Anamaria Vasile

Ce s-a întâmplat între Alina și Mariana când au ajuns în România: Erau prietene, dar… Alina a fost intrebata daca s-a intalnit cu Razboinica! Ce raspuns fabulos a dat: Aveau dreptate cei care spuneau că este falsă?

Alina, fosta concurenta din echipa Razboinicilor, se bucura de timpul petrecut alaturi de cei dragi si de lucrurile care i-au lipsit cat timp a fost in Republica Dominicana.

Alina a iesit astazi la plimbare si le-a raspuns fanilor la cele mai arzatoare intrebari. „#feeling #great Aveti intrebari?!?! Vreau SA stam putin de vorba… Deci?!?! Astept”, a scris ea pe Facebook.

Internautii au profitat de ocazie si au intrebat-o daca are iubit, daca il iubeste pe Stefan si daca a reusit sa se intalneasca cu Mariana, fosta Razboinica.

„Nu am iubit”, „Stefan imi este prieten, amic. Am trecut prin multe impreuna, am plans, am ras… Ne-am fost alaturi la greu, ne-am sprijinit unul pe celalalt, Insa ne leaga o frumoasa prietenie! Nu o poveste de iubire”. „Inca nu ne-am întânit. Am vorbit la telefon de cateva ori”, sunt raspunsurile pe care le-a dat Alina la intrebari.

Alina, concurenta de la Exatlon, din echipa Razboinicilor, nu este doar frumoasa, ci si o adevarata … campioana! In ultimii ani, razboinica a participat la cateva competitii internationale de culturism, iar familia si prietenii o sustin cum stiu mai bine.

Fara dar si poate, Alina din echipa „Razboinicilor” de la „Exatlon” a iesit in evidenta inca de la primele editii ale reality show-ului. Atat aspectul sau fizic, cat si dexteritatea de care da dovada la majoritatea probelor au reusit sa atraga admiratia, dar si invidia celor ce o urmaresc.

Desi pe durata competitiilor Alina afiseaza o latura … dura, mama ei ne-a dezvaluit partea mai putin cunoscuta a concurentei.

Atrasa de sport inca din adolescenta, Alina s-a perfectionat de-a lungul vremii, motiv pentru care a participart la multe competitii internationale de body-building si a castigat numeroase medalii.

Cand a fost aleasa sa lupte pentru marele premiu de la Exatlon Romania, Alina n-a stat nicio clipa pe ganduri si a acceptat marea provocare.

Atat familia, cat si prietenii Alinei nu pierd nicio editie a „Exatlon-ului” si o sustin cum stiu ei mai bine.

Comentează