Anamaria Vasile

Cine este cu adevărat Emiluț, copilul care a devenit viral pe Youtube cu limbajul lui colorat! Din păcate, e adevărat…

Emiluț, un băiat de doar patru ani, a devenit faimos pe internet cu limbajul lui „colorat” și a reușit să strângă peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube.

Emiluţ a devenit viral pe internet, după ce milioane de oameni au ascultat mai multe clipuri în care apare şi care sunt pur şi simplu savuroase. Deşi vorbeşte indecent, băiatul de patru ani e destul de matur în gândire. „De ce nu mergi la grădiniţa? Cu Emiluţ” e una dintre filmările care i-au adus notorietate în lumea internauţilor. În video, el vorbeşte precum un om mare, într-un limbaj neaoş ardelenesc, dar şi extrem de „colorat”. Imaginile au fost văzute de peste 2 milioane de oameni.

Potrivit unor surse, Emiluţ este şi în realitate la fel ca în videoclipuri: un năzdrăvan care face multe trăsnăi, slobod la gură. În plus, el are grijă de cei doi fraţi mai mici atunci când părinţii săi sunt plecaţi la muncă.

În prima înregistrare de mai jos, Emiluţ îi spune unui bărbat care îl duce acasă cu maşina că: „Satana mai mere la grădiniţă”, dar el, nu. Băiatul are şi argumente importante pentru afirmaţia făcută. El a spus că lucrează împreună cu părinţii, ajutându-i la treburi, iar când e întrebat dacă este şi plătit, răspunde fără perdea că: „P*** bani!”.

Şi, chiar dacă nu recunoaşte, Emiluţ merge totuşi la grădiniţă, recită poezii, unde cântă şi se joacă împreună cu colegii. Copilul va împlini luna viitoare 5 ani.

El locuieşte în localitatea Cefa din judeţul Bihor, situat între municipiile Oradea şi Salonta, la distanţă de nouă kilometri de frontiera româno-maghiară.

TE POATE INTERESA SI: Vești bune pentru toți copii din România! Nou născuții care se vor naște de la 1 ianuarie 2018, vor primi 10.000 de euro de la statul român! De când intră în posesia banilor și pe ce pot fi cheltuiți

Vești bune pentru toți copii din România care se vor naște de la 1 ianuarie 2018. Vor primi 10.000 de euro de la statul român, pentru a putea să-și continue studiile, să își deschidă o afacere sau să-și cumpere o casă.

Toți copii care se vor naște de la 1 ianuarie 2018, vor primi 10.000 de euro. Zi de zi, până la vârsta de 18 ani, statul român le va depune într-un cont deschis la CEC Bank, astfel încât cu tot cu dobânzi, la majorat să aibă în buzunar 10.000 de euro.

În baza legii inițiate de PNR în Parlamentul României, se va crea Autoritatea Naţională pentru Copii şi Tineri, prin intermediul căreia se va derula programul naţional prin care se deschid depozitele bancare pentru toți nou născuții.

”Am conceput acest proiect de lege cu gândul la toți copiii care la vârsta de 18 ani vor, fie să meargă la facultate și familia nu îi poate susține financiar, fie la cei care vor să fie independenți și nu au niciun ajutor pentru a porni o afacere sau la cei care vor să își cumpere o locuință. Statul român trebuie să se îngrijească serios de fiecare cetățean în parte, încă din prima zi lui de viață. Această lege e un fel de mulțumire a statului român pentru fiecare nou născut și o garanție că statul se îngrijește de el. Iar la vârsta majoratului, statul român îi oferă un ajutor real prin intermediul căruia poate porni cu dreptul în societate din postura de român major”, a declarat Sebastian Popescu, președintele PNR.

Potrivit legii, banii vor putea fi utilizați doar după împlinirea vârstei de 18 ani, însă cu o condiție: copilul să urmeze 12 clase.

Banii vor putea fi utilizaţi doar de către titular, în următoarele situaţii: pentru studii universitare, pentru a-şi deschide o afacere, pentru a-şi achiziţiona o locuinţă sau pentru a se trata în caz de boală ce necesită tratament costisitor.

Legea va fi însoţită de norme de aplicare foarte clare şi foarte stricte care vor stabili condiţiile de acordare a banilor pentru fiecare persoană în parte. Această lege a depozitului bancar la naștere are rolul pe de o parte de a recompensa pe fiecare copil născut în România, cât și de a oferi un start promițător în societate și pentru a sprijini natalitatea și educația.

Depozitul bancar va fi acordat doar titularului. În caz de deces, banii nu se moștenesc de către altă rudă, ci ei vor fi virați la bugetul de stat.

În plus, pe lângă acest depozit bancar, începând din 1 ianuarie 2018, toţi copii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 18 ani vor primi lunar, o alocaţie de 300 lei. Începând cu vârsta de 6 ani, alocaţia va fi acordată doar dacă copilul va merge la şcoală.

Prin acest proiect de lege, PNR își propune să crească gradul de natalitate din România, să sprijine fiecare copil în educație și realizare profesională, să fie un adevărat suport pentru familiile nevoiașe și mai ales să ofere o adevărată educație pentru fiecare copil.

Astfel, gradul de analfabetism va fi redus semnificativ, iar orice copil având șanse egale de a se dezvolta în societate într-o țară cu adevărat europeană.

Românii nu au de ce să se teamă în legătură cu acest proiect. Va fi implementat CA ŞI LEGE în România, deci fiecare nou născut, de la 1 Ianuarie 2018, va primii aceşti bani 100%!

Comentează