soffuan CZ a mai precizat ceva și mai straniu: ,,Pisica nu era animalul cuiva de companie, era mai degrabă o pisică atașată de locul acela. Prezența ei i-a intrigat pe toți. Mai mulți oameni care locuiesc în zonă ne-au spus că ea se întoarce mereu la mormânt”.

Iată imaginile pe care nu veți regreta cu siguranță că le-ați urmărit:

Comentează