Anamaria Vasile

Din pacate, e adevarat 😢 Vestea trista primita de Anamaria Prodan, la putin timp dupa ce si-a ingropat mama „Este disperata”

LOVITURĂ DURĂ PENTRU ANAMARIA PRODAN! FIICA SA A FOST OPERATĂ, DAR NU S-A PUTUT DUCE ÎN S.U.A LA EA: „E DISPERATĂ CĂ NU ȘI-A VĂZUT COPILUL!”

Ultima lună a fost foarte dificilă pentru Anamaria Prodan. Moartea mamei ei a dărâmat-o și, deși a încercat să-și ocupe timpul și să încerce să nu se mai gândească la toate lucrurile rele care i s-au întâmplat în ultima vreme, impresara nu-și poate găsi liniștea. Soția lui Reghe este ocupată cu pregătirile pentru pomana de 40 de zile a Ionelei Prodan, dar a primit o veste proastă din America.

„Ana și-a privit mama întotdeauna ca pe o icoană! A iubit-o ca pe ochii din cap și a îngrijit-o până în ultima clipă. Acum, după ce cântăreața de muzică populară s-a stins, parcă s-a rupt ceva și în sufletul fiicei sale. Îi este foarte greu să își revină, chiar dacă își ocupă timpurile cu filmările la emisiunea matrimonială pe care o prezintă sau cu transferurile de fotbaliști pe bandă rulantă”, au declarat apropiații Anamariei Prodan pentru wowbiz.ro.

Anamaria Prodan nu se poate duce încă în America

Mai mult, Anamaria Prodan a mai primit o lovitură zilele trecute. Fiica ei cea mică, Sarah, care este stabilită în America unde joacă baschet de performanță, a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Mama ei nu a putut să îi fie alături în această perioadă dificilă, pentru că este nevoită să se ocupe de toate necesare pentru pomana de 40 de zile a Ionelei Prodan.

„Fata cea mică, Sarah, s-a operat la mână în America și Anamaria nu îi poate fi alături în această perioadă de recuperare. Este foarte dureros pentru impresară! Sincer, este disperată că nu și-a văzut copilul după intervenția chirurgicală. Abia așteaptă să termine cu tradițiile, să plece în Las Vegas, să fie cu ea!”, au mai spus apropiații impresarei.

Ce va face Anamaria Prodan cu costumele populare ale mamei sale, la 40 de zile de la moartea artistei. Impresara și sora ei au luat o decizie importantă. Astfel că, cele 70 de costume ale interpretei vor rămâne în familie și nu vor fi vândute, așa cum se credea.

Anamaria Prodan nu vrea să se despartă de costumele populare ale mamei sale, așa că le va păstra, ân urma deciziei luată împreună cu sora ei. ”Nu se vând! Sunt unice şi le va purta familia noastră”, a spus Anamaria potrivit Click.ro.

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital. La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x