Cea mai bătrână pisică din lume are 31 de ani! WOW

Această pisicuță care concurează pentru a fi cea mai bătrână pisică din lume, tocmai  și-a sărbătorit ziua de naștere. A împlinit 31 de ani (care este un echivalent de 141 în ani umani). Numele lui este Nutmeg (nucșoară) și-a ales stăpânii apărând în curtea lor în urmă cu aproximativ 26 de ani. „El guvernează casa și este absolut superb,” stăpânii lui  Nutmeg  au declarat pentru The Mirror.
Proprietarii, Liz și Ian Finlay, au luat pisica în 1990 pentru a se împrieteni cu propria lor pisică Spice. Când au găsit pisica asociația de Protecția a Pisicilor au spus proprietariilor că pisica are cel puțin 5 ani. Acest lucru ar face ca Nutmeg  să fie cea mai bătrână pisica din lume, dar pentru a se califica pentru Guinness Records, proprietarii trebuie să arate documentele care dovedesc vârsta lui – și asta e destul de complicat.
Anul trecut Nutmeg  a suferit un accident vascular cerebral foarte gravă, dar acum el este bine, ceea ce face pe cei din jur să se întreabr cât de multe vieți are această pisica.

1 2 3 4 5 6 7 8

Comentează