Anamaria Vasile

Cel mai tare TEST! Câți cai cu trei picioare sunt în imagine? Dacă îi gasesti pe toți înseamnă că ai ochi de vultur

În ultima vreme, au existat o mulţime de iluzii optice care au devenit virale pe Internet pentru că sunt amuzante şi tuturor ne plac jocurile şi provocările de acest fel.

Cel mai tare test optic! În orice caz, aceste încercări cate te pun la propriu pe jar chiar îți arată care e viteza ta de reacție, dacă ai sau nu „un ochi format” și dacă poți opera cu imagini cu un grad de similaritate ridicat, însă diferite.

Astăzi vă propunem un test extrem de interesant, în care trebuie să vă puneți atenția la contribuție.

Trebuie să reușiți să identificați cât mai mulți cai! Tu câţi cai cu trei picioare vezi în imagine?

Din 120 de cai, tu îi vezi pe cei diferiți?

Cel mai tare test optic! Hai că nu e atât de greu! Privește cu atenție imaginea de mai jos și încearcă să dai răspunsul corect!

Sunt 120 de cai în această imagine, dar trebuie să fii foarte atent pentru a-i găsi doar pe cei care au 3 picioare! Încearcă să dai răspunsul corect înainte să vezi rezolvarea de la finalul articolului!

Mai jos este raspunsul! Voi câți cai ați găsit?

Răspunsul corect este 4!

Te-ar putea interesa si:

TOP 20 – Cele mai bogate vedete din România! Andra, de exemplu, are 1.900.000E și e doar pe locu 8. Dar să vezi cine e pe primul loc. Sigur nu te-ai fi așteptat tocmai la ea

Vedetele cele mai bogate din România. Nu câştigă cât celebrităţile din SUA, însă are şi România vedete care trăiesc o viaţă de lux datorită câştigurilor din muzică, actorie sau televiziune. În continuare, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă vedetele cele mai bogate din ţara noastră.

Andreea Esca are o avere impresionantă. Pe lângă salariul imens pe care îl încasează de la Pro TV, ştirista deţine alături de soţul ei, Alexander Eram, o companie al cărui principal domeniu de activitate este producerea filmelor cinematografice şi video, dar şi un magazin cu articole pentru bebeluşi.

În plus, prezentatoarea TV conduce şi un salon de manichiură. În 2014, vedeta a lansat o carte, intitulată „Ce-am făcut când am tăcut”, care s-a bucurat de un succes enorm.

Vedetele cele mai bogate din România. De-a lungul carierei, Andra a adunat peste un milion de euro. Artista câştigă, lunar, aproximativ 30.000 de euro doar din concerte. Cântăreaţa mai are şi contracte de imagine şi drepturile de autor, care îi mai aduc, anual, încă 25.000 de euro.

De asemenea, Andra a fost jurat la show-ul “Românii au talent”, unde a avut o remuneraţie lunară de 8.000 de euro.

Ştefan Bănică Jr. este una dintre vedetele cele mai bogate din România. Încasează circa 10.000 de euro pentru fiecare concert, iar reprezentaţiile sale cu ocazia Crăciunului îi aduc venituri la care mulţi pot doar visa. Primeşte bani mulţi din drepturile de autor, iar pentru fiecare ediţie a show-ului “Dansez pentru tine” era remunerat cu 30.000 de euro.

Cele mai bogate vedete. Inna este una dintre cele mai celebre cântăreţe de pe planetă. Până în prezent, a strâns o avere de aproximativ 3 milioane de euro.

Cele mai bogate vedete. Horia Brenciu a luat 500.000 de euro pentru un concert

Antonia este, la rândul ei, una dintre cele mai bogate vedete din România. În 2013, doar din concerte a încasat 500.000 de euro. A avut diverse contracte de imagine, care i-au rotunjit conturile cu sute de mii de euro.

Horia Brenciu este altă vedetă care nu duce grija zilei de mâine. Deţine, în Băneasa, o vilă care valorează 500.000 de euro şi mai multe maşini de lux. A participat la diverse show-uri de televiziune, de unde a încasat salarii imense.

Face bani inclusiv din concerte. În 2014, după o reprezentaţie la Romexpo, a primit 500.000 de euro.

Cele mai bogate vedete. Andreea Marin a făcut o căruţă de bani cât timp a prezentat emisiunea „Surprize, Surprize”, iar în 2007 a încasat, lunar, 100.000 de euro după ce şi-a asociat imaginea cu TVR. Andreea Marin are şi propriile afaceri şi deţine mai multe imobile în Bucureşti şi în ţară.

Florin Călinescu este, de asemenea, una dintre cele mai bogate vedete. Deţine trei terenuri, trei apartamente şi o casă de vacanţă, la munte. Are o colecţie impresionantă de ceasuri, care valorează în jur de 40.000 de euro, dar şi mai multe maşini de lux.

Comentează