Dacă ai această linie pe mână ești cu ADEVĂRAT NOROCOS! Vezi aici de ce…

Această linie este foarte RARĂ, dar dacă o ai în palmă, nu-ţi mai trebuie NIMIC. Persoanele care o au sunt cele mai NOROCOASE. Ei o numesc o linie inger, rareori intalnita, iar cei care o au se spune ca sunt intr-adevar norocosi. Se crede ca oamenii care au aceasta linie au un inger pazitor care ii ajuta in situatii dificile.

Linia paralela cu linia vietii. Se spune ca oamenii cu linie inger trec cu usurinta de obstacole si au noroc in dragoste si in viata. Această linie foarte rară este numită “Linia Îngerului Păzitor” sau “Linia lui Marte”. Cine o are, e protejat de un înger păzitor, iar persoanele respective sunt foarte norocoase: supravieţuiesc în caz de accidente sau calamităţi, sunt sănătoase, nu au probleme financiare.

Linia Îngerului Păzitor este paralelă cu linia vieţii. Dacă o aveţi la mâna dreaptă, reprezintă răsplata pentru faptele bune pe care le-aţi făcut. La mâna stângă, reprezintă darul şi protecţia pe care persoana respectivă le-a primit chiar de la naştere.

Unește degetul inelar cu degetul mare și așteaptă câteva secunde! Rezultatul te va UIMI

Această tehnică ciudată este practicată de o mulțime de oameni din toată lumea. Motivul este incredibil. Se pare că această tehnică specială de unire a degetului inelar cu degetul mare te transpune într-o stare de perfectă relaxare și pace.

Știai că poți să ajungi la armonie și la pace totală folosindu-ți doar mâinile?

Poziția mâinilor sau a ”mudrelor” este o practică foarte des întâlnită în yoga și este recunoscută ca fiind o practică care ”aduce fericire”.

Explicația pentru această tehnică ciudată este faptul că buricele degetelor conțin mulți nervi și aceștia, o dată presați într-un anumit mod, ne ajută să ne conectăm canalele interioare și ajută la circulația energiei prin întreg corpul.

Partea bună în cazul acestui exercițiu este faptul că poate fi făcut oriunde și în orice moment al zilei. Îți trebuie doar câteva minute pentru a atinge o stare de relaxare totală.

1. Mudra GYAN – pentru cunoaștere și vindecare 

gyan-mudra

Cum se face:

Stai în poziție de lotus și ține-ți mâinile pe genunchi, apoi atinge degetul mare cu arătătorul simte-te liber să îți ții celelalte degete libere sau strânse, după cu dorești.

Beneficii:

  • Vindecă insomnia
  • Ajută la menținerea sănătății celulelor creierului
  • Practicarea regulată a acestui exercițiu te scapă de depresie și anxietate

2. Mudra VAYU – mudra aerului

Vayu-Mudra

Cum se face: 

Adu-ți degetul arătător în palmă și ține-l acolo cu degetul mare. Pe celelalte întinde-le cât poți de mult.

Beneficii: 

  • Această mudra de yoag ajută la eliminarea gazelor din organism
  • Reduce problemele legate de flatulență, contispație etc.

 

3. Mudra PRITHVI – mudra de pământ  

Prithvi-Mudra

Cum se face: 

În primul rând trebuie să îți atingi vârful degetului arătător cu degetul mare și să le ții cât mai întinse cu putință.

Beneficii: 

  • Această mudra echilibrează semnul de pământ din corpul tău
  • Ajută la menținerea unei greutăți normale, îmbunătățește circulația, digestia și probelemele asociate deficienței de vitamine

4. Mudra AGNI – mudra de foc

Agni-Mudra

Cum se face: 

Această mudra are legătura cu elemtnul de foc din corpul tău. Apropie degetul inelar de mijlocul palmei și ține-l apăsat cu degetul mare. Pentru cele mai bune rezultate fă acest exercițiu dimineața. pe stomacul gol, mai ales dacă suferi de aciditate gastrică.

Beneficii: 

Reduce colesterolul și nivelul de grăsimi din organism, stimulează metabolismul și sistemul imunitar.

5. Mudra JAL – mudra de apă

Jal-Varun-Mudra

Cum se face: 

Este o metodă foarte simplă folosită și în yoga: Doar atinge degetul mic și degetul mare, fără să exerciți presiune.

Beneficii: 

  • Îmbunătățește circulația sângelui
  • Reduce senzația de gură uscată

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL ÎN CONTINUARE

„Numele meu este Loredana. Sunt casatorita de 10 ani, am un sot care ma neglijeaza total. Si nu ca ar avea pe cineva, asa e el. Asa ca eu am cunoscut un barbat, casatorit si el, cu care ma inteleg perfect

„Numele meu este Loredana. Sunt casatorita de 10 ani, am un sot care ma neglijeaza total. Si nu ca ar avea pe cineva, asa e el. De cativa ani dormim separat. Asa ca eu am cunoscut un barbat, casatorit si el, cu care ma inteleg perfect. Ne intalnim de doua ori… Il iubesc si el… De 3 ani…..”

Continuarea te lasa masca! Judeca si tu!

