Anamaria Vasile

Celulele Canceroase Mor În 42 De Zile: Acest Suc A VINDECAT Peste 45.000 De Oameni

Rudolf Brojs din Austria şi-a dedicat întreaga viață pentru a găsi cel mai bun remediu natural pentru cancer. Acest suc natural a ajutat peste 45.000 de persoane în lupta cu cancerul. Potrivit lui Brojs, cancer depinde în mod semnificativ de proteine pentru a „supraviețui”.
Ca parte a tratamentului său anti-cancer, el a propus, de asemenea, un regim alimentar de 42 zile. Împreună cu sucul, care se bazează pe sfeclă roșie, planul de dieta trebuie să fie, de asemenea, susținut de un aport mare de ceai. Celulele canceroase „mor de foame” și, prin urmare, starea generală de sănătate îmbunătăţeşte în timpul celor 42 de zile ale acestui regim.

Ingrediente

Pentru a prepara sucul aveți nevoie de aceste legume organice:

  • Sfeclă roșie (55%)
  • Morcovi (20%)
  • Rădăcină de țelină (20%)
  • Cartofi (3%)
  • Ridichi (2%)

Instrucțiuni

Prepararea sucului este destul de simplă. Se amestecă toate ingredientele până când sunt bine amestecate. Puteți să beţi cât de mult vreţi din suc, dar să aveţi grijă să nu vi se facă rău.

Sfeclă roșie este una dintre cele mai benefice legume pentru sănătate. Ea este bogată în antioxidanţi, o gamă largă de vitamine, inclusiv C, B1, B2, B6, acid folic şi acid pantotenic, și o mulțime de minerale, cum ar fi potasiu, fosfor, magneziu, calciu, sodiu, fier și zinc. Sfeclă este de culoarea roșie din cauza betalainei.

Sfecla este bogată în betaină, un aminoacid care luptă împotriva cancerului. Betaina este de asemenea un puternic agent anti-inflamator, antioxidant şi de detoxifiere. Acest aminoacid puternic poate distruge celulele tumorale.

Sfecla este extrem de benefică pentru tratamentul mai multor tipuri de cancer, inclusiv leucemie. Un studiu care examinează efectele asupra pacienților cu cancer a arătat că 100% dintre subiecți au răspuns pozitiv la tratamentul cu sfeclei.

De asemenea, sfeclă roșie oferă numeroase beneficii pentru femeile gravide, mai ales pentru că este bogată în acid folic. În plus, îmbunătățește funcția ficatului și a vezicii biliare, si previne constipatia. De asemenea, diminuează durerile de cap, durerile de dinti,  probleme osoase, probleme ale pielii și durerile menstruale. Sfeclă roșie ar trebui să fie o parte indispensabilă a fiecărui regim alimentar datorită beneficiilor sale uimitoare.

Comentează