Anamaria Vasile

Din putinul ei i-a cumparat mancare unui cersator. Atunci el i-a cerut o foaie si un pix. Cazul a facut inconjurul lumii. E foarte tanara si isi creste singura copilul

I-a cumpărat micul dejun unui cerșetor și a primit în schimb o adevărată lecție de viață

Casey Fischer, o tânără mamă și încă studentă, își lua micul dejun la Dunkin’ Donuts, când în local a intrat un cerșetor. Pentru că i s-a făcut milă de el, femeia s-a hotărât să îi cumpere bărbatului micul dejun și l-a poftit la masă alături de ea.

Recunoscător, bărbatul s-a așezat la masă și a început să îi prezinte povestea lui de viață lui Casey. I-a spus că numele lui este Chris, că nu și-a cunoscut niciodată tatăl, iar mama lui a murit din cauza cancerului.

I-a povestit lui Casey faptul că a început să ia droguri pentru a scăpa de depresie, că nu are un acoperiș deasupra capului și că oamenii sunt răi cu el din cauza acestor circumstanțe.

Casey s-a ridicat de la masă pentru că trebuia să ajungă la serviciu, dar bărbatul a rugat-o să mai aștepte câteva momente. I-a cerut o foaie și un pix, apoi i-a înmânat un bilețel.

Și-au luat la revedere, iar în drum spre serviciu Casey a deschis bilețelul și a început să plângă după ce l-a citit: „Astăzi voiam să mă sinucid, dar datorită ție nu voi mai face acest lucru. Îți mulțumesc, suflet frumos!”.

Femeia a postat mesajul emoționant pe o rețea de socializare, unde s-a viralizat instant.

„Se numește Chris. Este unul dintre cei mai onești și sinceri oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Încearcă din răsputeri să își depășească condiția și să ajungă un om normal, în memoria mamei lui, dar de fiecare dată se lovește de indiferența oamenilor”, a povestit Casey.

O poveste asemanatoare e urmatoarea: Un cerșetor i-a cerut bani să-și cumpere un bilet la loterie! Ce s-a întâmplat a doua zi îți va schimba perspectiva asupra vieții!

Exista povesti atat de frumoase, incat par sa nu fie reale. Cu toate acestea unele chiar s-au intamplat si chiar au avut acest final fericit. O femeie a povestit pe o retea de socializare intamplarea ciudata prin care a trecut recent.

O femeie a povestit pe o retea de socializare intamplarea ciudata prin care a trecut recent.

„In jurul casei mele exista un cersetor care isi face veacul. Ultima oara a venit la mine si mi-a cerut bani ca sa-si cumpere un bilet la loterie. Nu am crezut ca asta va face cu ei, insa i-am dat.

A doua zi a venit la mine, mi-a inapoiat banii si mi-a spus: „Va sunt dator pana la sfarsitul vietii! Am cumparat un bilet la loterie si am castigat 250.000 de dolari. Va multumesc!”. Am inceput sa plang. Nu mi-a venit sa cred ca o suma asa mica l-a ajutat sa se puna pe picioare”, a povestit femeia.

Comentează