Anamaria Vasile

Ce transformare! Cum arată acum Ana, la 3 ani de la divorțul de Alex Velea!

CE TRANSFORMARE! Cum arată acum ANA, la 3 ani de la divorțul de ALEX VELEA! E INCREDIBIL ce a ajuns SĂ FACĂ pentru bani

Povestea de dragoste dintre Ana și Alex Velea a fost desprinsă parcă din filmele siropoase de la Hollywood. S-au întâlnit pur întâmplător, la metrou, s-au plăcut, s-au căsătorit și părea că nimeni și nimic nu va sta în calea iubirii lor. Totul a luat însă sfârșit din cauza Antoniei și, la începutul lui 2014, cei doi aveau să divorțeze, după ce Alex se îndrăgostise iremediabil de colega lui de breaslă, care îi este iubită și astăzi. Ce s-a ales însă de Ana?!

Ei bine, fosta soție a lui Velea a revenit la numele de fată. Ana-Maria Mircea, așa cum o cheamă acum, cochetează cu modeling-ul, din care face bani frumoși, dar existența și-o câștigă din cu totul altceva. Ceva de-a dreptul uluitor, am putea spune. Asta pentru că, anul trecut, tânăra cu origini sud-africane a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” – cu specialitatea Psihiatrie. Și are deja un cabinet, unde încearcă să rezolve problemele pacienților ei!

Asta nu e tot. Din fata tristă de după divorțul de Velea, Ana s-a transformat acum într-o frumoasă domnișoară, a slăbit și are un trup de-a dreptul „criminal”, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Alex Velea trăieşte, în prezent, o poveste de dragoste cu Antonia, iar cei doi urmează să se căsătorească. Nu multă lume ştie, însă, că artistul a mai fost însurat.

În 2008 s-a cunoscut cu Ana, pe care a luat-o de soţie doi ani mai târziu. Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au fost naşii cuplului. Mariajul lor nu a rezistat. Cei doi au divorţat, deşi frumoasa mulatră a făcut tot posibilul să salveze căsnicia.

Separarea a devenit oficială în ianuarie 2014. La şase luni de la divorţul de Ana, Alex Velea a anunţat că Antonia îi va dărui un copil, la sfârşitul anului. Dorind să demonstreze că nu îi poartă pică, fosta soţie i-a trimis artistului un mesaj în care l-a felicitat şi i-a urat toate cele bune.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini recente cu Ana, fosta soţia a lui Alex Velea. Mulatra s-a transformat uluitor şi încearcă să îşi construiască o altă viaţă. Vrea să-şi deschidă o sală de fitness, şi-a reluat cursurile şi visează să devină medic psihiatru.

Ana are un trup impecabil, acordă o mare importanţă aspectului său fizic, de aceea ea aleargă zilnic în parc cel puţin trei kilometri, iar mai apoi merge şi la sala de fitness. Ana petrece apoape zilnc câte o oră şi jumătate în parc, ducându-şi conştiincioasă la bun sfârşit antrenamentul.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x