Anamaria Vasile

Distribuie să afle și prietenii tăi! Dacă ai aceste 3 linii la încheietură, înseamnă că…

Ce înseamnă numărul de linii de la încheietura mâinii

Liniile orizontale de la încheietura mâinii spun multe despre personalitatea ta. Află ce fel de persoană ești, în funcție de numărul acestor „brățări”.

Brățările pe care le ai la încheietura mâinii dezvăluie lucruri importante despre sănătate, prosperitate și durata vieții, potrivit myilifestyle.com. Specialiștii susțin că oamenii care au mai multe linii orizontale trăiesc mai mul. Astfel, dacă prima linie este bine marcată și nu se întrerupe, vei trăi între 23 și 28 de ani, iar dacă ai și a doua linie, vei trăi între 45 și 56 de ani. Cei care au și a treia linie vor avea o viață lungă, ce va dura între 69 și 84 de ani, în timp ce a patra linie arată că vei rămâne pe pământ mai mult de 84 de ani. Foarte puțini oameni au și a patra linie, cele mai multe persoane având între două și trei „brățări”.

Ce înseamnă prima linie
Prima linie este considerată cea mai importantă. Dacă este bine conturată, înseamnă că vei fi sănătoasă și nu vei avea probleme de greutate. Dacă este neclară, ești o persoană nesăbuită, dar care iartă ușor. Femeile care au prima linie ușor curbată înspre baza palmei ori dacă se întrerupe se pot confrunta cu probleme ginecologice. Poate vor avea dificultăți în a rămâne însărcinate sau se vor confrunta cu probleme urinare frecvente.

Semnificația celei de-a doua linii
A doua linie indică prosperitatea și fericirea persoanei. Dacă vei avea o viață liniștită din acest punct de vedere, ar trebui să nu fie întreruptă. O linie întreruptă poate anunța unele greutăți financiare și nefericire. Trebuie să mai știi că oamenii care au a doua linie bine definită nu sunt demne de încredere și sunt capabile de orice ca să se îmbogățească.

Ce înseamnă a treia linie
A treia linie are legătură cu succesul și cariera. O persoană influentă, care va deține funcții importante, va avea o linie bine trasată și neîntreruptă. Oamenii care au o ascensiune mai anevoioasă pe plan profesional vor avea o linie întreruptă sau neclară. Poate, de asemenea, să însemne că vei trece printr-un divorț sau o nefericire mare în fragoste. Dacă distanța dintre a doua și a treia linie este mare, înseamnă că te vei căsători mai târziu.

Ce înseamnă a patra linie
A patra linie este paralelă cu a treia, iar de obicei pare că o sprijină. Oamenii care o au sunt rari și au succesul asigurat în carieră.

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL ÎN CONTINUARE

Ai si tu TENDONUL PROEMINENT cand faci asta? Iata ce inseamna! E DOVADA VIE! O sa ramai UIMIT!

Daca atunci cand va atingeti degetul mare cu cel mic tendonul principal de pe antebrat se ridica, iata ce inseamna:

Exista anumite comportamente pe care le fac oamenii sau anumite parti ale corpului pe care, daca te uiti inapoi in timp, puteti vedea o evolutie clara. Un singur test pe care il poti face este sa pui bratul pe o suprafata plana sa atingi cu varful degetului mic, degetul mare si sa ridici mana usor, in sus.

Unul dintre cele doua lucruri se va intampla. Fie tendonul de la incheietura mainii se va ridica, proeminent, fie nu va fi niciun tendon vizibil. Daca vedeti o “banda” ridicata la mijlocul incheieturii mainii, ai un muschi-vestigiu in antebrat. Acest tendon se conecteaza la un muschi numit longus palmaris. La 10-15% dintre persoane le lipsesc acest muschi.

Lipsa acestui muschi nu face o persoana nici mai slaba nici mai puternica si nu exista nici o diferenta in puterea de aderenta. Longus Palmarului se regaseste la multe specii de mamifere, dar este cel mai dezvoltat la animalele care folosesc toate cele patru membre ca sa mearga.

La primate, muschiul este mai lung la animale cum ar fi maimute si lemuri, si este mai scurt la animale cum ar fi cimpanzei, gorile si alte animale care nu fac miscare foarte multa prin copaci.

Daca sunteti unul dintre oamenii care au acest tendon, tocmai ai aflat mai multe despre trecutul tau si modul in care oamenii au evoluat pana in ziua de azi. Daca nu aveti tendonul, nu este nicio problema! Acest tendon a fost foarte important pentru primii oameni care, probabil, aveau nevoie sa se balanseze in copaci pentru a supravietui.

Cateva alte parti interesante despre trecutul nostru ancestral este modul in care nu avem nevoie de parul de pe corp pentru a supravietui, spre deosebire de oameni primitivi. Si “pielea de gaina” a fost necesara pentru supravietuire pentru ca retinea caldura.