Cel mai rușinos moment pentru Andreea Mantea în timpul emisiunii. „Aveam o pereche de chiloți care…”

Andreea Mantea a dezvăluit, cu sinceritate, care a fost cel mai rușinos moment pe care l-a trăit de când prezintă emisiunea Wowbiz.

Andreea Mantea l-a prezentat luni seară pe noul prezentator al emisiunii Wowbiz: Victor Slav. După ce au avut-o invitată, preț de câteva minute, pe Bianca Drăgușanu, Andreea și Victor au trecut la un joc, „Adevăr sau adevăr”, în care s-au provocat reciproc prin întrebări.

Victor a întrebat-o pe Mantea cum a reacționat când a aflat că el va fi noul ei coleg. „Că nu mi-au dat și mie pe cineva neînsurat, fără copil”, a fost răspunsul acesteia.

Andreea l-a întrebat apoi pe Victor care este cea mai mare temere a lui, în noua sa postură de prezentator. „Cel mai tare mă tem că săptămâna viitoare va veni Mădălin Ionescu”, a răspuns Victor.

Acesta a ridicat apoi ștacheta și a provocat-o pe colega sa de platou să îi spună care a fost cel mai rușinos moment de când prezintă emisiunea.

„Aveam o pereche de chiloți care mi se vedeau prin ținuta transparentă. Așa că la pauză mi i-am dat jos”, a răspuns, cu sinceritate, Andreea Mantea.

Victor Slav este noul prezentator al emisiunii Wowbiz de la Kanal D, după ce Mădălin Ionescu a decis să se dedice mai mult familiei. Andreea Mantea și-a prezentat noul coleg în emisiunea de Wowbiz de luni seară. „Mă tot întreba Bianca de ce vin târziu acasă. Acum am un alibi”, a glumit Victor Slav.

Victor Slav a ținut secretă cooptarea sa în echipa Kanal D chiar și de Bianca Drăgușanu. Dintr-o superstiție exagerată, fostul băiat de la Meteo i-a ascuns toate discuțiile cu turcii, ba chiar a negat că ar avea vreo treabă pe la sediul lor când Bianca îl întreba și nu i-a făcut marea dezvăluire decât în momentul în care și-a văzut parafa pe contract și totul pus la punct. Practic, Bianca a aflat că iubitul ei s-a reîntors în circuitul televiziunilor cu doar câteva ore înainte de prima emisie.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Se fac recrutări în armată, iar salariul e pe măsură! Uite ce trebuie să faci ca să intri în armată, începe de luni

Ministerul Apărării Naționale începe procesul de recrutare și selecție a rezerviștilor voluntari. De luni, cei care doresc să încadreze funcţii de soldaţi şi gradaţi rezervişti voluntari se pot înscrie în această primă etapă a procesului de recrutare.

Procedurile de recrutare se desfășoară în baza Legii nr . 270/ 2015 și constă în următoarele:

„Pentru înscrierea în procesul de recrutare şi selecţie, candidaţii se vor prezenta la sediul centrului militar judeţean sau de sector pe a cărui rază de responsabilitate îşi au domiciliul pentru a completa o cerere, având asupra lor următoarele documente: actul de identitate, în original şi în copie; certificatul de cazier judiciar, eliberat cu maxim şase luni înainte de data depunerii; acte de studii şi/ sau alte documente care atestă alte competenţe dobândite în viaţa civilă, în original şi în copie; permisul de conducere, în original şi în copie, dacă este cazul, pentru candidaţii fără pregătire militară, dacă îndeplinirea atribuţiilor postului pentru care candidează presupune conducerea tehnicii specifice; livretul militar, în original şi în copie, dacă este cazul, numai pentru cei care deţin calitatea de rezervist”, se arată într-un comunicat al MApN.

Potrivit MApN, la prezentarea la centrul militar, candidaţii vor fi informaţi cu privire la etapele pe care le presupune procesul de recrutare şi selecţie a rezerviştilor voluntari, respectiv unitatea militară în care urmează să susţină probele de selecţie, unitatea sanitară militară unde urmează să susţină examinarea medicală, unitatea militară sau centrul de instruire în care urmează să execute programul de instruire iniţială.

De asemenea, candidaţii fără pregătire militară vor fi consiliaţi în ceea ce priveşte exprimarea opţiunilor, în sensul orientării către armele sau serviciile şi specialităţile militare pentru care aceştia prezintă aptitudini.

Pentru anul în curs sunt disponibile aproximativ 2.200 de posturi pentru gradaţi şi soldaţi rezervişti voluntari, în 24 de judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Recrutarea pentru posturile de ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri rezervişti voluntari se va realiza în etapa a doua, după un calendar care va fi anunţat în timp oportun, arată MApN.

CITESTE  URMATORUL ARTICOL:

Făceau baie în piscină, când au văzut că ceva se apropie încet de ei. Au încremenit când și-au dat seama ce venea…

Făceau baie în piscină, când au văzut că ceva se apropie încet de ei. Au încremenit când și-au dat seama ce venea în direcția lor. Era la mai puțin de un metru și…

Mai mulți tineri aflați în vacanță în Africa au avut parte de întâmplarea vieții lor, în timp ce stăteau la piscină pentru a se răcori. Era o zi toridă de vară, așa că și-au scos hainele de pe ei și au sărit direct în piscina din curtea pensiunii unde erau cazați.

După câteva momente, însă, s-a întâmplat ceva ce nu le-ar fi trecut vreodată prin minte. Au văzut cum se apropie, tot mai mult, un elefant în toată splendoarea lui.

Elefantul a luat câteva înghițituri din apa piscinei. Când a simțit ca este sătul, animalul s-a întors pur și simplu și a plecat:

Anunț făcut de o bancă din România! Cardurile, bancomatele şi POS-urile nu vor mai funcționa pentru o perioadă

Cardurile, bancomatele şi POS-urile Băncii Transilvania nu vor funcţiona în noaptea de sâmbătă spre duminică, în 8/9 iulie, între orele 0:00 – 4:00, când vor fi făcute actualizări în sistemul informatic, informează un comunicat al băncii.

BT precizează că a ales weekendul şi respectivul interval orar pentru ca eventualul disconfort generat să fie cât mai redus.

În acest context, Banca recomandă clienţilor să îşi asigure o rezervă de numerar şi să realizeze tranzacţii cu cardurile, respectiv folosirea bancomatelor şi POS-urilor BT în afara intervalului orar menţionat.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Mirela Vaida trebuie sa se opereze de urgenta! Apare zilnic la TV si ii e tot mai greu isi ascunda problemele de sanatate

Mirela Vaida trebuie sa se opereze de urgenta! Apare zilnic la TV si ii e tot mai greu isi ascunda problemele de sanatate

Mirela Boureanu Vaida nu a apucat sa-si faca operatia la ochi, iar problema ei este tot mai vizibila chiar si atunci cand vedeta este machiata.

“In curand o sa ma vedeti cu ochelari de soare la ochi in emisiuni. O sa fac si asta. Trebuie sa merg sa fac o incizie”, a spus in urma cu vreo doua saptamani Mirela intr-una din emisiunile pe care o prezinta.

Si cum pana acum nu a avut timp sa ajunga la medic sa-si rezolve problema, Mirela Boureanu Vaida incerca sa o mascheze. In anumite fotografii realizate in ultimele zile, insa lipomul de la ochiul stang se observa, semn ca acesta se mareste.

Se pare ca, vedeta tv a hotarat sa amane interventia pana la vacanta, atunci cand cel putin una dintre emisiunile pe care le prezinta zilnic se intrerupe temporar.

 

Anamaria

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.