Anamaria Vasile

Cum fac amor chinezii. Poziţia „maimuţica supărată căţărată în copaci”. Ce presupune

Amorul la chinezi. Acesta cuprinde o serie de denumiri dintre cele mai ciudate: „maimuţica supărată, căţărată în copaci”, „gâştele sălbatice zburând pe spate” etc, care însă nu presupun nimic mai mult decât poziţii simple.

Maimutica suparata se referea la pozitia misionarului iar pozitia gastele salbatice zburand pe spate la pozitiile doggy si lingurita. Dar trebuie sa recunoastem ca numele lor sunt foarte inventive si amuzante, nu?

Este un amor relaxat, însă jucăuş, plin de imaginaţie, accentul fiind pus pe plăcerea obţinută fără prea mult efort fizic.

Chinezii sunt adepţii penetrării profunde, încearcă să confere actului conotaţii mistice, bărbaţii evită sau îşi întârzie cât mai mult ejacularea şi nu-şi consideră partenerele egalele lor, scrie csid.ro.

Ce spune luna de naștere despre viața ta amoroasă. Cine este cel mai pasional în pat, dar și cel mai leneș

Porbabil că te-ai întrebat vreodată dacă cei născuți iarna sunt mai năstrușnici decât cei născuți în timpul verii sau invers.

Astrologii au făcut același lucru și au dezvăluit ce se ascunde în spatele lunii în care te-ai născut și cât de creativ ești în pat în funcție de luna nașterii tale, dar și cât de mult îți place să faci amor.

Iată cine sunt cei mai curioși în pat, dar și cei mai pasionali.

Ianuarie

Oamenii născuți în Ianuarie sunt mai conservatori vizavi de relații și acceptă cu greu pe cineva în inima lor. Cu toate astea, după ce le place de cineva, sunt foarte persistenți în a urmări o relație cu această persoană și fac tot posibilul ca să o cucerească. Cei născuți în Ianuarie au unul dintre cele mai nebunatice semne. Nu ai crede, dar sunt foarte similari cu cei care sunt născuți în luna Noiembrie la cât de inventivi sunt în pat. Să nu te surprindă cu curiozitatea lor.

Februarie

Oamenii născuți în luna Februarie sunt aventuroși și au multă pasiune, dar trebuie să muncești pentru ea și ca să îi faci să se simtă bine. Ei au capul prins în probleme existențiale, de viață, așa încât trebuie să-i determini dacă vrei să ai și o conexiune emoțională. Nu e vorba că ei nu ar vrea acest lucru, dar trebuie să muncești pentru asta.

Martie

Oamenii născuți în Martie adoră să stea în pat, fie singuri, fie cu persoana iubită. Dragostea e foarte intensă pentru ei, pentru că oferă partenerului tot ce au și duc actul de a face dragoste la noi culmi, de ți se pare că sunt aproape spirituale.

Aprilie

Oamenii născuți în Aprilie sunt foarte independenți, așa încât atunci când au o relație, investesc tot ce au în acea relație. Dragostea cu o persoană născută în luna Aprilie e intensă și foarte pasională, pentru că este condusă de planeta Marte, dar atunci când le-ai ieșit din suflet, ai făcut acest lucru pentru totdeauna. Pasiunea lor e imensă, dar se plictisesc de oameni destul de repede.

Mai

Oamenii născuti în luna Mai fac dragoste comfortabil, senzual si cald. Ei iubesc actul in sine și preferă să o facă în camere superb decorate cu așternuturi de satin. Nu te gândi la partide de amor în natură sau în afara dormitorului, căci nu sunt prea deschiși la acest lucru.

Iunie

Oamenii născuți în luna Iunie vor să încerce fiecare poziție care există, pentru că vor să știe totul despre tot. Nu sunt la fel de intensi ca oamenii născuți în Febraurie, dar pe aproape. Daca vrei să-ți vorbeasca cineva murdar, celor născuți în Iunie trebuie sa le ceri. Dacă ai conversații năstrușnice și senzuale cu ei, te vor iubi pentru totdeauna.

Iulie

A face dragoste cu cineva născut în Iulie este un proces emoțional profund. Ei trebuie să se simtă în primul rând în siguranță cu persoana respectivă, și o dată ce se simt, vor face totul pentru a-și mulțumi partenerul. Adoră să rasfețe oamenii din jurul lor și să se asigure că au tot ce le trebuie.

August

Oamenii născuți în August sunt fie extrem de egoiști, fie extrem de generoși. Ei vor să se asigure că partenerul lor are de toate sau vor face dragoste și vor dispărea a doua zi, ca „măgarul în ceață”. Detestă să li se spună ce să facă, mai ales în pat și egourile lor sunt ușor de lezat.

Septembrie

Sunt foarte pasionali, dar întotdeauna își controlează sentimentele, așa încât atunci când fac dragoste, trebuie să îi „lucrezi” un pic pentru a lăsa garda jos. Aceștia nu se vor arunca cu capul înainte în vreo relație sau vreun act de amor, dar dacă există și o componentă amoroasă, nu există nimic ce nu vor face pentru partener.

Octombrie

Cei născuți în Octombrie vor să își creeze o imagine romantică și pasionalaă și îți vor spune de la început cum va fi și cum te vei simți. Dar o dată ce îți spun, vor să se bucure de ea și să facă experiența să dureze. S-ar putea să ducă uneori lipsă de pasiune, dar au acel ceva spontan care duce la o dragoste romantică.

Noiembrie

Cât despre oamenii născuți în Noiembrie, aceștia sunt cei mai tari în ceea ce privește a face dragoste pasional. Ei trebuie să își posede partenerii și să fie posedați de parteneri. Ei vor încerca absolut orice act, doar pentru a putea spune că au făcut și asta și se vor lăuda cu performanțele lor.

Decembrie

Oamenii născuți în Decembrie sunt foarte creativi în pat. Ei iubesc să creeze povești și să se joace cu partenerii lor în momentele de intimitate. Este adeseori greu să obții o conexiune emoțională cu ei, dar vor face actul dragostei distractiv de fiecare dată.

Comentează