Dragă Adela,

Am o relaţie de 2 ani, planuri de căsătorie… În prima parte a relaţiei, am fost cea care a făcut tot ce a putut ca să fie bine, iar în a doua parte, rolurile s-au inversat. Acum am ajuns în punctul în care vrem să ne mutăm singuri, fără părinţi. Cândva îmi doream cu ardoare asta. Acum însă, înclin să mă mut singură. Asta din pricina faptului că nu mă simt respectată de el (jignindu-mă de câte ori are ocazia), nu mă simt înţeleasă.

Am obosit să mă justific şi pentru 5 minute de întârziere, suspectându-mă mereu de infidelitate. El ţine banii pe card şi îmi cere mie pentru ţigări şi altele. Îl iubesc, dar nu mă simt împlinită lângă el. L-am întrebat ce facem şi a zis: “fiecare pe drumul lui”, dar de fapt mă vrea… Ce să fac?

Draga mea,
Din experienţa mea şi a altora, oamenii nu se schimbă radical decât atunci când vor să se schimbe. În cazul iubitului tău, se pare că nu e cazul. Dacă nu vă înţelegeţi nici din punctul de vedere al lucrurilor mărunte, ce rost are să te înhami într-o relaţie pe termen lung cu un asemenea om? Încearcă să-ţi răspunzi sincer la următoarele întrebări: cum era relaţia voastră la început şi cum e acum? Simţi că a evoluat sau că s-a deteriorat?

Cum preconizezi că se vor derula lucrurile de acum înainte? Ce anume crezi că l-ar putea face să-şi schimbe atitudinea în situaţiile cu care tu nu eşti de acord? Cum îţi imaginezi viaţa ta peste cinci ani? Îl vezi lângă tine sau e mai bine fără el? De aceste răspunsuri depinde hotărârea pe care o vei lua. Să ştii că ai dreptul să fii fericită şi chiar nu e el singurul bărbat de pe Pământ.

Dragă Adela,

Numele meu este Loredana. Sunt căsătorită de 10 ani, am un soţ care mă neglijează total. Şi nu că ar avea pe cineva, aşa e el. De câţiva ani dormim separat. În condiţiile astea am cunoscut un bărbat, căsătorit şi el, cu care mă înţeleg perfect. Ne întâlnim de două ori pe an. Îl iubesc şi cică mă iubeşte. Aşa de 3 ani. Poate fi vorba de iubire dacă el îşi vede mai departe de viaţa cu soţia lui? Care e rostul meu în viaţa lui? De fapt cred că ştiu… O jucărie?

Dragă Loredana,

Este foarte uşor să te înţelegi foarte bine cu cineva cu care te întâlneşti doar de două ori pe an. Nu ai nici pretenţii, nici aşteptări, la fel şi el. Însă, aşa cum bine îţi dai seama, nici nu este suficient.

Ceea ce simţi tu poate să-ţi spună şi iubitul tău secret: că tu îţi vezi de viaţa ta, că sunteţi împreună extrem de rar… Şi de la el se vede la fel, şi el ar putea să‑ţi pună întrebarea: ce înseamnă el pentru tine, de fapt? Poate că vei fi înclinată să-l consideri foarte important, ca un fel de salvare din viaţa monotonă pe care o ai. Dar eşti sigură că dacă v-aţi vedea în fiecare zi v-aţi mai înţelege la fel de bine?

Oamenii se plictisesc în relaţii în care stagnează. Poate că dacă ai face tu unele eforturi să-l scoţi din amorţire pe soţul tău, s-ar schimba lucrurile. Ştiu că există oameni care nu pot fi scoşi din amorţire şi atunci ţie îţi aparţine alegerea de a rămâne alături de un asemenea om sau de a-ţi vedea mai departe de viaţa ta.

Dragă Adela,

Am o relaţie de aproape 3 ani, o fată de 5 ani din alta, şi una de un an din asta. El le iubeşte pe amândouă la fel, dar are probleme cu alcoolul. Mă loveşte. Am trecut peste toate pentru fete. Acum am aflat că mă înşală. Când l-am confruntat mi-a zis că e singur mereu, căci mă ocup numai de fete.

Locuim în Belgia, el este belgian. Are un restaurant unde lucrează şi când e cu prietenii devine o altă persoană, când suntem doar noi este atent, romantic. Nu ştiu ce să fac, pentru că de câte ori i-am zis că plec a încercat să se sinucidă…

Dragă Alexandra,

Când ai intrat în această relaţie, aveai deja un copil pentru care erai responsabilă, acum ai doi. Ar fi şi mai greu pentru tine să renunţi la el şi să te descurci singură cu doi copii. Ai putea să-i explici asta, când îl prinzi într-un moment în care este romantic şi atent, aşa cum ai spus că e uneori. Întreabă-l dacă are de gând să se comporte responsabil ca un bărbat, pentru că altfel poţi şi tu să-l ameninţi că te sinucizi şi îl laşi pe el să se descurce.

Sigur, tu nu o să faci asta, pentru că eşti mamă şi nu ţi-ai părăsi niciodată copiii. Ce fel de tată e el? Poate îşi dă seama şi se îndreaptă. Dacă zici că te înşală, aici e mai complicat. Evident că nu recunoaşte. Dacă te încălzeşte cu ceva, o să se poarte şi cu cealaltă/celelalte la fel ca şi cu tine, sau poate chiar mai rău, de vreme ce cu ea/ele nu are copii. Iar cu tine va rămâne întotdeauna legat datorită fetiţei voastre.

Redactia

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.